eritrocit: Som z dediny, a ako väčšina chalanov, už som jazdil. (Aj na aute
Vaša Top Speed
-
Jujk0
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ďakujem skennerovi za prejavenú dôveru 
) Presne ti opisem tych 125km/h --> Dlha rovná cesta, pred tebou Liazka s prívesom, Skoda 1XX, a za tým dodávka a potom ja. Ideme 60-70. Inštruktorka povedala, že môžem predbehnúť. Nakoľko je bezpečnejšie (podľa môjho názoru) v 60 podradiť do 3 a nerozbiehať sa na 4ke, či 5ke, tak som to spravil a začal predbiehať, 4ka, 5ka, a pokiaľ predbiehaš toľko áut na raz (rovná cesta a nikto oproti) tak sa ti bez problémov 125km/h podarí, a ani nevieš ako. Hlavne keď sleduješ cestu, nie tachometer a vedľa teba hučí Liazka. Tak isto nevedela inštruktorka. Chvíľku po tom, ako som sa zaradil spať, tak si všimla rýchlosť a povedala že by som mohol spomaliť... Tak som to aj spravil, ale ako názov témy hovorí, VAŠA TOP SPEED, tak som napísal aj ja moju top speed dosiahnutú v autoškole. 
Ja som na svojej prvej jazde rezal viac ako 100km/h... takze mu verim.. Nemysli si ze to co si nezazil ty iny to nemuseli zazit ..eritrocit napísal:Jujk0 - ešte raz sa zopakujem, rád by som spoznal inštruktorku, ktorá by ti dovolila ísť 125 kM/hodinu.
Mám silný pocit, že túto rýchlosť si ešte nevyskúšal.
Neviem odkiaľ si, no ja som Košičan, a v Košiciach nenájdeš inštruktora s ktorým by si šiel 125 kM/hod.
1.po meste max. 40-50
2.mimo mesta max. 60-70.
Pokiaľ si už predtým nešoféroval.
Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.
-
erytrocyt
VIP
Opíšem ti situáciu, Ok?
Inštruktorka zodpovedná za teba a vozidlo, nakoľko ty ešte nie si držiteľ vodičského oprávnenia. Meranie radarom, zastavia vás policajti, ty na mieste vodiča. Inštruktorka dostane okamžitý vyhadzof, odobratie inštruktorskej licencie, atď....
Tak buď trepeš dristy na ktoré naozaj nie som zvedavý, ale tvoja inštruktorka nemá čo robiť v autoškole, a vlastne nemá čo robiť za volantom. Týmto som skončil.
Inštruktorka zodpovedná za teba a vozidlo, nakoľko ty ešte nie si držiteľ vodičského oprávnenia. Meranie radarom, zastavia vás policajti, ty na mieste vodiča. Inštruktorka dostane okamžitý vyhadzof, odobratie inštruktorskej licencie, atď....
Tak buď trepeš dristy na ktoré naozaj nie som zvedavý, ale tvoja inštruktorka nemá čo robiť v autoškole, a vlastne nemá čo robiť za volantom. Týmto som skončil.
-
Jujk0
Amateur
Po tomto končím aj ja:
KE: Je mi jasné, že tam je iná premávka a inštruktori sú asi opatrnejší. Čo sa týka radaru, kľudne ho tam môžeš hocikde stretnúť.
NZ: Ak široko ďaleko nieje živej duše, iba spomenutých áut a troch stromov, policajti, resp. radar by museli byť zalezení v jarku. Ak tam vôbec nejaký bol. To som si pri tej rýchlosti nevšimol... Inštruktorka videla voľnú cestu, tak ma nechala ísť.
Poznám ešte minimálne jedného inštruktora od konkurencie, ktorý je tiež takýto. Octavia 1,9TDI a keď je cesta voľná a ideš 90, tak ťa sprdne, že či si normálny, keď ideš 90...
KE: Je mi jasné, že tam je iná premávka a inštruktori sú asi opatrnejší. Čo sa týka radaru, kľudne ho tam môžeš hocikde stretnúť.
NZ: Ak široko ďaleko nieje živej duše, iba spomenutých áut a troch stromov, policajti, resp. radar by museli byť zalezení v jarku. Ak tam vôbec nejaký bol. To som si pri tej rýchlosti nevšimol... Inštruktorka videla voľnú cestu, tak ma nechala ísť.
Poznám ešte minimálne jedného inštruktora od konkurencie, ktorý je tiež takýto. Octavia 1,9TDI a keď je cesta voľná a ideš 90, tak ťa sprdne, že či si normálny, keď ideš 90...
mas pravdueritrocit napísal:Opíšem ti situáciu, Ok?
ja som isiel 130km/h na autosokole, ale to som mussel toko ist tak mi povedal instruktor, pretoze som si to mal vyskusat ale to bolo na dialnici! takze to je ine
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
eritrocit sorry ale neveim preco by si mu nemohol verit ... mozem ti to opisat ? 
Neviem s akym instruktorom si ty robil jazdy, ale ja som mohol jazdit praveze obec: 60-70 ( samozrejmä ak neboli obmedzenia), mimo obce :90-100 .. mal som sice pohodoveho mladeho instruktora, ale nepriopadal mi ze nevie co robi .. keby si myslel ze mi to soferovanie nejde, tak ma tolko nencha ist, pretoze pochybujem ze zamestnavaju samovrahov ... no a tiez som prekracoval rychlosti pri obiehani s autoskolou .. na dialnici som obiehal kamiony tak som tomu dal +-150, a istruktorovi to nevailo ... no a rozoberme ze preco tu rychlost vlastne dosiahnes ? .. ja som jazdil napr. na Citroene C3 1.4 HDi 16V(66 kW / 92 k). A ked ides prvy, druhy treti .. krat obiehat tak tomu das do trojky ( pretoze logicky ked ma auto najvyssi vykon pri 4000 ot.min-1, tak nebudes obiehat na 5ke pri 1500 ot ... takze das 3 .. vytocis to .. 92konikov pohne prevodmi a uz sa rychlost sype .. povie ti instruktor ze uz mozes dat 4 . .das styri ale stale dupes po plyne, v krvi koluje adrenalin z prveho obiehania a tak nesledujes ani tacho ani hluk motora. nemas este odhad a tak slapes co to da aby si sa co najskor zaradil ... a ak si v autoskole neobiehal, alebo si vbol vzdy chladnokrvny typus, kereho nic nerozhadze, tak nehaj taq ...
...
Neviem s akym instruktorom si ty robil jazdy, ale ja som mohol jazdit praveze obec: 60-70 ( samozrejmä ak neboli obmedzenia), mimo obce :90-100 .. mal som sice pohodoveho mladeho instruktora, ale nepriopadal mi ze nevie co robi .. keby si myslel ze mi to soferovanie nejde, tak ma tolko nencha ist, pretoze pochybujem ze zamestnavaju samovrahov ... no a tiez som prekracoval rychlosti pri obiehani s autoskolou .. na dialnici som obiehal kamiony tak som tomu dal +-150, a istruktorovi to nevailo ... no a rozoberme ze preco tu rychlost vlastne dosiahnes ? .. ja som jazdil napr. na Citroene C3 1.4 HDi 16V(66 kW / 92 k). A ked ides prvy, druhy treti .. krat obiehat tak tomu das do trojky ( pretoze logicky ked ma auto najvyssi vykon pri 4000 ot.min-1, tak nebudes obiehat na 5ke pri 1500 ot ... takze das 3 .. vytocis to .. 92konikov pohne prevodmi a uz sa rychlost sype .. povie ti instruktor ze uz mozes dat 4 . .das styri ale stale dupes po plyne, v krvi koluje adrenalin z prveho obiehania a tak nesledujes ani tacho ani hluk motora. nemas este odhad a tak slapes co to da aby si sa co najskor zaradil ... a ak si v autoskole neobiehal, alebo si vbol vzdy chladnokrvny typus, kereho nic nerozhadze, tak nehaj taq ...
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
Stenky
Professional
k tomu len tolko ze standardne magneticke "autoskola" tabule odlietavaju pri rychlosti 70-80 kmh....eritrocit napísal:Jujk0 - ešte raz sa zopakujem, rád by som spoznal inštruktorku, ktorá by ti dovolila ísť 125 kM/hodinu.
Mám silný pocit, že túto rýchlosť si ešte nevyskúšal.
Neviem odkiaľ si, no ja som Košičan, a v Košiciach nenájdeš inštruktora s ktorým by si šiel 125 kM/hod.
1.po meste max. 40-50
2.mimo mesta max. 60-70.
Pokiaľ si už predtým nešoféroval.
Ale 125 kM/hodinu, tomu neverím a veriť nebudem.
inac mam max 163kmh na motorovej kosacke zvanej Fabia 1.2 HTP (to sme tam boli cela 4clenna rodinka aj s tlstym fotrom, tak ratam ze tych 170 to da ked budem sam
to s tou magnetkouStenky napísal:k tomu len tolko ze standardne magneticke "autoskola" tabule odlietavaju pri rychlosti 70-80 kmh....
inac mam max 163kmh na motorovej kosacke zvanej Fabia 1.2 HTP (to sme tam boli cela 4clenna rodinka aj s tlstym fotrom, tak ratam ze tych 170 to da ked budem sam)
-
Daemonko
Light Expert