Vaša Top Speed
Ale §34 aktuálneho zákona hovorí:

A nový návrh zákona.. akosi som teraz narýchlo našiel.. iba návrh ešte z minulého roka §35, ktorý vraví:
Tie zvyšné mnou spomenuté radary sú na normálnej ceste s predpísanou 60km/h, takže tam sa dajú merať aj vyššie rýchlosti. A ešte ak často chodíš po diaľnici KE-PO, tak si môžeš odmerať aj hranicu 130km/h. Napr. pri rýchlosti 140km/h už mi radar vyblikáva, aby som spomalil, avšak pri rýchlosti 135km/h ešte nie. 
Takže je to aj jak som ja myslel.. aj keď rýpali môžu aj tak rýpať, že čo ak nemám žiadnu poruchu a idem menej ako 50km/h..Ak vodič počas jazdy zistí na vozidle alebo na náklade chybu, pre ktorú nemožno dosiahnuť na rovine rýchlosť najmenej 50 km.h /-1, musí diaľnicu opustiť na najbližšom výjazde.
A nový návrh zákona.. akosi som teraz narýchlo našiel.. iba návrh ešte z minulého roka §35, ktorý vraví:
SchYzo.. áno, ale keď máš odchýlku už pri rýchlosti 40km/h, tak si myslíš, že odchýlka pri 120km/h už nebude?Diaľnicu môžu používať len vodiči motorových vozidiel; iným účastníkom cestnej premávky je používanie diaľnice zakázané. Na diaľnici smie vodič motorového vozidla jazdiť rýchlosťou najmenej 80 km.h-1. V úseku diaľnice prechádzajúcom cez obec smie vodič motorového vozidla jazdiť rýchlosťou najmenej 65 km.h-1.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ako pise SchYzo, isiel som 110, siroko daleko ziadne auto a vyblikal aj mna 
ale tak este jeden mensi update, co sa tyka merania rychlosti cez GPS
isiel som teraz na novom sprinteri, 315 CDi dlhy jazvecik a ked som isiel 110 alebo 130, ukazoval o dakych 6-7 km menej, ale cim som isiel rychlejsie, tym rapidnejsie sa odchylka znizovala a ked som rucicku oprel odhadom na 158 km/h, tak GPS ukazovalo 159 km/h
ale tak este jeden mensi update, co sa tyka merania rychlosti cez GPS
isiel som teraz na novom sprinteri, 315 CDi dlhy jazvecik a ked som isiel 110 alebo 130, ukazoval o dakych 6-7 km menej, ale cim som isiel rychlejsie, tym rapidnejsie sa odchylka znizovala a ked som rucicku oprel odhadom na 158 km/h, tak GPS ukazovalo 159 km/h
-
Shark NX
Addict
To niesu radary. To su stare pozostatky z nich. Kedysi tam boli montovane stlpy v ktorych bol schovany Fotak. Teraz tam uz nieje ani stlp. Je to stary pozostatok na Pasme K.SchYzo napísal:brm tie radary na dialnici blikaju asi len nahodne lebo mne ukazoval aj ked som siel pomalsie ako 130 asi len nahodnemu vozidlu to ukaze abo co....alebo mozno bol len pokazeny hehe neviem no
edit: a na druhu stranu castokrat sa mi stalo ze som siel 140-150 a neblikalo to
re
220 km/h mercedes GL500 Brno-Praha.
ale uz viac neriskujem, ked som presiel na druhy den do skody fabie v zakrute som vyletel do pola na mokrej ceste. nastastie sa nestalo nic autu ani mne a svojpomocne som sa aj vyhrabal kedze tam nebol ziadny jarok
ale uz viac neriskujem, ked som presiel na druhy den do skody fabie v zakrute som vyletel do pola na mokrej ceste. nastastie sa nestalo nic autu ani mne a svojpomocne som sa aj vyhrabal kedze tam nebol ziadny jarok
-
Derlangino
Amateur
-
tomasito13
Star