Uz sa vam stalo? Ako ste to riesili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

si myslis, ze skusenosti zalezia od veku? :? ze si ju zrazu prestal lubit sa da tiez vysvetlit, len treba mat skusenosti :wink: mozno si prave jednu ziskal
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

whisper napísal:jo jo... je to zvlastne prestat lubit dievca a pritom nevediet preco... mam 1000 dovodov preco s nou byt a 0 preco nie, ale aj tak to nejde :? dufam ze sa z toho rychlo dostane, lebo ona ma stale lubi a budeme aspon priatelia, pretoze ju mam stale rad, len na vztah to uz proste nestaci...

btw. dakujem, ale nemusite ma lutovat... pride mi to blbe ked som to ukoncil ja :)
Takze kamarati :hmm:.. Si si isty, ze sa tak z toho dostane v pohode ?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

mno ja som nepovedal ze sa to bude pre nu lahke sa z toho dostat, ani si nemyslite ze ma to netrapi, je jedna vec akym stylom to tu pisem a druha ako sa citim... trvalo mi 3 dni kym som pochopil a zmieril sa z tym ze je koniec, ci chcem alebo nie... pretoze tak dobre ako mi bolo tie dva mesiace s nou na to tak lahko nezabudnem... niekedy ale clovek nema na vyber a mal by pochopit, ze sa toho musi vzdat a ze to skoncilo... :(

edit: neviem ci to ma zmysel dalej riesit :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

whisper napísal:mno ja som nepovedal ze sa to bude pre nu lahke sa z toho dostat, ani si nemyslite ze ma to netrapi, je jedna vec akym stylom to tu pisem a druha ako sa citim... trvalo mi 3 dni kym som pochopil a zmieril sa z tym ze je koniec, ci chcem alebo nie... pretoze tak dobre ako mi bolo tie dva mesiace s nou na to tak lahko nezabudnem... niekedy ale clovek nema na vyber a mal by pochopit, ze sa toho musi vzdat a ze to skoncilo... :(

edit: neviem ci to ma zmysel dalej riesit :)
No, urob ako uznas za vhodne a ked bude treba, tak s nou prerus kontakt na urcitu dobu.. Dufaj, ze nezistis, ze ju lubis ;).. To bude tazsie..
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

Nechaj tak najdi si druhu. Zide z oci zide z mysle uplne sa s nou prestan stykat. A plac slzy pomahaju :cry:
Napísať odpoveď