vaše grafické výtvory
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
hlavne ide o to, ze s ps robim asi mesiac a pol-2 mesiaceLord_3D napísal:frederick123: sry ale to kolko si ich urobil dosť slabé
1, flow NIČ
2, depth NIČ
3, farby SLABÉ
4, svetlo UJDE
5, focal point NEVIDIM
6, blening ŽIADEN
1, flow tam urcite je, nevravim ze na vsetkych, ale na vacsine
2, depth neni, lebo to este neviem
3, farby zladit neni lahke a casom to snad pride
4, svetlo ako vravis ujde, viem ze moze byt aj lepsie
5, focal je na vacsine, len sa treba pozret, ale tak tym ze tam neni depth tak trocha zanika
6, blending nieje , lebo som ho tiez este nepochopyl, tak ako depth
2snaque: no asi preto, lebo je to maly format a nemusis sa moc namahat aby si ho ako tak zaplnil, dalej je to asi najpouzitelnejsia vec, pretoze co budem mat z toho, ze budem robit dajme tomu wallpapery ked mam uz pol roka jeden
no ale este hlavna vec (to sa tyka iba mna), ze to robim ked mam chvilu volna a nepotrebujem vedet urobit jeden obrazok 200 roznymi stylmi a potom sa nan pozerat, robim to aby som zabil cas a aj ma to bavi, tak preco nie?!
Ano, 3DS max 9, dokonca to robim na notebooku s Intel Celeron M 1,4 Ghz Cpu a 512mb ram... Ktory program je najlepsi ti poradit neviem, ale zatial som na 3Ds max nasiel brutalne mnozstvo vseliakych tutorialov, free materialov atd...Theking napísal:to robis cez 3Ds max? uvazujem ze by som to skusil, pripadne tak to sa opytam, aky je best program na vytvaranie 3D modelov?