natrafil som na youtube na video kde sa prezentuje zrejme šarlatánska praktika ako ozdravná metoda, princíp metody spočíva v inhalácii včelieho vzduchu.
Mám vážne pochyby o legitimite a som na 99% presvedčený že je to podvod(ako kopec alternatívnej medicíny), ale píšem keby náhodou niekto má nejaké štúdie ohľadom toho..
Včelí vzduch - študie
Re: Včelí vzduch - študie
A co stoji taka sranda? Pride mi to ako megaokyslicena voda, ktoru propagovala na Instagrame aj Plackova. Tuto vodu hned rozanalyzovali, vyhodnotili chemicke procesy v tele s vysledkom, ze je jedno kolko ma voda kyslika, aj tak sa cestou do zaludka strati a ludia prijmaju kyslik cez pluca.
-
starysomar
Hardcore addict
To NIE JE až tak šarlatánska metóda na rozdiel od mnohých iných.
Apiresterapia.
A ono ani ten PRAVÝ Oxysprej a pár nemnoho iných záležitostí, priatelia.
Akurát, že trapoška plačkovie (ani som nepozrel) je asi hodne mimo, respektíve odhadujem, že robí reklamu nejakej ootine, no čo mám osobnú skúsenosť s Oxysprejom od nemenovanej firmy a aj s ich ORIGINÁLNOU Biolampou - tie veci neskutočne dobre fungujú. Naša dcéra nevymeškala teda nemaródila jediný deň od svojich troch rokov do ukončenia základnej školskej dochádzky a to sme ju ako dva a pol ročnú brali zo špitála "na reverz" z nemenovanej nemocinice ako beznádejný prípad "na umretie" . . .
heker - "také srandy" sú nezmyselne a neskutočne predražené ni len na naše pomery
Tá originál Biolampa, čo spomínam, stojí okolo 3500 eur a pritom je v tom - na prvý pohľad nič...
Apiresterapia.
A ono ani ten PRAVÝ Oxysprej a pár nemnoho iných záležitostí, priatelia.
Akurát, že trapoška plačkovie (ani som nepozrel) je asi hodne mimo, respektíve odhadujem, že robí reklamu nejakej ootine, no čo mám osobnú skúsenosť s Oxysprejom od nemenovanej firmy a aj s ich ORIGINÁLNOU Biolampou - tie veci neskutočne dobre fungujú. Naša dcéra nevymeškala teda nemaródila jediný deň od svojich troch rokov do ukončenia základnej školskej dochádzky a to sme ju ako dva a pol ročnú brali zo špitála "na reverz" z nemenovanej nemocinice ako beznádejný prípad "na umretie" . . .
heker - "také srandy" sú nezmyselne a neskutočne predražené ni len na naše pomery
Tá originál Biolampa, čo spomínam, stojí okolo 3500 eur a pritom je v tom - na prvý pohľad nič...
-
CrazyJerry
Light Star
Ach boze, zas tento kuric99..
Tebe by mali zakazat youtube.. Vidis video od PPPeta a hned to riesis na fore, ze je to sarlatanske.. Hlavna vec ze uznavas videa od kotlebu, vaskeho a spol.. tie urcite nie su sarlatanske..
Tebe by mali zakazat youtube.. Vidis video od PPPeta a hned to riesis na fore, ze je to sarlatanske.. Hlavna vec ze uznavas videa od kotlebu, vaskeho a spol.. tie urcite nie su sarlatanske..
-
starysomar
Hardcore addict
Aha - nevšimol som si, komu odpovedám