Uznaju reklamaciu?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MGSnake
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Uznaju reklamaciu?

Príspevok od používateľa MGSnake »

Chcel som sa opytat či si myslite že uznaju reklamaciu graf.karty ATI Radeon 9600 Pro.Pri spusteny akejkolvek hry( ci už je hocijako HW naročna) mi hra ide asi 1 min.Potom sa mi sekne PC aautomaticky ho resetuje(ak nie tak ho resetujem ja).Resetuje sa PC , prida sa k tomu zvuk HDD(ako pri zapnuti PC) ale obraz nejde.A tu grafiku mam z KARMANU a tam som počul že su strasne nezodpovedny v reklamaciach.Poradte co mam urobit.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Sak skus ju poslat za to nic nedas a podla mna bi ju mali reklamovat ked tak este skus reinstalovat drivere a daj novsie
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

cece... zrovna vcera sa mi rozbila krystalova gula... :roll:
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

deblasco napísal:cece... zrovna vcera sa mi rozbila krystalova gula... :roll:
prepac ale nechapem
MGSnake
Light Star
Light Star

deblasco napísal:cece... zrovna vcera sa mi rozbila krystalova gula... :roll:
Ja som iba chcel vediet co si o tom myslite.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Vyskusaj este novsie ovladace a hlavne si zapni VPU recover v CATALYST ovladacoch !
Vyhnes sa restartom PC, pri chybe sa "resetuje" iba graficka karta. Pripadne mozes este nastavit logovanie do suboru a zistis presnejsie kde je chyba.
MGSnake
Light Star
Light Star

VPU Recover mam zapnuty stale.Skusim nahodit stare ovladace že co to urobi.
minob
Star
Star

MGSnake napísal:VPU Recover mam zapnuty stale.Skusim nahodit stare ovladace že co to urobi.
Chyba potom nemusi byt v grafickej karte, moze to byt zdrojom, prehrievanie,chyba RAM.... popis svoju zostavu, tunajsi odbornici ti urcite poradia.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

MGSnake napísal:Ja som ibachcel vediet co si o tom myslite.
sory nechal som sa uniest...
cely ftip je v tom ze ak ju tam donesies a nepovies im presne ale uuuplne presne co tej karte je, nevyreklamuju ti to pretoze 99,99% technikov su lenivy parchanti...
viem to, robil som to...
takze, ak si nevies sam rady, odporucam ti daj to nejakemu kamosovi, najlepsie takemu co sa tym zivi aspon 2-3 roky... povie ti presne co tomu je... to co si popisal moze byt aj CPU... alebo RAM alebo mainboard alebo zdroj alebo chladenie alebo... alebo...
marsman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marsman »

tak neuveris ale mne robilo toto iste a mal som no este mam ale je na reklamacii ati radeon 9600XT

presne to iste a potom to preslo tak ze som nemusel ani len hrat hry stacilo troska taksiu aplikaciu a nevydrzalo

dal som pocitac na otestovanie

a - odchadza zdroj

- chyba v maticnej

grafika - rozpadava sa obraz - a uz cakam 2 tyzden co stym

ale pc kupujem nove
minob
Star
Star

Tak ma este napadlo...ako dlho ti to robi? ako dlho mas kartu?
Skontroluj nastavenie v BIOSE zvol AGP4x a vypni FAST Writes, AGP Aperture Size daj taku aka je velkost pamate Radeonu.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

technici zoberu tu kartu do ineho PC a vyskusaju. takze ako prve by som skusil spravit to,co technici. hodit do nejakeho ineho PC. btw si si isty, ze mas kartu este v zaruke? ati 9600 je pomerne stary typ karty.
MGSnake
Light Star
Light Star

V zaruke ju mam určite.(do aprila 2008)ale nemam druhy PC a nemam ju kde oskusat.AGP ma v BIOSE nastavene 8x a Apertue Size 256( karta ma 256mb).Zacalo mi to robit asi pred pol rokom.Ale nehral som hry a tak ma to neštvalo.Až teraz som si stiahol hru nejaku že si zahram a hned reset, zamrzanie.Dokonca sa mi to niekedy stane aj pri prezerani stranok na nete(vynimočne).Ja som myslel že ci to nemože byt tym že by sa mohol prehrievat disk. :?
minob
Star
Star

NAstav si v BIOSE AGP 4x a FAST WRITES daj disabled... Eete tam bolo daco so SideBand adressing,ale to si uz nepamatam, ak najdes v BIOSE skus to zmenit. Hlavne to skus, kamaratovi toto tiez robil kedysi Radeon, na doske s chipsetom VIA a dnes uz ma pokoj, uz to bezi ako ma, pohral sa s tymito nastaveniami.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Re: Uznaju reklamaciu?

Príspevok od používateľa LOLCATS »

MGSnake napísal:Chcel som sa opytat či si myslite že uznaju reklamaciu graf.karty ATI Radeon 9600 Pro.Pri spusteny akejkolvek hry( ci už je hocijako HW naročna) mi hra ide asi 1 min.Potom sa mi sekne PC aautomaticky ho resetuje(ak nie tak ho resetujem ja).Resetuje sa PC , prida sa k tomu zvuk HDD(ako pri zapnuti PC) ale obraz nejde.A tu grafiku mam z KARMANU a tam som počul že su strasne nezodpovedny v reklamaciach.Poradte co mam urobit.
Uznaju !
Presne toto sa stalo mojmu kamosovi (teda deje saň) neviem ci je chyba priamo v tej karte alebo v compatibilite ale uz trikrat si ju v servise vymenil (teda dali mu taku istu ale novuň) a stale mu to robilo....kartu vymenil za inu a mal pokoj...
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

chlapci chlapci.. neviem ako vy ale ja som mal podobnu chybu..a zistil som jednoduchu vec - PREHRIEVAL SA PROCAK ..

-> pripadne este raz to iste sa stalo ale to nesiel nejako cooler na CPU

cize by tebou tak skontrolujem teploty ..
MGSnake
Light Star
Light Star

Momentálne mam teplotu 38 CPU a 28 doska.Pri zataži som nikdy nemal viac ako 50 takže neviem ci to bude tym.
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

mne robilo to iste, pomohlo to, ze som vypal AGP a aj fast write, potom to slapalo bez problemov, ked to bolo zapnute , tak vzdy mi zamrzol system alebo prinajlepsom sa resetoval pc...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Ja som mal podobny problem s Radeon 9600XT, skusal som vsetko co tu pisete, a nakoniec pomohlo, ze som v biose zmenil napatie ktore ide do karty... Ale radsej to daj niekomu co robi s PC nech sa nato pozrie... Fakt je milon dovodov preco to moze blbnut...
Napísať odpoveď