V/výmena E52 za iPhone 3G,HTC

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Springx
Novice
Novice

V/výmena E52 za iPhone 3G,HTC

Príspevok od používateľa Springx »

Rozmýšľam o výmene novej E52 (neblokovaná) komplet príslušenstvo za dotykovku (len vo výbornom stave so zárukou)

Ponuky na 0907983695
[email protected]
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Akurát som prešiel z iPhone 3G 8GB > Samsung Jét > Nokia 5800 Xpress Music > HTC HD 2 Leo na E52ku :)...to len ako príspevok na zamyslenie ;)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Mám HTC, používam denne. 5800 som mal možnosť využiť na browsovanie netu jeden večer, bola kamarátova. Je to paródia na dotykové ovládanie. Klávesnica titerná, bez stylusu nezadáš ani jedno url. Možno je to dobrý mobil, z tytulu fotenia, multimédií a neviem čoho, keď si otvoríš menu a klikneš na jednu obrovskú ikonu aby si otvoril album, ale keď uvažuješ aj o telefónoch čo si vypísal, tak jednoznačne si vyber z nich.

Či už HTC, Omnia alebo iPhone, ovládanie a dotyková obrazovka je na míle vzdialená Nokii. Vyber si podľa preferencií, je to večný flame. Moju odpoveď máš v prvej vete. Úprimne mi ale E52 príde ako lepší mobil než 5800.
Springx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Springx »

Hmmm...vďaka za doporučenia.... v skutočnosti skôr preferujem HTC...a s E52 nemám žiadne starosti. Mal so dávnejšie HTC Kaiser a bol som spokojný až na ten windovs a jeho zamrzanie.
Nokiu so dostal ako firemný a doložil by som niečo a šiel do Rhodia, resp možno nejaká výmena za iné kvalitné htc.

Dosť veľa používam maily a hľadám niečo s hardw.klávesnicou...ale zase tá výmena resp. predaj nie je u mňa otázka nutnosti, len sa mi nechce vyťukávať na E52 mailíky a sms... :? ...Inak je to fakt elegantný mobík, chvála pánu veci čo boli v prvých sériách na ňom nemám...takže vďaka ešte raz za usmernenie, možno zostanem verný a teda tú 5800 isto zavrhnem.pekný večer. :wink:
Zamknuté