Ahoj som u znameho a priniesol som mu stary pc.. wifinu ma na dolnom poschodi a tak sme kupili usb wifi adapter /teda aspon myslim ze tak sa to vola/ bolo k tomu CD tak sme nainstalovali ovladace aj vsetko program hned wifi nasiel a napisal som heslo, pripojilo na wifi len problem bol v tom ze wifi ako taku sme chytali ale akoby nezdielala internet... skusali sme vypnu/zapnut pozreli sme ci je dobre pripojena... a vsetko v poriadku napise : Ziadny internet,zabezpecene.. ani na telefone nejde wifi kde moze byt problem?
dakujem
USB wifi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB wifi
Z toho co si napisal sa neda vysomarit. Cize na dolnom poschodi ma wifi router, ktory vysiela signal. Ty s kupil wifi adapter, ktory si vlozil do pocitaca, nainstaloval si ovladace, pocitac nasiel signal, pripojil si sa k sieti zadanim hesla, ale na pocitaci nejde internet??? Aj ked sa telefonom pripojis k wifi routru, ktory je na dolnom poschodi, tak nejde internet???
-
lukostrel77
Star
Re: USB wifi
Tak ja som si tiež kupil tp link usb adaptér a žiadny problém nemám,a to som na druhom poschodí od routeru cca-5m a mám 4paličky,skus preinštalovat drivere alebo stiahni zo stránky nové.....