Valentin 14. februara
Re: Valentin 14. februara
hmmm tento den nevnimam rozdielne od ostatnych nebyt priblblych statusov na FB jak je kazdy sam a jak sa citi mizerne. Cely den straveny v garazi tak sapon mozem povedat ze som valentin bol so svojou "laskou" 
Tiež neslávim, ale tým ktorí ho slávia prajem pekného Valentína
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Niektorý to môžu brať ako komerčný sviatok, iný ako príležitosť obdarovať svoju lásku... Ja síce nikoho nemám, ale rád by som si s ňou niekam vyšiel na večeru, alebo ju niečím pekným potešil.
-
qwerty-xyz
mna serie ze mam dva telefony, a z jedneho z orange pisem valentinske SMS tiez na orange po AKTIVACII valentinskych sms, a kurnik mi ide spotreba stale hore uz som na 15 tich E ckach cez pausal a v dvoch predajnach mi povedali ze to nie je mozne ze to mam gratis. tak ked o tom vie nikto nieco blizsieho tak nech mi posle SS ku lebo mi to zacina liezt na nervy.
-
audiotrack
VIP
si nepriateľ štátu, čo si čakal?
-
p4ra
Redeemer
Neriesil som to nijako extra. Kupil som frajerke kyticu ruzi a k tomu jej oblubenu orieskovu cokoladu Milka. My mame Valentina kazdy den, a nie len 14.02..
Tak načo si jej potom kupoval tie ruže a čokoládu ?p4ra napísal:Neriesil som to nijako extra. Kupil som frajerke kyticu ruzi a k tomu jej oblubenu orieskovu cokoladu Milka. My mame Valentina kazdy den, a nie len 14.02..
-
p4ra
Redeemer
Lebo si myslim, ze zase nemusim chodit uplne prazdnych ruk a robit sa, ze o tom neviem a totalne to ignorovat. Kvety potesia kazdu zenu. A tu cokoladu si vzdy da, ked je u mna. Kedze sme boli u nich a nemala ju doma, tak som jej doniesol. Co mimochodom robim aj mimo Valentina. Takze nechapem celkom tvojej otazke.
Uz mam na valentina pre moju lasku prichystane venusine gulicky
kvety sa este poriesia uz sa neviem dockat ako bude stastna z mojho valentinskeho darceku 
Len dufaj, ze sa budu pacit, lebo mozu rychlo skoncit aj v tvojom pozadi 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
To sa dopredu pripravujes na svoje zlyhanie?Famine napísal:Uz mam na valentina pre moju lasku prichystane venusine gulickykvety sa este poriesia uz sa neviem dockat ako bude stastna z mojho valentinskeho darceku
Neviem co mate za problem ale na webe jedneho sexshopu som videl ako dobty tip na darcek venusine gulicky neviem co z toho robite vedu,.. Vy ste ani raz nepouzili kondom? Ak ano tak tiez si homozete strcit do riti alebo ste sa bali ze zlyhate,...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ze to bol tip sexshopu
to snad nemyslis vazne
kondom neni sexualna pomocka pre zenu...
kondom neni sexualna pomocka pre zenu...
Famine, ty si kupoval na Vianoce frajerke vibrátor aj nie ? V téme o vianočných darček si to písal. Alebo si to nebol ty ?
Každopádne, ja na tom nevidím nič zlé, trochu oživenia sexuálneho života, nebuďte puritáni.
Každopádne, ja na tom nevidím nič zlé, trochu oživenia sexuálneho života, nebuďte puritáni.
Konečne niekto kto to pochopil ano bol som to ja. Venušine guličky maju tu vyhodu že na rozdiel od vibratora si žena môže dožičiť rozkoš nielen v sukromi ale može to použovať či v praci, alebo pri cestovani proste kdekolvek!
-
qwerty-xyz
to ju to ale najprv musi vzrusovat, predstav si su zeny s ktorymi to nic nespravi ,....
diky bohu ze mam taku co taka nie je, ktorej by to nic nerobilo.
No tak už si sa pochválil qwerty so svojou frajerkou a teraz napíš, čo pekné ideš pre ňu pripraviť 
-
qwerty-xyz
kytica je zaklad, a rozmyslam nad vecerou, len neviem este kde, ... niekde kde t obude mat decentnejsiu uroven. sperk som uz kupil, plysaky a podobne hovadiny toho ma do aleluja, rozmyslam este nejaky vylet, zew kuknem zlavomat.....
-
Soviet
Darca
qwerty aky romantik a rozhadzovac penazi kvoli zene pre jeden den v roku
Asi sa nam zalubil chudacisko.