Vase najlepsie investovane peniaze

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

do notebooku

C2D T7500 2.20 GHz, 2GB ram, nVidia Mobile 8600 GT 256 MB, Seagate Momentus 120GB 7200rpm. 15.4" 1280x800 display. + baterka s vysou kapacitou ako ta zabudovana.

k dobrej investicii ratam aj WiFi router D-Link 4300. nech mam na notasi internet po celom byte :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vodičak , Bike ... oslavy :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ikovan napísal:No raz som investoval zopar dolacov .. do akcii .. v podstate moj prvy obchod na burze a potom som ich predal s 35% ziskom.. :) ((ak by ma chcel niekto chcel nahanat .. vynos som priznal a zaplatil som i dan 8) ))
som rozmyslal aj ja nad tym :) nechcem byt fest ot, ale cez co, kde sa to da?
neviem, ja sa najlepsie citim ked investujem do oblecenia... :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vzdelanie - jedina investicia, ktora sa mi mnohonasobne uz vratila.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vzdelanie je síce najlepšia investícia, len neviem, či je to naša investícia alebo skôr investícia našich rodičov. Dá sa zarobiť síce brigádou, ale to až na strednej alebo výške a vzdelanie začína od malička. Takže z toho mi vychádza, že vzdelanie je najlepšou investíciou rodičov do nás :) Len tak na okraj...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

1, vodicak - lebo aj vdaka nemu mam trosku roboty navyse a uz sa zaplatil xy krat
2, auto - lebo mi dost ulahcuje zivot a este dokaze na seba aj co to zarobit
3, prerabka bytu - vyzera utulnejsie a aj tepla unika menej
4, notebook - ten este na seba nezarobil :D
5, ja sam som svoja najlepsia investicia, investujem sam do seba :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

studium
vylet do "exotickej" susednej cudziny
mozno novy snb a vystroj
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Gothar > zaujimalo by ma ako sa ti vratila investicia do mp3/sluchadiel
Stenky > mimodek ako vysity ( http://latrine.dgx.cz/mimodekove )

vzdelanie > zaujimalo by ma, kolki ludia co tu spomenuli investiciu do vzdelania do neho vrazili cisto svoje peniaze (nie rodicovske)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

t0m4s3 napísal:vzdelanie > zaujimalo by ma, kolki ludia co tu spomenuli investiciu do vzdelania do neho vrazili cisto svoje peniaze (nie rodicovske)
Trefna poznamka... myslim, ze si tu zopar ludom- vratane mna- prave elegantne vypalil rybnik : )
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

t0m4s3 napísal:Stenky > mimodek ako vysity ( http://latrine.dgx.cz/mimodekove )
akyze mimodek, ja sa okato a bohapusto chvalim aku mam nenormalnu masinu :D som na nu strasne hrdy a kazdemu rad porozpravam ako som si po nu siel 3x do Brna kym mi tam namontovali ten spravny disk.
Ozaj uz som spominal ze mam pekne a hlavne drahe topanky priamo z Americka? 8)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tomasito napísal:Trefna poznamka... myslim, ze si tu zopar ludom- vratane mna- prave elegantne vypalil rybnik : )
no ja sa zatial snazim vrazat do vzdelania svoje peniaze, sice uz pomaly dochadzaju, takze brigadu treba, hoci rodicia su mi kedykolvek v tejto otazke napomocni :) ZA CO IM AJ TOUTO CESTOU DAKUJEM :)
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Tomasito napísal:Ak bol prvy, zrejme nebol posledny ; ) Akcie su podobne investicie ako stavkovanie. Ale pokial by si napr. vcera obchodoval DJIA 30 (Dow Jones Index), mohol si sa pekne nabalit- pocas dna stupol o viac nez 200 bodov : )
no je to paradicka adrenalin.. ale tak .. no nemam na to najma cas.. a oplati sa hrat tieto hry pokial mas 100k USD a viac :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

t0m4s3 napísal:vzdelanie > zaujimalo by ma, kolki ludia co tu spomenuli investiciu do vzdelania do neho vrazili cisto svoje peniaze (nie rodicovske)
Kto vravel o cisto svojich? Nezarabal som este, ale snazil som sa nasim pomahat s tym. Boli mesiace, kedy som vyzil iba zo svojich korun, ale boli i take, kedy som bol odkazany iba na peniaze od nasich. V kazdom pripade, tie peniaze (SVOJE) co som minul na skolu sa mi uz vratili. Oplatilo sa. ;)
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 Napísal:
vzdelanie > zaujimalo by ma, kolki ludia co tu spomenuli investiciu do vzdelania do neho vrazili cisto svoje peniaze (nie rodicovske)
Tomasito napísal:Trefna poznamka... myslim, ze si tu zopar ludom- vratane mna- prave elegantne vypalil rybnik : )
tak ja sa hlasim.. platim si vsetko sam.. som da sa poveda uplne nezavisly.. co ma celkom tesi v 21r. // ako na to?? , praca na fulltime + k tomu denne studium na VS //
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ikovan napísal:tak ja sa hlasim.. platim si vsetko sam.. som da sa poveda uplne nezavisly.. co ma celkom tesi v 21r. // ako na to?? , praca na fulltime + k tomu denne studium na VS //
Zalezi aj od konkretnej skoly, ktoru dany student studuje (narocnost, skolne etc.), ale pred studentami ako ty klobuk dole...
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Zalezi aj od konkretnej skoly, ktoru dany student studuje (narocnost, skolne etc.), ale pred studentami ako ty klobuk dole...
no to je pravda ale kazde studijum zo sebou nesie urcite naklady na studijne materialy atd. samozrejmne nestudujem design alebo podobne veci kde musim investovat no materialu .. pomocok a tak..
miki24686 napísal:som rozmyslal aj ja nad tym :) nechcem byt fest ot, ale cez co, kde sa to da?
neviem, ja sa najlepsie citim ked investujem do oblecenia... :)
no da sa vselikde.. ja som obchodoval cez rmsfinport.sk ale treba prehladat poskytovatelov online obchodovania na americkych burzach a je to.. alee zacina byt zaujimavy i europsky burzovy trh "maklersky"
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Aj ked nic nebolo z mojich vlastnych financii, teda skoro, ale pokladam to za moj vyber

Velmi dobre som urobil, ked som nedavno investoval do novych tenisiek, vratilo sa mi to v podobe super pocitu a pohodlneho chodenia, jednoducho spicka.
Dalsia dobra investicia bola do noveho holiaceho strojceka Braun Razor3 :D (mozem sa oholit podla mojich predstav, hehe) a to ma velmi tesi.

Jednoznacne zla inv. bola pred dvoma rokmi, ked som si na 18ku kupil mp3 player, 512mb za 4500,- no hroza! ale musim dodat, ze to vynahradili kupene super spunty od Creativu, takze sa to vyrovnalo.
Inak vacsinou vsetko bola zla investicia, lebo ja som skoro s nicim neni spokojny, ked to uz mam :lol:

Co sa tyka v podstate nepenaznych investicii, tak mozno vzdelanie (okrem draheho doucka na vysoku, co sa vyplatilo), ale to este nic neznamena a asi dobra vychova.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

jednoznacne bike :) ....neviem ako by som sa cez leto bez neho prepravoval a aj v zime ked nestiham :-P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Do vzelania v tom zmysle že keď potrebujem väčšie investície ohľadne školy tak sa trochu obmedzujem v súkromnom platím si sám akcie, jedlo keď nie som doma, bus atď keď už rodičia utiahnu najväčšie náklady nech toho nemajú až tak veľa.. A ďalej som schopný veľa peňazí vraziť (a už som aj vrazil) do cestovania a poslednou mojou väčšou investíciou bolo že som si nedávno kúpil celolampovú 100W gitarovú hlavu, hudobníci chápu :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no asi do motorky..cez zimu by som chcel poskladat neco jak buginu napr. zo starej fiatky 850.. dam do toho tak 5 litrov :).. tak dufam ze mi to vide a o zabavu bude postarane..
Napísať odpoveď