uz ma nebavi pomali ani zit...
uz ma nebavi pomali ani zit...
ahojte chcela by som sa spytat ze ci mate nekedy pocit ze vas uz nebavi cely tento kolobeh zivota proste mam pocit ze vsetko ide stale dokola a stale zle ...mam pocit ze uz nevladzem ..citim sa nekedy ze som uplne na vsetko sama ... 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Misuliatko
Expert
-
Runes
Addict
pokial mas medzi 14 az 18 nevsimaj prejde to asi kazdy ma niekde v tomto veku taku krizu je to koli tomu ze z dietata sa stava dospelak zacina inak vnimat svet viacej pocituje potrebu penazi neistotu z buducnosti stretava sa s kazdodenimi prekazkami okolite deti sa skupinkuju nechavaju pocitit tym ostatnym ze su menej abo co a proste je to vek de sa vsetko meni
staci male pozakopnutie a clovek ma hned skarede myslienky
-
Soviet
Darca
Re: uz ma nebavi pomali ani zit...
Tipujem ze mas 14-18rokov, kde ta nebavi chodit do skoly a celi den stravis potom doma..Zvykaj si..Toto je zivotmelissa napísal:ahojte chcela by som sa spytat ze ci mate nekedy pocit ze vas uz nebavi cely tento kolobeh zivota proste mam pocit ze vsetko ide stale dokola a stale zle ...mam pocit ze uz nevladzem ..citim sa nekedy ze som uplne na vsetko sama ...
-
bolek
Guru
Koľko máš rokov? Myslím, že v období dospievania je to úplne normálne a každý takéto obdobie prežil. A každý aj neskôr má dni, kedy sa mu nič nechce a pripadá si v takom kolobehu. Treba si nájsť niečo, kvôli čomu sa budeš na každý deň tešiť, snaž sa robiť niečo, čo ťa baví, nájsť si priateľom, ktorí vedia zdvihnúť náladu, snaž sa nejako zamestnať. Lebo sedieť na zadku, lamentovať a nariekať, to budeš stále v tom istom kruhu.
-
erytrocyt
VIP
Re: uz ma nebavi pomali ani zit...
Nájdi si nové záľuby, možno pomôže zmena kamarátov, nie aby si opustila starých, ale našla nových, vyber sa s ľuďmi ktorých máš rada niekde na výlet, chatu, choď sa opiť, poriadne, a potom keď ťa na záchranke prebudia z delíria, budeš mať v škole o čom rozprávať, bude fasa, ale jedno ti poviem, keď som bol v tvojom veku, takéto niečo ma ani nenapadlo, ty jednoducho nemáš vyplnený čas, a preto rozmýšľaš, ako byť ešte viac EMO, a ako na fóre založiť ešte stupídnejšiu tému.melissa napísal:ahojte chcela by som sa spytat ze ci mate nekedy pocit ze vas uz nebavi cely tento kolobeh zivota proste mam pocit ze vsetko ide stale dokola a stale zle ...mam pocit ze uz nevladzem ..citim sa nekedy ze som uplne na vsetko sama ...
Pomohol som ti? Dúfam že hej
ja som tiez na vela veci sam, ale netusim ani co skutocne citim, zda sa mi ze som citovo totalne na 0, nic ma nenadchne, neviem sa zabavat, vo vsetkom hladam len logickost, neviem sa zabavat ani sa poriadne odviazat a to ma teraz v poslednom case dost trapi
... inac mam 19 rokov, nemam problem si s niekym pokecat o hocicom ale proste necitim nic aj ked sa mi niekto rozplace na ramenach... proste v zivote sa kazdemu z nas niekedy stali veci, na ktore nikdy nezabude, bohuzial zle spomienky prevazuju nad dobrymi a kazdy sa s nimi vysporiada po svojom respektive vobec
Mňa ked chytala takáto nálada už som tušil, že je zle a rýchlo ( ale ozaj rýchlo) hľadal niečo, kde by som prišielna veselšie myšlienky. Väčšinou to bolo zahrať futbal, zabehať so psom, ísť niekam medzi ľudí alebo pustiť nejakú komédiu. To pomáha. A časom ma chvalabohu tieto nálady opustili.
Myslím však, že to patrí k životu a každý si niečím takým aspoň raz prejde..
Myslím však, že to patrí k životu a každý si niečím takým aspoň raz prejde..