Žuvací tabak
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Žuvací tabak
ja ti tiež poradím, nepíš sem sprostosti. Zoženieš to v každej lepšej trafike a keď nie, tak tá trafika je na hovno, nájdi inú. Ale súhlasím s tým, že je to riadna blbosť. Ak nevieš od radosti ako si do*ebať zuby, tak naser nejakého fašistu nech ti ich vydrbe.
Ja dodám moju skúsenosť s tabakom. Neviem, či sa jedná o žuvací (asi áno), ale boli to také malé vrecúška, ktoré sa vkladali pod hornú peru. Nič sa s tým nerobilo, nežuvalo, necmúľalo, len sa to tam proste uložilo a hotovo. Nejde o moju osobnú skúsenosť, nakoľko svoje zuby mám rád a nepotrebujem vyzerať ako cowboy so žltými zubami, ale môj kamarát toto mal, vraj od nejakých športovcov. V skratke. Nič hnusnejšie som nevidel. Kade chodil, tam fľusal žlto-hnedý grc, zapáchajúci tabakom s príchuťou mentolu. Slinami vyluhovaný tabak sa totiž vraj nesmie prehltnúť. Keď sa mu podarilo nechtiac malú dávku prehltnúť (nedajbože aj celú), šiel sa dogrcať a podľa jeho slov sa mu to párkrát aj podarilo. Vraj sa mu zvykla točiť hlava, prvých pár minút a vraj je to silnejšie ako cigareta, ale aj tak si chodil pravidelne zapáliť (to je presne to, čo písal lekoklatik s tým "mávaním" rukou). Neviem, či skúsenému "žuvačovi" sa takéto niečo stáva, ale mňa to rozhodne odradilo.
Zdravym setkych v debate... ja ako sportovec mam s tym tabakom dobre skusenosti a z mojho pohladu je lepsi ako cigarety lebo ked uz je po nom aj bordel v hube tak aspon neskodim ostatnym ako pri cigaretach
... da sa kupit cez rozne inzercie napriklad :tabak.inzercia.sk/suvis/svedsky-zuvaci-tabak-snus-thunder/ ... v normalnom obchode tabak tlac ho nezozeniete lebo sa predava len podpultovo... ale v trencine pri zimnom stadione je jedna vinaren kde predavaju:
makla ifrika- 3e
makla ifrika mentol- 3,5e
thunder- 4,5e-5,5e (zalezi od prichute)
jacobson- 6e
ale su to len swedy plus makla... americke tam nemaju...
da sa objednat zo stranky: http://www.buysnus.com/
ale tak isto su tam len swedy je to swedska stranka...
nie je pravda ze sa nesmie prehltat skorej je to o tom ze sa s toho niekomu moze spravit zle a pogrca sa
makla ifrika- 3e
makla ifrika mentol- 3,5e
thunder- 4,5e-5,5e (zalezi od prichute)
jacobson- 6e
ale su to len swedy plus makla... americke tam nemaju...
da sa objednat zo stranky: http://www.buysnus.com/
ale tak isto su tam len swedy je to swedska stranka...
nie je pravda ze sa nesmie prehltat skorej je to o tom ze sa s toho niekomu moze spravit zle a pogrca sa
čaute prosím vás kde v Nitre zoženiem žuvací tabak ?