Úsmev - jeho hodnota a účinky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako často sa usmievate?

skoro stále
55
53%
cca 10 až 30-krát za deň
24
23%
cca 5 až 10-krát za deň
15
14%
skoro vôbec
10
10%

Celkom hlasov: 104

Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Usmievam sa skoro stale ... dokaze to velmi potesit Hlavne ked ides po ulici a na nejaku babu sa usmejes ...vsimni si tu reakciu (ak je ta dotycna normalna) :) A ked je ten usmev opatovany tak to uz duplom potesi
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

To je u mňa otázne.
Otázne je, či pokladám smiech za úsmev. Smejem sa často a rád - takmer stále, keď som s kamarátmi a keď je na čom.
Ale úsmev v svojej najkrajšej pôvabnej podstate sa mi na perách objaví sporadicky. Nie smiech. Iba úsmev svedčiaci o tom, že som v hĺbke duše spokojný a kľudný, nezaoberajúci sa ničím a istý si tým, že môj úsmev môže pomôcť iným ľuďom k tomu, aby sa im po tvári rozmohol podobný úsmev.
Je to úsmev, keď vnímam čistú krásu, či už vo vizuálnej, alebo audio forme, alebo ma niečo naplní pocitom neskonalého šťastia. Napríklad keď sa na mňa moja láska /to bolo dávna/ pozrela pohľadom plným nehy, dobroty a istej nedefinovatelnej..hmm...teplej vlhkosti...Určite to poznáte :)
Tak takto sa usmejem možno 5X za deň :(
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:inac v pohode? :lol:
ale to sa tykalo len zdravenia :lol: cez den dam aj hodinu smiechu verim tomu :lol:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

usmev je super vec..a ked sa na mna niekto usmeje tak je to dobry pocit na mojej dusi a hned ho aj vraciam...a kedze mam rada usmevy inych ludi tak sa na nich usmievam stale aby sa usmiali aj oni na mna....cize do kopy sa usmievam ceeeely den :) ...a zatial neprestavam....
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nuz ja neviem preco, mam "kamenny xicht", ked idem nieco vybavovat, ked si kupujem listok na vlak, ked idem po ulici... asi som strasne vazny a neviem sa odviazat.
kazdopadne sa usmievam, resp. smejem len vtedy, ked mi nieco pride smiesne, alebo vedieme so spoluziakmi smiesne dialogy :lol:
a velmi rad sa zasmejem na vtipoch, smiesnych obrazkoch a videach a tak, ale usmievat sa na niekoho len tak? to nie... :roll:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

usmev je dar ,ktorym obstastnujem len vybranych ludi a len obcas ,aby sa nahodou nestali zavislymi :P
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja mam skor smiech ako dar od boha :lol: neviem preco, ale rozosmeje ma aj nieco, co velmi smiesne neni. usmievam sa na ludi, ktorych mam rad (aj na chlapcov, ale nie som teply!).. a som rad, ked sa na mna usmievaju pekne dievcata :oops:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

R1k1nko napísal:ze vraj od smiechu sa chudne ..... :) :lol:
potom som vychrtlaaa :lol: :lol: :lol:
sirmisoturbo napísal:ja mam skor smiech ako dar od boha :lol: neviem preco, ale rozosmeje ma aj nieco, co velmi smiesne neni. usmievam sa na ludi, ktorych mam rad (aj na chlapcov, ale nie som teply!).. a som rad, ked sa na mna usmievaju pekne dievcata :oops:
:D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dew6 napísal:To vážne??? Vždy sa mi to hrozne páčilo, no keďže ten môj úsmev nie je až taký príťažlivý, nenabrala som na to odvahu...nezostanú po tom fľaky?a koľko Ťa to vyšlo?napíš o tom viac, ok?
sorry, skor som to necheckol :oops:
takze: nosil som fixny strojcek na hornych zuboch,ale kazdy z nich ostal prasknuty a aj tak sa mi poposuvali tak si vravim: "ked uz nemam usmev podla sablony, nech je aspon zaujimavavy". moja mama je zubarka a v odbornom casopise jej prisli na vyskusanie tieto skalky, tak som presvedcilo aby mi jednu nalepila. postup je rovnaky ako u strojceka: zub sa nalepta kyselinov a prilepi sa sperk, cely sa este prichyti k zubu sintetickou sklovinou, ktorou sa normalne dokoncuju plomby ("biele", vtedy ked ti na to zubar svieti). zivotnost zavysi od toho ako dobre je sperk uchyteny a co nim jes... ked nim budes hrizt kalerab a podobne je vysoka sanca ze ho dotrnes... ostat by nemalo nic, mozno fakt ako po strojceku. ja mam svoj od augusta a este mi neodpadol, takze neviem. co ma to stalo? mna nic, mama ma tusim cenu 300 za take fakeove, ak by niekto chcel napr zlatu hviezdicku (24 karatovu, napr) s diamantom v strede muselo by sa to objednat a samozrejme ze by cena sla poriadne hore...
dufam ze staci :wink:

// cenniky http://www.w-star.sk/Scripts/products.asp?id=74
http://www.w-star.sk/Scripts/products.asp?id=140 - ja mam modry zirkon 2,0mm 8)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nie je nad bolesti brucha a slzy stastia, ako prave zo smiechu :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

usmev korenie zivota, rehocem sa skoro permanentne..

jackb: cosi sak to je drahe jak hovado..vsimaju si to ludia? jedine co mi napada ked svieti slnko a sa usmejes ta oslepnu ludia co idu oproti tebe :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

preskumajte si moj avatar a uvidite aky mam na usmev nazor :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kukiak napísal:nie je nad bolesti brucha a slzy stastia, ako prave zo smiechu :lol:
Presne :)
No ja sa smejem skoro stale ... najlepsie je ze sa da smiat aj v tedy, ked na smiech proste nieje nelada, staci jediny clovek, co by to zacal :) napriklad na nejakom pohrebe, no vtedy je to aj trapas ... alebo napriklad vcera rano pred maturou z matiky :) to boli vybuchy smiechu a potom niekto zahlasil "Dajako je nam veselo, na to, ze ideme maturovat" a potom sme sa zhodli ze sme riadne vystresovani, ale neje to dovod na to, aby sme sa prestali smiat :) smiech je uplne genialny a usmev je uplne uzastna vec... uplne to dokaze zmenit spravanie niektorych ludi, staci sa len pousmiat a hned je ina rec (samozrejme, ze nie ked vas ide niekto bit :D)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mirak2 napísal: jackb: cosi sak to je drahe jak hovado..vsimaju si to ludia? jedine co mi napada ked svieti slnko a sa usmejes ta oslepnu ludia co idu oproti tebe :D
ja to beriem tak ze, niekto si dava piercing do jazyka, alebo sa da tetovat no a ja mam na zube skalku.... ludia si to vsimaju aj pri usmievani aj pri hovoreni-zalezi od sirky usmevu alebo od artikulacie. a oslepujuce to urcite nieje :D ... len BB,alebo teda aspon moja skola nieje takymto veciam naklonena lebo sa najde vela ludi co do preto vrtaju: "to mas co za kaz?..." ale ja ich mam na knedli... 8)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Skúša resp. používa niekto ten "americký úsmev"?Definícia v predchádzajúcich príspevkoch...-stačia asi aj dva prsty, že? :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

dew6 napísal:Skúša resp. používa niekto ten "americký úsmev"?Definícia v predchádzajúcich príspevkoch...-stačia asi aj dva prsty, že? :lol: :lol: :lol:
ano ... ja ho potrebujem/pouzivam ked sa rehocem stylom "k zemi" vtedy je potreba velkeho prisunu kyslika a dokoran otvorena huba sa veeeelmi zide :lol:
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

..no usmev od uska k usku..ja sa snazim smiat vzdy lebo som velmi ukecana..len by som rozpravala ablbosti vystrajala..ale tak co uz somnou :oops: ...ale ved usmievat by sa mal kazdi a pekne..ved smiech je korenim zivota... :lol:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

no poviem tak ze Usmev je mocna zbran....... :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ked sú moje kamošky smutné , snažím sa ich rozveseliť úsmevom... pridám k tomu nejaké smiešky... no a hned je na svete rehooot... ktorý trvá skoro celý deň....
ja sa usmievam skoro stále.... pretože patrím medzi ludí, ktorý majú stále dobrú náladičku... :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ja sa rad smejem a casto, taka vtipna kopa no :lol:
Napísať odpoveď