Úsmev - jeho hodnota a účinky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To je u mňa otázne.
Otázne je, či pokladám smiech za úsmev. Smejem sa často a rád - takmer stále, keď som s kamarátmi a keď je na čom.
Ale úsmev v svojej najkrajšej pôvabnej podstate sa mi na perách objaví sporadicky. Nie smiech. Iba úsmev svedčiaci o tom, že som v hĺbke duše spokojný a kľudný, nezaoberajúci sa ničím a istý si tým, že môj úsmev môže pomôcť iným ľuďom k tomu, aby sa im po tvári rozmohol podobný úsmev.
Je to úsmev, keď vnímam čistú krásu, či už vo vizuálnej, alebo audio forme, alebo ma niečo naplní pocitom neskonalého šťastia. Napríklad keď sa na mňa moja láska /to bolo dávna/ pozrela pohľadom plným nehy, dobroty a istej nedefinovatelnej..hmm...teplej vlhkosti...Určite to poznáte
Tak takto sa usmejem možno 5X za deň
Otázne je, či pokladám smiech za úsmev. Smejem sa často a rád - takmer stále, keď som s kamarátmi a keď je na čom.
Ale úsmev v svojej najkrajšej pôvabnej podstate sa mi na perách objaví sporadicky. Nie smiech. Iba úsmev svedčiaci o tom, že som v hĺbke duše spokojný a kľudný, nezaoberajúci sa ničím a istý si tým, že môj úsmev môže pomôcť iným ľuďom k tomu, aby sa im po tvári rozmohol podobný úsmev.
Je to úsmev, keď vnímam čistú krásu, či už vo vizuálnej, alebo audio forme, alebo ma niečo naplní pocitom neskonalého šťastia. Napríklad keď sa na mňa moja láska /to bolo dávna/ pozrela pohľadom plným nehy, dobroty a istej nedefinovatelnej..hmm...teplej vlhkosti...Určite to poznáte
Tak takto sa usmejem možno 5X za deň
-
pancuska26
Expert
-
Mek
Addict
nuz ja neviem preco, mam "kamenny xicht", ked idem nieco vybavovat, ked si kupujem listok na vlak, ked idem po ulici... asi som strasne vazny a neviem sa odviazat.
kazdopadne sa usmievam, resp. smejem len vtedy, ked mi nieco pride smiesne, alebo vedieme so spoluziakmi smiesne dialogy
a velmi rad sa zasmejem na vtipoch, smiesnych obrazkoch a videach a tak, ale usmievat sa na niekoho len tak? to nie...
kazdopadne sa usmievam, resp. smejem len vtedy, ked mi nieco pride smiesne, alebo vedieme so spoluziakmi smiesne dialogy
a velmi rad sa zasmejem na vtipoch, smiesnych obrazkoch a videach a tak, ale usmievat sa na niekoho len tak? to nie...
potom som vychrtlaaaR1k1nko napísal:ze vraj od smiechu sa chudne .....![]()
sirmisoturbo napísal:ja mam skor smiech ako dar od bohaneviem preco, ale rozosmeje ma aj nieco, co velmi smiesne neni. usmievam sa na ludi, ktorych mam rad (aj na chlapcov, ale nie som teply!).. a som rad, ked sa na mna usmievaju pekne dievcata
sorry, skor som to necheckoldew6 napísal:To vážne??? Vždy sa mi to hrozne páčilo, no keďže ten môj úsmev nie je až taký príťažlivý, nenabrala som na to odvahu...nezostanú po tom fľaky?a koľko Ťa to vyšlo?napíš o tom viac, ok?
takze: nosil som fixny strojcek na hornych zuboch,ale kazdy z nich ostal prasknuty a aj tak sa mi poposuvali tak si vravim: "ked uz nemam usmev podla sablony, nech je aspon zaujimavavy". moja mama je zubarka a v odbornom casopise jej prisli na vyskusanie tieto skalky, tak som presvedcilo aby mi jednu nalepila. postup je rovnaky ako u strojceka: zub sa nalepta kyselinov a prilepi sa sperk, cely sa este prichyti k zubu sintetickou sklovinou, ktorou sa normalne dokoncuju plomby ("biele", vtedy ked ti na to zubar svieti). zivotnost zavysi od toho ako dobre je sperk uchyteny a co nim jes... ked nim budes hrizt kalerab a podobne je vysoka sanca ze ho dotrnes... ostat by nemalo nic, mozno fakt ako po strojceku. ja mam svoj od augusta a este mi neodpadol, takze neviem. co ma to stalo? mna nic, mama ma tusim cenu 300 za take fakeove, ak by niekto chcel napr zlatu hviezdicku (24 karatovu, napr) s diamantom v strede muselo by sa to objednat a samozrejme ze by cena sla poriadne hore...
dufam ze staci
// cenniky http://www.w-star.sk/Scripts/products.asp?id=74
http://www.w-star.sk/Scripts/products.asp?id=140 - ja mam modry zirkon 2,0mm
-
miki690
Medium Professional
Presnekukiak napísal:nie je nad bolesti brucha a slzy stastia, ako prave zo smiechu
No ja sa smejem skoro stale ... najlepsie je ze sa da smiat aj v tedy, ked na smiech proste nieje nelada, staci jediny clovek, co by to zacal
ja to beriem tak ze, niekto si dava piercing do jazyka, alebo sa da tetovat no a ja mam na zube skalku.... ludia si to vsimaju aj pri usmievani aj pri hovoreni-zalezi od sirky usmevu alebo od artikulacie. a oslepujuce to urcite niejemirak2 napísal: jackb: cosi sak to je drahe jak hovado..vsimaju si to ludia? jedine co mi napada ked svieti slnko a sa usmejes ta oslepnu ludia co idu oproti tebe