http://www.alza.sk/sony-vaio-vpcea3l1e- ... 187904.htm ma sa natom rozbehnut CS5 a ostatne adobe medialne veci ako premiere a neviem co. Otazka je ci to nato staci bo absolutne neznam tie procaky i3 i4 i5 ... bo henta i3 ma pisane rovnake parametre ako moja P8600 ale sa mi nezda. No otazka znie ci dake ekvivalentne vaio je lepsie v rovnakej cene BTW malo by to byt z ALZA kedze tam je moznost bez dane.
Vaio vs Fotoshop
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vaio vs Fotoshop
Priatelka mi stale pili usi a v poradni pri kupe notebooku vsetci namna ...
no nevadi proste vyhliadla si toto
http://www.alza.sk/sony-vaio-vpcea3l1e- ... 187904.htm ma sa natom rozbehnut CS5 a ostatne adobe medialne veci ako premiere a neviem co. Otazka je ci to nato staci bo absolutne neznam tie procaky i3 i4 i5 ... bo henta i3 ma pisane rovnake parametre ako moja P8600 ale sa mi nezda. No otazka znie ci dake ekvivalentne vaio je lepsie v rovnakej cene BTW malo by to byt z ALZA kedze tam je moznost bez dane.
Re: Vaio vs Fotoshop
taký zelený? červený/biely nemajú? 
-
Runes
Addict
tak koze ty si mi jak pomohol
maju modre aj cervene aj biele ale tato zelena sa zhodou okolnosti paci aj mne
treba to vidiet nazivo tuna v pc to vyzera skoro zlto
šikol by sa tam rýchlejší disk. inak pohoda 
no ja by som to urcite nekupil
za taku cenu by si zohnal pekne naslapany asus
nedavno som kupoval za 570 asus a malo presne take iste parametre akurat iny procesor.
Ta grafika je pekne na prd, hlavne ked chce pracovat s vecou ako je adobe premiere, karta ma slaby vykon, je vhodna na HD filmy tak akurat a na starsie hry, i ked po pravde na spominanom notasi som na tom pekne rozbehol sims 3 na nizkych detailoch.
Fakt odporucam sa poobzerat po nieco lepsom a nedoplacat zato ze je to sony
za taku cenu by si zohnal pekne naslapany asus
nedavno som kupoval za 570 asus a malo presne take iste parametre akurat iny procesor.
Ta grafika je pekne na prd, hlavne ked chce pracovat s vecou ako je adobe premiere, karta ma slaby vykon, je vhodna na HD filmy tak akurat a na starsie hry, i ked po pravde na spominanom notasi som na tom pekne rozbehol sims 3 na nizkych detailoch.
Fakt odporucam sa poobzerat po nieco lepsom a nedoplacat zato ze je to sony
osobne som zástanca toho že asus je asus, proste vysoky výkon ale čo sa týka podpory reklamácii, vyhotovenia tela notebooku je úplne na hovno (nebavíme sa o najvyššej triede za 2 000eúr)
Runes: nepočúvaj takých ako Hitman, osobne by som už v takejto cene rozmýšľal aj nad macbookom ale takýmto vaiom nemôžeš nič stratiť, stále sa cítim lepšie so značkou sony vaio ako s asus/acer
Runes: nepočúvaj takých ako Hitman, osobne by som už v takejto cene rozmýšľal aj nad macbookom ale takýmto vaiom nemôžeš nič stratiť, stále sa cítim lepšie so značkou sony vaio ako s asus/acer
-
Suffel
Guru
zalezi aj od uhlopriecky.. ak chce 14" tak nevidim dovod ho nezobrat.. ak by chcela 15" a viac tak by som sa popozeral mozno aj po inych kuskoch.. ako bolo povedane velke plus pri photoshope je rychly disk takze mozno by som sa popozeral po niecom co ma 7200RPM disk a aj 4GB ramky by nezaskodili.. ale vsetko zalezi od uhlopriecky..
len preto ze je to sony ?Filipito napísal:osobne som zástanca toho že asus je asus, proste vysoky výkon ale čo sa týka podpory reklamácii, vyhotovenia tela notebooku je úplne na hovno (nebavíme sa o najvyššej triede za 2 000eúr)
pozri sa naco ten notebook chce potom sa vyjadruj
-
Tomasko
Guru wannabe
do notebookov sa bezne davaju 5400vkyCuruj napísal:šikol by sa tam rýchlejší disk. inak pohoda
rychlost nie je vsetko u notebooku
-
Suffel
Guru
ano bezne sa davaju ale aj bezne sa davaju 7200RPM disky.. staci si prejst par bookov na alze a najdes ich tam viac nez dost.. a on myslel rychlejsi disk nie kvoli rychlosti booku ale kvoli rychlosti v photoshope..
rýchlosť u NB je pomalosť. áno, bežne sú tam 5400ky a je to sakra poznať na výkone. možno je lepšia výdrž na baterky, ale potom NB nie je na prácu. síce, 90% ľudom NB slúži aj tak len na net, filmy a hudbu... radšej by som si priplatil za 7200kuTomasko napísal: do notebookov sa bezne davaju 5400vky
rychlost nie je vsetko u notebooku
-
Tomasko
Guru wannabe
tak ale bavime sa o 900 eurach...
7200 > dole spotreba, vacsi hluk a vibracie, neviem ci to je az taky citelny rozdiel,
ja by som viac vyuzil giga ramky navyse si myslim
a ked uz sa tu bavime o rychlosti, tak potom ssd...
7200 > dole spotreba, vacsi hluk a vibracie, neviem ci to je az taky citelny rozdiel,
ja by som viac vyuzil giga ramky navyse si myslim
a ked uz sa tu bavime o rychlosti, tak potom ssd...
tiež by som tam rval SSD, ale ked poriadnu kapacitu, tak by bola aj dvojnásobná cena za celý NB...