ja v TV pozeram vacsinou len spravy a daky dobry dokument na ceskej alebo nasej dvojke... ale ked sa velmi nudim tak aj Cold Case a NCIS a kym isli tak aj The Lost... ale uz sa kazim normalne zacinam od nudy pozerat aj serialy popoludni. teda okrem telenoviel...
a to ze autor toho threadu TV doma nema je chvalihodne.
bez telky vydrzim dlho samozrejme mam svoje oblubene serialy ktore velmi rada pozeram ale ked ich zmeskam nic sa nedeje na co by my bol net ??? poprosim fotra a stiahne mi pri troske dobrej voli celu seriu
TV je nadherna vec, pretoze ona za vas rozhoduje co budete pozerat. Pri nete sa musite rozhodovat sami, a este si to aj najst, a to uz moc pohodlne neni. Nie je nic lepsie ako si v noci lahnut, a len tak prepinat... TV rulezzz
je rozdiel medzi pozeranim telky - televizneho vysielanie napr markizy a pouzivanim televizora ako prostriedku na zobrazovanie filmov a kvalitnych serialov.)
to prve nerobim.
Telka by mi skoro vôbec nechýbala a myslím si, že vydržal by som bez nej úplne v pohode. Ale keď ju už máme a poctivo platíme koncesionárske poplatky, tak keď mám čas, tak si večer pozriem televízne noviny, aby som bol tak trochu v obraze, ale inák mi nechýba - radšej si zapnem rádio...
uz som do tejto temy raz pisal ale ovsem musim dodat ze tym ze nemas telku niesi vobec vynimocny ani lepsi ako ostatni...nepotrebujes ju tak ju nemas...myslim ze zato ze ju nemas niesi zaujimavejsi, ale ked sedis pri PC tak to mas miesto telky... teda tym ze nemas telku si prakticky nic vyznamneho neurobil...
film si pozrem na pocitaci aky chcem,
internet dava viacej informacii ako tv,
a telenovely pozerat nemusim,
cize tv som nevidel vyse roka a absolutne mi to nechyba.