uz ma nebavi pomali ani zit...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
melissa
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

uz ma nebavi pomali ani zit...

Príspevok od používateľa melissa »

ahojte chcela by som sa spytat ze ci mate nekedy pocit ze vas uz nebavi cely tento kolobeh zivota proste mam pocit ze vsetko ide stale dokola a stale zle ...mam pocit ze uz nevladzem ..citim sa nekedy ze som uplne na vsetko sama ... :(
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

si zvyknes :lol:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

najdi si chlapa a hned sa ti vsetko zmeni
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

tento pocit mavam poslednu dobu aj ja ..nic sa mi nedari prisiel som o lasku a tak dalej ..no dakabohu mam este zopar dobrych kamaratov a kamaratiek ktory ma pdorzia az dovtedy dokial bude treba ;)
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

To je zivot. Kazdy ma obcas taketo dni ked si mysli ze zivot za nic nestoji, ze je cely na h*vno, nic sa nedari. Ale pridu aj take dni ked sa ti zacne darit, budes stastna a potom si povies ze ten zivot ma nieco doseba :) :) :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

pokial mas medzi 14 az 18 nevsimaj prejde to asi kazdy ma niekde v tomto veku taku krizu je to koli tomu ze z dietata sa stava dospelak zacina inak vnimat svet viacej pocituje potrebu penazi neistotu z buducnosti stretava sa s kazdodenimi prekazkami okolite deti sa skupinkuju nechavaju pocitit tym ostatnym ze su menej abo co a proste je to vek de sa vsetko meni :-) staci male pozakopnutie a clovek ma hned skarede myslienky
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: uz ma nebavi pomali ani zit...

Príspevok od používateľa Soviet »

melissa napísal:ahojte chcela by som sa spytat ze ci mate nekedy pocit ze vas uz nebavi cely tento kolobeh zivota proste mam pocit ze vsetko ide stale dokola a stale zle ...mam pocit ze uz nevladzem ..citim sa nekedy ze som uplne na vsetko sama ... :(
Tipujem ze mas 14-18rokov, kde ta nebavi chodit do skoly a celi den stravis potom doma..Zvykaj si..Toto je zivot ;) A ked sa das na vlastnu pest a odides od rodicov, potom si mozes vraviet o tom, ze ta to nebavi a spol..Najdi si ale vazne daku osobu vedla seba a bude to lepsie :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

dospievas...zvykaj si...zivot je iny jak si si myslela ked si este bola dieta...a sama si a aj budes...kazdy si musi ist sam za seba
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Koľko máš rokov? Myslím, že v období dospievania je to úplne normálne a každý takéto obdobie prežil. A každý aj neskôr má dni, kedy sa mu nič nechce a pripadá si v takom kolobehu. Treba si nájsť niečo, kvôli čomu sa budeš na každý deň tešiť, snaž sa robiť niečo, čo ťa baví, nájsť si priateľom, ktorí vedia zdvihnúť náladu, snaž sa nejako zamestnať. Lebo sedieť na zadku, lamentovať a nariekať, to budeš stále v tom istom kruhu.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm ja som natom momentalne asi tak isto.. tiez ma nic nebavi proste ziadny dobri kamosi, stale len skola ucenie, pocitac proste vsetko ide dolu vodou.. stale len nejake problemy atd,, fakt niekedy stracam pojem o zivote..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vravíte tu, ako keby ste 40 rokov chodili každý deň do tej istej práce a robili 12 hodín denne to isté. A to tu väčšina nemá ani 20rokov. :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

noo tak to mas pravdu... ale tak ked nemam co robit okrem skoly tak to je dost na nic..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Treba si niečo nájsť. Ale to prejde, to bude len taká jesenná melanchólia, aj ja čakám, kedy dojde, aby som si mohla dobre porevať do vankúša a potom sa na druhý deň na tom zasmiať. :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: uz ma nebavi pomali ani zit...

Príspevok od používateľa erytrocyt »

melissa napísal:ahojte chcela by som sa spytat ze ci mate nekedy pocit ze vas uz nebavi cely tento kolobeh zivota proste mam pocit ze vsetko ide stale dokola a stale zle ...mam pocit ze uz nevladzem ..citim sa nekedy ze som uplne na vsetko sama ... :(
Nájdi si nové záľuby, možno pomôže zmena kamarátov, nie aby si opustila starých, ale našla nových, vyber sa s ľuďmi ktorých máš rada niekde na výlet, chatu, choď sa opiť, poriadne, a potom keď ťa na záchranke prebudia z delíria, budeš mať v škole o čom rozprávať, bude fasa, ale jedno ti poviem, keď som bol v tvojom veku, takéto niečo ma ani nenapadlo, ty jednoducho nemáš vyplnený čas, a preto rozmýšľaš, ako byť ešte viac EMO, a ako na fóre založiť ešte stupídnejšiu tému.
Pomohol som ti? Dúfam že hej :wink:
kenayyyy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kenayyyy »

ja som tiez na vela veci sam, ale netusim ani co skutocne citim, zda sa mi ze som citovo totalne na 0, nic ma nenadchne, neviem sa zabavat, vo vsetkom hladam len logickost, neviem sa zabavat ani sa poriadne odviazat a to ma teraz v poslednom case dost trapi :? ... inac mam 19 rokov, nemam problem si s niekym pokecat o hocicom ale proste necitim nic aj ked sa mi niekto rozplace na ramenach... proste v zivote sa kazdemu z nas niekedy stali veci, na ktore nikdy nezabude, bohuzial zle spomienky prevazuju nad dobrymi a kazdy sa s nimi vysporiada po svojom respektive vobec
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

aked mam 22 taham na 23 problem s peniazmi noc nemam (zarabam) a drzia ma taketo pocity ze ma tu nic nedrzi a nebavi je to tiez normalne alebo ani nie
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Skusim preklad:
Typek ma 22, ale bude mat 23, finacne problemi nema, kedze zaraba, a pri zivote ho drzia melancholicke pocity, ze ho nic nebavi...no a ze ci to je takto normalne? WTF?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Niekto potrebuje hobby...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mňa ked chytala takáto nálada už som tušil, že je zle a rýchlo ( ale ozaj rýchlo) hľadal niečo, kde by som prišielna veselšie myšlienky. Väčšinou to bolo zahrať futbal, zabehať so psom, ísť niekam medzi ľudí alebo pustiť nejakú komédiu. To pomáha. A časom ma chvalabohu tieto nálady opustili.
Myslím však, že to patrí k životu a každý si niečím takým aspoň raz prejde..
Napísať odpoveď