V: Iphone 3G 8GB

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
karci222
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: V: Iphone 3G 8GB

Príspevok od používateľa karci222 »

Keby sa niekto našiel tak by som vymenil môj iP 3G 8GB za Ipod Touch 3 generácia 32GB (záruka nie je potrebná) ... iP je v celkom zachovalom stave iba zadný kryt ako na každom inom iP je trošku poškriabaný, všetko príslušenstvo, OS 3.0 s jailbreakom (po dohode možem nahodiť 3.1 + jailbreak) , factory unlock , bez záruky, veľa hier a aplikácií , fotky nahodím ak bude záujem , som druhý majiteľ a po vzájomnej dohode podľa stavu a záruky by sme sa dohodli na doplatku , najlepšie keby sa našiel niekto z východu aby sme sa mohli stretnuť lebo poštou nechcem riešiť takéto veci

//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 10:11 )
up
skajlerko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skajlerko »

Čo tak nový telefón samsung s5230 braný na paušál s rangu pred dvoma týždňami. Je nový, používal som ho 2 týždne. Je komplet s príslušenstvom, samozrejme aj záručný list. K tomu ti dám aj ipod nano 4generácia, 8gb. Komplet stou krabičkou, sluchátka, usb. To som kupoval od kamaráta je ako nový taktiež tak sa vyjadri. V prípade záujmu všetko do detailu odfotim.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

cisto predaj by si riesil za aku sumu? fakt tam nie je zaruka? je aspon slovenskeho povodu? ak mas krabicu, staci pozriet tu
karci222
Light Star
Light Star

t-pack s WB: nie ďakujem , výmeny iba za iPod Touch
icefiresr: tak najprv chcem počkať či by sa niekto nenašiel na výmenu a až potom by som riešil predaj :) ... a záruka nie je a neviem či je Sk povôdu lebo ako som písal som druhý majiteľ a zabudol som sa spýtať všetko :( btw čo mám hľadať na krabici?
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

pri IMEI na tej vacsej nalepke by malo byt T-Mobile alebo Orange, tiez staci pozriet, v akom jazyku mas manual vnutri, tak isto sa to da zistit aj podla nabijacky, i ked to nesignalizuje, ze je zo Slovenska, najistejsi je ten manual :wink:
karci222
Light Star
Light Star

tak manuál je SK aj EN :)
Zamknuté