V ruskom lese levitovalo malé dievča
Re: V ruskom lese levitovalo malé dievča
že si tu novy a tak silou mocou hladaš ako nahrabať kopec prispevkov
ktomu videu sa snad ani netreba vyjadrovať FAKE !!!!! povedal by som otom že je to fake aj keby to bolo spravene lepšou kamerov a niečo ako že lietajuce oblečenie na špagatikoch potom da kameru dole aby uklidnil psa a zrazu chlapik ako bere dieta preč ? ?? tomu snad ani ty neveríš
fyziku nepreští ani šaolin z tibetu a nieto ruske dievča
ktomu videu sa snad ani netreba vyjadrovať FAKE !!!!! povedal by som otom že je to fake aj keby to bolo spravene lepšou kamerov a niečo ako že lietajuce oblečenie na špagatikoch potom da kameru dole aby uklidnil psa a zrazu chlapik ako bere dieta preč ? ?? tomu snad ani ty neveríš
fyziku nepreští ani šaolin z tibetu a nieto ruske dievča
video bude zrejme fake
ale k Zaxman existuju ludia ktory levitovat dokazu, len preto ze si to nikdy nevidel neznamena ze to nieje mozne
ale k Zaxman existuju ludia ktory levitovat dokazu, len preto ze si to nikdy nevidel neznamena ze to nieje mozne
samozrejme, popieranie gravitačných zákonov pomocou mysle je pre niekoho úplne bežná vec...HitmanM napísal:ale k Zaxman existuju ludia ktory levitovat dokazu, len preto ze si to nikdy nevidel neznamena ze to nieje mozne
get a life.
a kde pisem ze je to bezne ?
ale na svete je milion veci moznych
ale na svete je milion veci moznych
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je veľa vecí možných. Niekto vie dokonca v ústach jazykom spraviť uzlík na čerešňovej stopke. Ale fyzikálne zákony porušiť nevie nikto
Keby mam verit na kazdy paranormalny jav, kazdu ducharinu, a boziu volu, tak pochybujem, ze si dokazem zachovat racionalne zmyslanie.
Podobne videa po nete kolovali, koluju a aj kolovat budu, lebo stale sa najdu ludia (vratane medii), ktore z toho urobia senzaciu a maju sa o com rozpravat.
Taki ludia su z celade jednoduchych - tj z neandertalcov sa sice fyzicky v homo-erectus vyvinuli, no rozumom ostali niekde so svojimi predkami. Ich pocetnost naznacuje, ze sa jedna o pohlavne velmi aktivnych jedincov. Vdaka bohu, ze to vie aspon rozpravat. Alebo nanestastie?
WAKE UP!
Navyse, tema o levitaciach tu uz je. Sice su tam rovnake kraviny, ale stale to niekoho prekvapuje a fascinuje.
Podobne videa po nete kolovali, koluju a aj kolovat budu, lebo stale sa najdu ludia (vratane medii), ktore z toho urobia senzaciu a maju sa o com rozpravat.
Taki ludia su z celade jednoduchych - tj z neandertalcov sa sice fyzicky v homo-erectus vyvinuli, no rozumom ostali niekde so svojimi predkami. Ich pocetnost naznacuje, ze sa jedna o pohlavne velmi aktivnych jedincov. Vdaka bohu, ze to vie aspon rozpravat. Alebo nanestastie?
WAKE UP!
Navyse, tema o levitaciach tu uz je. Sice su tam rovnake kraviny, ale stale to niekoho prekvapuje a fascinuje.
a dokaz ? ked mi to povie niekto kto prechodil cely svet potom uverim
ludia vedia vseljake veci od kontaktu s duchmi az po citanie myslienok. Vsetko sa da porusit.
Ale nechcem aby sa tema zmenila na hadku medzi mnou a druhymi tak sa pokojne venujte trapnemu videu
ludia vedia vseljake veci od kontaktu s duchmi az po citanie myslienok. Vsetko sa da porusit.
Ale nechcem aby sa tema zmenila na hadku medzi mnou a druhymi tak sa pokojne venujte trapnemu videu
no bububu ....čitanie myšlienok ? to aby som si kupil helmu ako mal magneto
ludia čo sa rozpravaju z duchmi su duševne chory a to čo počuju alebo vidia su ich paranoidne predstavy
ludia čo sa rozpravaju z duchmi su duševne chory a to čo počuju alebo vidia su ich paranoidne predstavy
levitujem kazdy den a davam to sem ? 
niektorí ľudia sa proste nedokážu zmieriť s nudnosťou reality, tak vyrábajú takéto blbosti aby oklamali ostatných - aj seba samých.
a to sa kukni ešte na toto http://www.youtube.com/watch?v=4y7LPxne ... re=related
to si nevedel čo že ked sustrediš svoju mysel na kov tak sa steba stane nerozbitny terminator
to si nevedel čo že ked sustrediš svoju mysel na kov tak sa steba stane nerozbitny terminator
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Fake, všetko je fake 
she is hovering... we are doooooomed........ doooooooomed
no a teraz vazne - je to fake, zamknut, zabudnut
no a teraz vazne - je to fake, zamknut, zabudnut
Fake to bude, ale je to spravené imho veľmi dobre 
-
KaptMichal
King
Do istej miery to tak je ale su veci, ktore dokazu len ludia s velkou cistotou mysle a stovkami nameditovanych hodin. Ked som cital a pocul co vsetko dokazu napriklad budhisticki majstri tak som nechcel verit ale je to tak. (Samozrejme vsetko v ramci fyzikalnych zakonov, ziadne lietanie na koberci alebo tak).niektorí ľudia sa proste nedokážu zmieriť s nudnosťou reality, tak vyrábajú takéto blbosti aby oklamali ostatných - aj seba samých.
Raz som bol velmi fascinovy ako dokaze niekto levitovat. Ale raz som pozeral dokument kde len ukazovali ze je to fake. A to mi prislo realnejsie. Pamatam si len ten pripad ako niekto sedi vo vzduchu a drzi sa nejakej palice. Dost jednoduche. Myslim ze s tou palicou by to zvladol kazdy. V ostatnych pripadoch ide zvycajne o fake alebo iluziu.
ale jak toto spravil .........nato ste aj vy krátky
http://www.youtube.com/watch?v=jVA-zKnODBE
Zaxman napísal:ale jak toto spravil .........nato ste aj vy krátky
super, taku trapnost som dlho nevidel
tak ja odlietam za duchmi lebo v mysli som pocul ze ma volaju.....pfuuuuuuuuuuuuuuu