V podnajme s 3 babami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Re: V podnajme s 3 babami

Príspevok od používateľa M4rek »

mne nevadi, ze by som chodieval spat skor, keby ta ktora je so mnou na izbe by chcela ist uz spat ... a ja nepijem, takze ta cast, ze ked prides ozraty ... to je u mna neaktualne lebo kedze nepijem ozraty nepridem.

Maju ale vraj este jedneho zaujemcu, ktori sa ozval skor ... keby to vsak nezobral tak sa tam pojdem aspon pozriet .. na obhliadku ako to tam vyzera v byte
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lollo napísal:

to si nebud tak isty ;) viem co pisem jasne ze zo zaciatku to take nebude ale casom mozno ved uvidi sam
och aky si naivny.jasne budu si pred nim podprdy vymienat
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čo tam pozaujemcovi, choď si to omrknúť čím skôr a rozhodni sa, či su sympaticke a vpohodke, či to tam vyzera k svetu, oboznam sa ako funguju (či ti to bude vyhovovať).

Mysli na to, že keď tam bude nejaka prudko je*atelna, po ktorej by si hneď išiel, ale ona nejaví ani minimálny záujem, tak to by mohol byť problem. :mnau: Potom tie bežne veci, za čo by ťa eventuelne mohli voziť, ako napr. že v ženskej domacnosti sa riad umyva po jedle, u chlapov pred jedlom, doska na hlajzli, rozhadzane veci atď..

Na rodičov sa vykašli, si dosť stary na taketo veci. Keď tak nech ti dajú prednášku ako nezarobiť na bábo, uisti ich, že z teba vychovali slušného chlapa a že máš rozum a vybavená vec.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

AHa..cize ty si jeden z tych ucenlivych, ktory nic ine nejde robit len studovat? Ziadna zabava, kamosi, alkohol, ziadny pokus na dane dievcata, posluchanie ti tiez nevadi tipujem..
Tak v tom pripade to ber, ked dokazes len prikyvovat ..Ja by som to nedokazal..

A obzrete si to mal mat davno..ponuky na podnajom dlho nevydrzia..
M4rek
Medium Star
Medium Star

zabava, kamosi hej, ale bez alkoholu :)

a obzrete som to nemohol mat lebo dnes som nasiel ten inzerat
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Takze si len nasiel inzerat a zavolal im? Treba taketo veci riesit cim skore a hlavne je obzretie, kedze nevyberas si TY, ale oni ;) Ak ich nezaujmes, tak darmo budes chciet tam byvat..S podnajmom to nieje jednoduche a ak su nejake trubky, tak budu vyberat podla zenskych dakych priblblych faktorov..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

S tou obhliadkou nečakaj, až sa niekto potencialny, čo sa ozval skor rozhodne. Hneď sa nanominuj na nejaky datum, kedy prídeš. Čím skôr, tým lepšie. Idealne ešte pred tým druhým váhajúcim. A rozhodneš sa ty. Kto skôr príde, ten skôr mele.
M4rek
Medium Star
Medium Star

pisal som jej na mail ... odpisala dost skoro, tak som nemusel volat ... ale asi aj keby som tam siel skor tak pocka na toho druheho, zato ze sa ozval skor
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

M4rek napísal:Hladam si podnajom a nasiel som jeden inzerat, ktory mi uplne vyhovuje co sa tyka ceny, lokality, a to tam dobre vyzera zariadene, je tam vsetko co potrebujem len ma to jeden hacik, ja som chalan a byvaju tam 3 baby. Dve v jednej izbe a tretia v druhej izbe, ktora tam mala spolubyvajucu ale odisla, tak hlada nahradu. Napisala mi, ked som sa ozval na inzerat, ze moze byt aj chalan, ze jej to nevadi ked bude s nou na izbe chalan.

Co na to poviete ? Isli by ste do toho ? Je to podla vas dobry napad byvat s dievcatami ? ... mne by to nevadilo, ze na izbe s babou, len mojim rodicom by to asi dost vadilo (mam 20 rokov) .. aj ked ja nevidim na tom nic zle, vsak sme rozumni ludia.
:arrow: saleny chlapec, saleny docista. ODPALIL BY SOM OHNOSTROJ!!!! ci boha, SEN!!!!! jezis maria...... sral by som na rodicov, aj na priatelku a este keby boli ze kocky, tak se asi poseru štestim!!!
navarene furt, popratane, fajne dievky na izbe nonstop, mas s kym ist furt dakde .... pane boze . . . to sa niekto ma. Ja som na buzi-intraku uz stvrty rok . . . ty vole, !!!! ber to!!! ber tooooooooo!!!!! :!: :!: :!:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Soviet napísal:Dievcata:
Klady: Mozno si uzijes , budes mat navarene, upratane, pekny pohlad na pobehujuce dievcata v nohavickach v byte a tak :)
Zapory: V telke budu vkuse pozerat kraviny / Vacsinou chodia skoro spat (ziadny nocny zivot) / mozu mat priblble namietky, nevravim o pripadnej hadke 3vs1 / pocuvat vkuse len zenske reci (ako sa ktorej co paci) / Robia velke halo, uz len okolo toho, ked sa im v chladnicke nahodou presunie dake maslo a pod / Organizovat nevedia dokopy nic, takze dohodnut sa bezproblemov kus trva / dostanu svoje dni a kalamita...
A toto mas z vlastnej skusenosti?

// Tak dodatocne vidim, ze ano... Uprimnu sustrast, ale aj tak to zovseobecnovanie nie je uplne najstastnejsie.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

neviem co si kazdy mysli ze mu cudzia baba bude upratovat a este aj varit.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Son-Goku napísal:neviem co si kazdy mysli ze mu cudzia baba bude upratovat a este aj varit.
nebude, ale bude drzat vseobecnu cistotu a poriadok castejsie ako obycajny chlapec. (nehovorime o poriadkofiloch teraz) Plus je jasne ze dievcata sa vo vareni vedia vynajst viacej, a ked sa chlapec zlozi, tak zje aj nieco chutneho navareneho . . .
M4rek
Medium Star
Medium Star

ja necakam, ze mi tam bude niekto upratovat alebo varit, to zvladnem aj sam .. po sebe upratat a navarit si ked nemam co jest

btw. minimalne jedna z nich je riadna kocka, som si pozrel jej fotku na facebooku podla mena v maily :D .. ale to len tak na okraj, nejde mi o to, aj ked viac ma laka predstava byvat s peknymi babami ako s nejakymi hulvatmi
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v inej teme si hladal podnajom v kosiciach, takze aj tento podnajom je asi v KE, no a veterina v KE je povedzme ze...brutal :D to tie slecny nebudu mat ziaden socialny zivot, nie to este nocny :lol: ked ine nemas, ber, a potom sa chval druhym...kto nad tym nepouvazuje, tak to berie ako epic win :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

K trom slecnam na privat by som siel na navstevu, no nie byvat...dovody tu uz chalani popisali predomnou.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:S tou obhliadkou nečakaj, až sa niekto potencialny, čo sa ozval skor rozhodne. Hneď sa nanominuj na nejaky datum, kedy prídeš. Čím skôr, tým lepšie. Idealne ešte pred tým druhým váhajúcim. A rozhodneš sa ty. Kto skôr príde, ten skôr mele.
Neviem ako to je v KE, ale v BA to funguje uplne inak..Najprv pockaju, kym ich navstivi nejakych 5-10 ludi a potom si oni vyberaju..Aj ked im povies, ze mas jasny zaujem, tak oni povedia, ze dobre, ak vas vyberieme, tak sa vam ozveme..

qwerty: A kade by si s nimi chodil? Po nakupoch? Vsak by sa z teba stala 4 dievcina takym cinom..Sice u teba nie..tebe by kazdy vecer kazda z nich nadskakovala na pänise ..zabudol som..
M4rek
Medium Star
Medium Star

no neviem, ako to chce spravit ... ale vyzera to tak, ze ked ten prvy co sa ozval tam bude chciet ist tak ho tam zoberu lebo tak mi sama napisala, ze ma uz jedneho zaujemcu a ze sa dohodli, ze sa pride v pondelok pozriet tak ze mi da vediet v pondelok ze co ako ... aj ked na net to dala len pred dvoma dnami, tak mohla by este kus pockat.

Kebyze ja ponukam takto podnajom tiez by som tak urobil, ze by som si pockal kym sa pride viac ludi pozriet a potom by som si vybral toho, ktory sa mi zda najsympatickejsi a najvhodnejsi tam, nie hned prveho.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

ja by som nevahal, na intraku som jeden semester byval s babami (bunka 3+3) a nic lepsie si neviem predstavit. :oops:

Aj ked velmi to zalezi aj od toho ake tie baby su. Jedine co mi vadilo, ze ked som si v kuchynke robil jest, tak som si nemohol poriadne prdnut :lol: a este poslusne odkladanie prazdnych pivovych flias, zlozenie prkienka na wecku a zopar prkotiniek by sa naslo

A hlavne si zisti, ci nahodou nie su vsetky 3 zadane, to by bola dost neprijemna situacia
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ženu na ubytko iba za podmienky že tam býva ešte další chlap. Samému by mi z nich preskočilo.

Skĺbiť výhody žien a chlapov, ale ženu na izbu nikdy. :wink:
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

bez to omrknut a keby sa dalo, tak omrkni, ake su povahovo. jasne, neda sa to za 10min, ale aj prvy dojem vie cosi napovedat.
vidim, ze vacsina ludi tu ma "problem" s babami, ze su hrozne a tak ... ja som byval s babami (mali svoje izby, takze nie tak, ako ty), ale dalo sa to v pohode. varit ti asi nebudu, ale nie je kazda zenska hrozna, mozno su to fajn baby a co-to sa pri nich aj naucis (zistis, ake je to byvat s babami; niekedy je fajn dobre si s babami pokecat a je to pestrejsie, ako stale len s chalanmi)
Napísať odpoveď