utorrent
utorrent
caw te mam problem s utorrentom zakazdym zatial co som stahoval hru mi pisalo v utorrente chyby v hash a do poznamok mi napisalo peer check failed mozno to bolo preto lebo som dal pauzu ked som vypol pc ale neviem pls mozte mi vysvetlit tuto problematiku a ci sa mi oplati torrent dalej stahovat pripajam aj obrazok
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
bzuco47: Stiahol si nieco malo cez 2GB a z toho je 5MB chybnych, na co sa vobec nad tym zamyslat???
Indigo: Vidis, ze ten screen robil 20:16 a pri jeho rychlosti, ktoru mu tam pise a zostavajuci cas cez 14 hodin..., takze to nemohol pri tychto parametroch dotahat. Navyse po dotahani sa robi hash kontrola, teda sfv/md5, takze ak je nieco zle stiahnute, tak by sa to malo stiahnut este raz, az kym hash nebude sediet.
Indigo: Vidis, ze ten screen robil 20:16 a pri jeho rychlosti, ktoru mu tam pise a zostavajuci cas cez 14 hodin..., takze to nemohol pri tychto parametroch dotahat. Navyse po dotahani sa robi hash kontrola, teda sfv/md5, takze ak je nieco zle stiahnute, tak by sa to malo stiahnut este raz, az kym hash nebude sediet.