vaše grafické výtvory
-
lekoklatik
VIP
Re: vaše grafické výtvory
Obdĺžniky štvorce, to už proste nie je "bokeh".
ak sa posnazis, spravis aj hranaty : )lekoklatik napísal:Obdĺžniky štvorce, to už proste nie je "bokeh".
http://www.flickr.com/photos/sunuq/3709104663/
Fajne... za kolko robis takyto portfretik?cinges napísal:nieco new...
za kolko ako cenu, ci cas..? casovo to bolo okolo 10 hodin, a cenovo, no neviem, este som to za prachy nerobil..Snacker napísal:
Fajne... za kolko robis takyto portfretik?
pre radosť, na zlepšovanie svojich schopností a možno aj pre budúce povolanie
-
pAttensen
Novice
- Kontaktovať používateľa:
vidim ze su tu ovela zrucnejsi grafici ako ja ale kazdy mame niaky svoj style,ja robim grafiku pre zabavu a vacsinou len header na nase forum...
-
uplink
VIP
sorry vymazal som jeho príspevok, na budúce to bude mať za bann.Curuj napísal:pre radosť, na zlepšovanie svojich schopností a možno aj pre budúce povolanie
Curuj reagoval na už ani neviem koho kto len napísal: "Načo je to dobré" a za vetou bolo pár otáznikov.
-
fikotek
King
velice zajimava prace
v cem to delas?? Mame k dispozici nejaky postup jak tohohle dosahnout?
Nooo, robim to v Illustratore, aa postup, za chvilu to tu editnem, a hodim, ako som postupoval pri tomto..fikotek napísal:velice zajimava pracev cem to delas?? Mame k dispozici nejaky postup jak tohohle dosahnout?
//
Kedze ten obrazok je prilis velky pre prilohu, tak ho tu dam jak link..
Veľmi mi kazia dojem nedorobené vlasy
Aj keď to je možno zámer autora a z vlastnej skúsenosti viem, že vlasy sa najťažšie vektorujú, dodalo by to práci ten správny šmrnc. Ináč pekná práca 
Podla mna je cinges skutocny umelec. Pozeral som jeho tvorbu a ma neskutocny talent, ze to neni len dobra grafika ale proste kazda praca nieco hovori a ponuka zaujimavy pohlad. Klobuk dole, mat takeho grafika...
-
->slavo<-
Addict
cinges a to kreslis rukou do toho ilustratoru? ci v com to robis ?, alebo to robis mysou ?

tak, rukou cez tablet... tie predtym prace su v podstate len obkreslene...toto posledne je len tak z hlavy..->slavo<- napísal:cinges a to kreslis rukou do toho ilustratoru? ci v com to robis ?, alebo to robis mysou ?![]()
Aky mas tablet?
No, momentalne wacom intuos 3, a5...ale ho musim nejak vratit, tak asi pojdem zatial kupit bamboo...Snacker napísal:Aky mas tablet?
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2011, 17:02)
morning mood....