Vami preferovaná značka mobilov???
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vami preferovaná značka mobilov???
Ja som doteraz preferoval Sony-Ericssony, ale jedneho dna mi sam od seba odisiel display... a v servise mi to neuznali a povedali ze oprava bude stat viac ako novy mobil...odvtedy mam nokie a som spokojny, preto sa pytam ako ste na tom vy???(piste konkretne modely telefonov)Ja aktualne mam n6233 a som veeelmi spokojny 
-
mikkimikki
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
mikkimikki: bola tu téma najlepšia značka. On sa pýta na najoblúbenejšiu. Je tam trochu rozdiel. Tu ide o subjektívny názor. Kým tam s prehladom vedú SE a NOKIA čo sú lídri medzi mobilmi, tu možno vyhrá nejaký LG alebo dačo iné kôli daktorým detailom alebo výhodam čo zas SE a NOKII chýbajú.. Uvidíme ako sa bude anketa vyvýjať.
K téme: hlasoval som za Samsung. Páči sa mi jeho design a keby mám menšie nároky na funkcie tak by som určite behal s nejakým sliderom od samsungu.
BTW: pridané ďalšie možnosti do hlasovania
K téme: hlasoval som za Samsung. Páči sa mi jeho design a keby mám menšie nároky na funkcie tak by som určite behal s nejakým sliderom od samsungu.
BTW: pridané ďalšie možnosti do hlasovania
Zacinal som nokiami, bol som plne spokojny, potom ma kamos nahovoril na SE... Ten mobil bol neskutocne pomaly a navyse potom zacal strajkovat joystick, tak som sa vratil k nokii a zas som len a len spokojny 
Samsung nejako nemusim a ako som cital, tak dost obmedzuju uzivatela - napr. nemoznost nahravat hry cez BT alebo IR.
Samsung nejako nemusim a ako som cital, tak dost obmedzuju uzivatela - napr. nemoznost nahravat hry cez BT alebo IR.
-
Traktorista
Guru
-
nejakymarko
Addict
-
Smoake
Star
will.i.am napísal:urcite S-E. nokie sa mozu zakopat hlavne s tym ich krkolomnym FW...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ak myslis na to ktoru znacku by som hcel mat, tak bud Vertu, alebo nieco od E - TEN ... ale momentalne mam B-S EL71 a som spokojny, okrem slabulinkej baterky ( dufam ze raz bude aj nejaka 1300vka
) a toho ze sa veeelmi tazko zhanaju HF sady a kable a taq, nema chybu .. teda hlavne designovo ma velke plus
...
-
hornblower
Light Professional
-
qwerty-xyz
Re: Vami preferovaná značka mobilov???
SE preferujem.Pretoze nokie nemaju take funkcie. a ked neake funkcie maju tak su nedomyslene a vtedy ma ide porazit.
Asi tolko.
Asi tolko.