Najjednoduchsie je vybrat najkontrasnejsi farebny kanal a ten dalej upravovat ako masku, napriklad cez urovne alebo rucne..Theking napísal:ten sig ma nejako nechyta ale ta uprava je dost drsna
co ma zaujalo este tak ako si dokazal tak presne vyselektovat vlasy, a kvapky vody ?
vaše grafické výtvory
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna to je fpohode len by som par veci zmenil afarby lepsie zladil.A neviem preco poviete ze to nieje pekne a nepoviete kde su chyby. 
//edit:
//edit:
Toto neni skola a nic by si tym nepokazil jedine ze by cloveku pomohol ale ked ti to robi problem napisat o par slov viac tak si pis co chces.tomexx napísal:Prirovnal by som to asi k tomuto. Ked v skole na pisomke odovzdas prazdny papier, tak ti tiez ucitel nebude ku kazdej otazke pisat spravnu odpoved, ale rovno ti da F...
-
tomexx
King
Prirovnal by som to asi k tomuto. Ked v skole na pisomke odovzdas prazdny papier, tak ti tiez ucitel nebude ku kazdej otazke pisat spravnu odpoved, ale rovno ti da F...jorg22 napísal:Podla mna to je fpohode len by som par veci zmenil afarby lepsie zladil.A neviem preco poviete ze to nieje pekne a nepoviete kde su chyby.
ale to nieje prazdny papier...prazdny papier mam ja v prilohetomexx napísal:Prirovnal by som to asi k tomuto. Ked v skole na pisomke odovzdas prazdny papier, tak ti tiez ucitel nebude ku kazdej otazke pisat spravnu odpoved, ale rovno ti da F...
suhlasim s jorgom
k tym pracam...to druhe sam i nepaci ani trochu a prve by nebolo zle ale pride mi to trochu ake si prazdne, a tiez sa mi tam nehodi ten font
Inak pekne farby v tom prvom
-
tomexx
King
LLucia: Lepsie by som to nevyjadril.LLucia napísal:Ja zase úplne súhlasím s Tomexxom. Nie je to možno prázdny papier, ale povedzme že zadaním bol nejaký priebeh funkcie a dotyčný tam napíše "2+2=5"
Málo, odveci a ešte aj zle - aj keď je to tiež matematika...
will & spol.: Co tak byt trosku sebakriticky? Alebo aspon objektivny...
-
LLucia
Star
- Tie farby sú jednoducho na plagát nevhodné. Neviem ako by v tlači vyzerali tie neóny. Farebnosť teda "vhodná" pre screen (a aj o tom mám pochybnosti, sorry)
- Ilustrácie sú na zlej úrovni, je to odfláknuté.
- Kompozícia a použitie "vizuálnych vodítok" takisto pokrivkáva
- Embosovaný efekt na fraktúre?? To sa skrátka NEROBÍ.
//uplink: embosovany efekt na frakture? co to je? : D embosovany efekt zvladam pochopit, ale tu frakturu? fraktura je zlomenina, dalej nechapacky... : D ja som predsa len lama designer ; ) nestudujem to, len ma to zivi : D
Nehovorím že sa máš nasilu držať konvencií, ale na to aby si mohol porušovať pravidlá typografie, mal by si ich najskôr poznať. Vtedy by to bol umelecký zámer, takto si len diletant.
//uplink: embosovany efekt na frakture? co to je? : D embosovany efekt zvladam pochopit, ale tu frakturu? fraktura je zlomenina, dalej nechapacky... : D ja som predsa len lama designer ; ) nestudujem to, len ma to zivi : D
Nehovorím že sa máš nasilu držať konvencií, ale na to aby si mohol porušovať pravidlá typografie, mal by si ich najskôr poznať. Vtedy by to bol umelecký zámer, takto si len diletant.
-
will.i.am
Darca
konecne si sa vyjadrila jak clvoek. bolelo?LLucia napísal:- Tie farby sú jednoducho na plagát nevhodné. Neviem ako by v tlači vyzerali tie neóny. Farebnosť teda "vhodná" pre screen (a aj o tom mám pochybnosti, sorry)
ja mam rad konstruktivnu kritiku. ked sa nieco niekomu nepaci som rad ak mi to povie. a som aj vdacny ale tie vase premudrete reci, ktore nenesu ziadnu podstatu si mozte nabuduce odpustit
a este k tym tvojim konvenciam. ja sa nemusim nicoho drzat. nikto nepovedal ze sa to ma tlacit, toto bol len navrh a viacerym ludom sa to pacilo...
a pre mna je dolezity hlas ludu a ne premudrete reci "kritikov"
a mimochodom je to vektorovany obrazok
ja nemam problem so sebakritikou. a objektivny? to ze tvoj subjektivny nazor je nejaky neznamena ze musi byt objektivny. tak preco im beries ich nazor a vnucujes im svoj?tomexx napísal:LLucia: Lepsie by som to nevyjadril.
will & spol.: Co tak byt trosku sebakriticky? Alebo aspon objektivny...
-
LLucia
Star
Mala som na mysli toto ...uplink napísal:embosovany efekt na frakture? co to je? : D embosovany efekt zvladam pochopit, ale tu frakturu? fraktura je zlomenina, dalej nechapacky... : D ja som predsa len lama designer ; ) nestudujem to, len ma to zivi : D
Skrátene: pre ten typ písma sú charakteristické také "zlomeniny" a už to samo osebe je ozvláštnenie tradičného písma. Okrem toho will.i.am-ov font je ozvláštnený druhýkrát - tými dirty/grunge prvkami. Takže emboss = big no no!
-
will.i.am
Darca
to je mozne. a ja nemam nic proti kritike ked je vecnaLLucia napísal:Nemáš za čo a som rada ak ti tá moja troška pomohla, ale do budúcna - toto je verejné fórum kde si svoju prácu dobrovoľne vystavil kritike, takže musíš byť pripravený aj na pripomienky ktoré nie sú nijako "vysvetľujúce"...
co mam z toho ked dakto povie ze sa mu to nepaci. chem vediet CO sa mu na tom nepaci