vadi mi na zene ze nadava
vadi mi na zene ze nadava
caute,
tak po dlhom case zalozim zaujimavu temu. mam "frajerku". Ako mlady 18 rocny clovek som samodzrejme v kolektive, kde sa casto nadava. teda ja niesom , lebo som proste slusny. ale tak moja generacia nadava, niektory kazde druhe slovo. No mne to vadilo na mladsom bratovi, lebo on tak rozpraval, kazde druhe slovo. tak ja som to dost obmedzil, nech sa nevyjadrujem ako retard. A teraz mam "frajerku", uz dva mesiace, neviem, pri nej nenadavam uz duplom, proste ked by som aj nadal napadne ma ze sa to nehodi atd. Ale teraz mi zacalo vadit ked ona nadava. nenadava ani moc casto, ale tak par krat za den, ja neviem mozno 30. A mne to hneva, nema dovod nadavat, aj som za to nech sa nadava len ked mam fest zlu naladu nech sa vyburi clovek. ale nie ako ona ked jej to pride na jazyk. Ja viem ze tomu sa nevyhnem a robi to kazdy clovek, ale tak myslim ze nadava aj ked nemusi. A teraz dokonca hneva ju ze ju obmedzujem, a to nic neroim, len niekedy ostanem ticho ked nadava.
je to asi v dobe, co uz s tym spravim. co by ste spravili vy? zvykli si? nefim, nemam potrebuje nadavat kazdu chvilu len aby to lepsie vyznelo.
//inac cakam na okamzite odpovede, lebo ma to trochu zobralo.
tak po dlhom case zalozim zaujimavu temu. mam "frajerku". Ako mlady 18 rocny clovek som samodzrejme v kolektive, kde sa casto nadava. teda ja niesom , lebo som proste slusny. ale tak moja generacia nadava, niektory kazde druhe slovo. No mne to vadilo na mladsom bratovi, lebo on tak rozpraval, kazde druhe slovo. tak ja som to dost obmedzil, nech sa nevyjadrujem ako retard. A teraz mam "frajerku", uz dva mesiace, neviem, pri nej nenadavam uz duplom, proste ked by som aj nadal napadne ma ze sa to nehodi atd. Ale teraz mi zacalo vadit ked ona nadava. nenadava ani moc casto, ale tak par krat za den, ja neviem mozno 30. A mne to hneva, nema dovod nadavat, aj som za to nech sa nadava len ked mam fest zlu naladu nech sa vyburi clovek. ale nie ako ona ked jej to pride na jazyk. Ja viem ze tomu sa nevyhnem a robi to kazdy clovek, ale tak myslim ze nadava aj ked nemusi. A teraz dokonca hneva ju ze ju obmedzujem, a to nic neroim, len niekedy ostanem ticho ked nadava.
je to asi v dobe, co uz s tym spravim. co by ste spravili vy? zvykli si? nefim, nemam potrebuje nadavat kazdu chvilu len aby to lepsie vyznelo.
//inac cakam na okamzite odpovede, lebo ma to trochu zobralo.
skusal si sa o tom uz s nou porozpravat? vyjadrit proste svoj nesuhlas s tym? svoj postoj? ... potom zalezi aj od vasho vztahu... ak ta lubi a povies jej toto tak by sa mala snazit z vlastnej vole to obmedzit ked vie ze ti to vadi... mojej ex to vadilo tak pri nej som povedal nejaku hrubu nadavku mozno 2x za den aj to len ked som bol extremne nastvaty alebo som potreboval nieco poriadne zvyraznit... ale akoze inak nadavam pomerne casto... v mojom okoli to je nejak bezne a zalezi aj od nalady... ale kedze mi povedala ze sa jej to nepaci tak som sa obmedzil,lebo som ju lubil(stale lubim aj po rozchode) - takze sa s nou proste len porozpravaj.... ak neprestane tak jej to zacni davat najavo nejak raznejsie..
ja som jej poveda ze mi to vadi, len teraz som pisal s druhou kamaratkou a ta len tak pisala a medzi recou napisala.
"Ale mohol by si nadavat"
ma skoro drblo, este ma ide discriminovat ze sa vyjadrujem ako slusny clovek.
(no asi okrem tejto temy)
//dalsie dva posty pribudli. no ved som jej to povedal. ona ze sa to posnazi menej pouzivat. ale to co mi napisala ta druha kamaratka, som trochu v soku
//dalsie dva posty pribudli. no ved som jej to povedal. ona ze sa to posnazi menej pouzivat. ale to co mi napisala ta druha kamaratka, som trochu v soku
Na tu sa vykasli, nenechaj sa do toho zatahovat.lucas03 napísal:ja som jej poveda ze mi to vadi, len teraz som pisal s druhou kamaratkou a ta len tak pisala a medzi recou napisala.
druhej napis ze vulgarizmy su prejavom nizkej inteligencie alebo prilisneho ovplyvnenia spolocnostou.... ze ty si dostatocne inteligentny clovek narozdiel od nej a od spolocnosti si drzis zdravy odstup a beries si z nej len to co ti je prospesne a ak sa jej to nepaci nech si trhne a porozmysla nad sebou radsej....
myslim,ze to sice nepochopi a pomysli si o tebe svoje, ale mne by to kazdopadne spravilo dobre keby som nieco take mohol povedat na otazku - preco nenadavas
myslim,ze to sice nepochopi a pomysli si o tebe svoje, ale mne by to kazdopadne spravilo dobre keby som nieco take mohol povedat na otazku - preco nenadavas
Byť na tvojom mieste určite sa s ňou o tom porozprávam (určite nie cez ICQ ale osobne) lebo nadávky sa proste nehodia.Keď si vezmem seba tak som človek ktorý veľmi veľa nadáva.Tých 100 nadávok z úst vypustím ale keď som s ňou sú to fakt 1 alebo 2.Aj to iba keď sa rozprávame o hip hope
.
michau : nemyslis ze je to troska drsne?
michau : nemyslis ze je to troska drsne?
...
no ja som bol niekedy presne na tom istom ako ty.Zvykol som zahresit len ked ma nieco nasralo,alebo zabolelo,ale ona zvykla mat frekvenciu tychto slov 5krat za hodinu..porozpravali sme sa o tom ako dvaja dospelí ludia a uz sa to nejak urovnalo-viac si dava pozor na ten svoj stiplavy jazycek aj ked jej obcas nieco vyleti...alebo ked sa tak nad tym zamyslim,mozno som si na to uz zvykol,teda na jej slovnu zasobu,tak tomu moc pozornost nevenujem..hm sam neviem 
LucasO3, úplne s tebou súhlasím, ani mne sa vôbec nepáči, keď baby(ani chalani) pri svojom prejave stále používajú vulgarizmy...tieto osoby v mojich očiach hneď veľmi klesnú...
A jediná rada tebe je - porozprávaj sa s ňou o tom
Takéto dohovorenie bude dobré aj pre ňu, lebo aj sama by neskôr pochopila, že takéto vyjadrovanie z nej nikdy neurobí kultivovaného dospelého človeka 
A jediná rada tebe je - porozprávaj sa s ňou o tom