vaše grafické výtvory
-
Royalflush
Guru wannabe
nič moc, ale učím sa 
1.) Sig pre moderátora webu o gta hrách
2.) Moj avatar
Mam viac tých avatarov ale väčšina je na jedno kopyto ... čierne / sivé / biele pozadie, v predu karty a nápis POKER
1.) Sig pre moderátora webu o gta hrách
2.) Moj avatar
Mam viac tých avatarov ale väčšina je na jedno kopyto ... čierne / sivé / biele pozadie, v predu karty a nápis POKER
- Prílohy
-
- Untitled-1.gif
- (5.68 KiB) 182 stiahnutí
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jeden rychly pred spanim
- Prílohy
-
- Untitled-1.gif
- (51.15 KiB) 188 stiahnutí
-
- new_facebok.rar
- (9.35 KiB) 58 stiahnutí
absolútne easy. za týždeň si schopný ovládať do veľmi dobre vďaka video návodom od googlu. ale vytváranie niektorých vecí je dosť náročné. a na presné veci treba viac času, ale ide to. ešte sa dajú do neho dať nejaké pluginy na nejaké rendery, ale to som neskúšal. už mi nedostačuje, ale veľmi mi minulý rok pomohol
ešte som hodím aktuálny rozrobený projekt
viac to bude na video zamerané, ako na jeden konkrétny obrázok. ale už teraz to vyzerá dobre. základný model v Nemetschek Allplan 2006, následný export do C4D a domalovanie
ešte ma čaká veľa roboty a len týždeň času, dpc 
ešte som hodím aktuálny rozrobený projekt
No ok, dnes som prvykrat robil v tomto softe...cize to tak aj vyzera.
Skoda ze nemam nejake umelecke citenie a podobne....lebo ma to celkom bavi
btw, pravdupovediac dom nieje dokonceny podla mojich predstav, ale co som este chcel spravit nejak neviem, snad nabuduce pospekulujem......
tak dali by ste si postavit nieco take?
Skoda ze nemam nejake umelecke citenie a podobne....lebo ma to celkom bavi
btw, pravdupovediac dom nieje dokonceny podla mojich predstav, ale co som este chcel spravit nejak neviem, snad nabuduce pospekulujem......
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tu su moje vytvori s photoshopom robim asi 1mesiac a to prilezitostne ked sa mi chce zapnut ProStreet alebo CS2
//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 19:46 )
ale ne celkom pekne akurat by som sa bal ze ked vydem na balkon tak sa zje..m dolu
inac pekne
//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 19:46 )
ani zaboha by som si nedal nist take postavitLub0$ napísal:No ok, dnes som prvykrat robil v tomto softe...cize to tak aj vyzera.
Skoda ze nemam nejake umelecke citenie a podobne....lebo ma to celkom bavi![]()
ale ne celkom pekne akurat by som sa bal ze ked vydem na balkon tak sa zje..m dolu