Vas vek+vyska+zivotosprava
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam 20 Meriam 201cm Vazim 95-98kg
Chodieval som kedysi Rano Behavat na Dlhace do Lesa ... Teraz posledny mesiac na to nemam cas ... dufam ze sa nejaky najde lebo Po zabehani sa citim fakt bombovo
Posilku uz posledny rok strasne zanedbavam ... a o Biku nehovorim
Zo stravovanim a Zivotospravou to nieje najlepsie ... Spavat chodim dost neskoro a vstavam dost skoro rano ...
Stravujem sa Rano, Obed niekedy vynecham a idem rovno na veceru o 17:00-18:00
Ale snazim sa stravovat zdravo ...
Chodieval som kedysi Rano Behavat na Dlhace do Lesa ... Teraz posledny mesiac na to nemam cas ... dufam ze sa nejaky najde lebo Po zabehani sa citim fakt bombovo
Posilku uz posledny rok strasne zanedbavam ... a o Biku nehovorim
Zo stravovanim a Zivotospravou to nieje najlepsie ... Spavat chodim dost neskoro a vstavam dost skoro rano ...
Stravujem sa Rano, Obed niekedy vynecham a idem rovno na veceru o 17:00-18:00
Ale snazim sa stravovat zdravo ...
mam 13 rokov
, nejakych 170 centimetrov, a 51 kg.
no stravujem sa tak primerane, obcas skocim aj na nejaky ten hamburger, ale obmedzujem mastne jedla, napriklad slaninu som nemal prekne dlho
...
a co sa sportovania tyka... jeden cas som cvivcil jogu(aspon som sa snazil
), no a na telesnej hravame futbal, obcas si zahram hokejbal... ale najviac so vsetkeho sa chodim bicyklovat 
//nj aj ja som zabudol, ze chcel by som chodit to posilnovne, ale vraj je to nepriaznive na vyvin a moze to spomalit rast
no stravujem sa tak primerane, obcas skocim aj na nejaky ten hamburger, ale obmedzujem mastne jedla, napriklad slaninu som nemal prekne dlho
a co sa sportovania tyka... jeden cas som cvivcil jogu(aspon som sa snazil
//nj aj ja som zabudol, ze chcel by som chodit to posilnovne, ale vraj je to nepriaznive na vyvin a moze to spomalit rast
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
papillonbubu
Expert
hm 21, výška nejakých 171-173 neviem.. váha 59kg, životospráva hm podľa mojho brata absolútne nevhodná... ja si myslím, že je fajn a nevadí mi, jem len to čo mi chutí a na čo mám zrovna chuť, a som šťastná, že mávam v posl. čase (tj. týždeň) stále chuť na joguty, zeleninu a ovocie
ale zase spánok hmmmm, alkohol hmmmm, cigarety hm mm, ale však sa nebudem v mladosti obmedzovať
na to mám starobu...
-
erytrocyt
VIP
Vek: 23
Výška : 182
Váha : 75
Životospráva : ťažko to nazvať životosprávou
Šport : bicykel, a dám aj turistiku
Bryndzové halušky, rezeň, pečená krkovička, buchty, halušky s kyslou kapustou, pečený bôčik, francúzske zemiaky, šunka, syr, zemiakový šalát - tomu ja hovorím jedlo !
Výška : 182
Váha : 75
Životospráva : ťažko to nazvať životosprávou
Šport : bicykel, a dám aj turistiku
V takých výškach už musíte mať iné počasie ako my tu dole, že?Shark NX napísal:Mam 20 Meriam 201cm
Triple, tak z tohoto by som sa nenajedol ani ja...triple napísal:pff to by som si rovno hodil mašlu.. ma ide šlak trafiť ked máme dva dni po sebe cestoviny.. no kto sa má z toho najesť?
Bryndzové halušky, rezeň, pečená krkovička, buchty, halušky s kyslou kapustou, pečený bôčik, francúzske zemiaky, šunka, syr, zemiakový šalát - tomu ja hovorím jedlo !
-
Vesper
Professional
Vek: 17,5 
Výška: 186 cm
Váha: cca 82 kg
Životospráva: Zožeriem absolútne všetko aj keď v ideálnom prípade sa držím hesla: ''Najlepší dezert je klobása a najlepší koláč je rezeň''... Inak ale nemám zábrany jesť aj vegetariánske sračky a podobne, ale hlavne jem beštiálne veľa, som schopný prežrať aj väčších ľudí (a to som sám celkom vazba).. Na druhej strane 2-3x týždenne chodím do posilňovne, 1x na plaváreň a ešte aj tancovať niekedy zájdem aj keď už skôr sporadicky + občas ked vydá tak nejaká turistika a navyše po meste chodím skoro stále pešo..Celkovo nemám problém schudnúť ani pribrať keď chcem
Výška: 186 cm
Váha: cca 82 kg
Životospráva: Zožeriem absolútne všetko aj keď v ideálnom prípade sa držím hesla: ''Najlepší dezert je klobása a najlepší koláč je rezeň''... Inak ale nemám zábrany jesť aj vegetariánske sračky a podobne, ale hlavne jem beštiálne veľa, som schopný prežrať aj väčších ľudí (a to som sám celkom vazba).. Na druhej strane 2-3x týždenne chodím do posilňovne, 1x na plaváreň a ešte aj tancovať niekedy zájdem aj keď už skôr sporadicky + občas ked vydá tak nejaká turistika a navyše po meste chodím skoro stále pešo..Celkovo nemám problém schudnúť ani pribrať keď chcem
vek : 22
výška : 190 cm
váha : 104 kg
V skorej mladosti som aktívne hrával futbal , rekreačne hokej a venoval sa posilovaniu
V súčastnosti si to sľubujem už asi 3 rok , že na druhý deň začnem ...
Fajčím , raz za čas samozrejme aj vypijem , no a čo sa týka jedla , niesom prieberčivý : ) jediné čo nemôžem cítiť sú držky
K tomu ešte do roboty chodievam autom ( vzdialenosť od bytu cca 400 m )
výška : 190 cm
váha : 104 kg
V skorej mladosti som aktívne hrával futbal , rekreačne hokej a venoval sa posilovaniu
V súčastnosti si to sľubujem už asi 3 rok , že na druhý deň začnem ...
Fajčím , raz za čas samozrejme aj vypijem , no a čo sa týka jedla , niesom prieberčivý : ) jediné čo nemôžem cítiť sú držky
K tomu ešte do roboty chodievam autom ( vzdialenosť od bytu cca 400 m )