Vase narecie
Vase narecie
x)
caute tak ma napadlo ty ktory ste z dediny alebo aj v mesto ako je to s narecim ? pouzivate ho ? ci len vasa babka ? mate nejake slovicka ? napiste slovnik x)))
no tak ja pouzivam ale to nie v meste len tak zo srandy pri kamaratoch z dediny alebo doma xD ale to je take ze so srandy...
var cô ? - ved ako keby co ...
var - ved
plany - chory
pepermint - mata
repa - zemiaky x) to pouzivam aj v meste xD xD
no na viac si nezpomiem x)))
caute tak ma napadlo ty ktory ste z dediny alebo aj v mesto ako je to s narecim ? pouzivate ho ? ci len vasa babka ? mate nejake slovicka ? napiste slovnik x)))
no tak ja pouzivam ale to nie v meste len tak zo srandy pri kamaratoch z dediny alebo doma xD ale to je take ze so srandy...
var cô ? - ved ako keby co ...
var - ved
plany - chory
pepermint - mata
repa - zemiaky x) to pouzivam aj v meste xD xD
no na viac si nezpomiem x)))
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Hmm....narecie. Ja jakozto rodeny Trnafcan som si toho na nase narecie uz vypocul, zvlast teraz na vyske, ked studujem s kopou ludi z inych casti Slovenska, hlavne vychodnari na domacich este obcas divne kukaju ked dobre trnafsky zadru
. Konkretne slova...co ja viem, u nas nemame nejake take slova, co bezne pouzivame a pritom im nikto nerozumie, u nas ide skor o tu vyslovnost...aj ked konkretne ja prilis trnafsky nerozpravam, ale zas na futbale, pri pivku s kamosmi...nam to tma aj sedi
.
Ale tak ked uz si sa tusim aj na slova pytal, tak minule tusim niekto netusil co je drigovica, kandeláber ci oškvarky...
Ale tak ked uz si sa tusim aj na slova pytal, tak minule tusim niekto netusil co je drigovica, kandeláber ci oškvarky...
-
tomasito13
Star
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Stenky
Professional
Co sa zasa navazas do "Blavakov" myslis ze ini slovaci vam rozumeju?Wishmaster napísal:Najlepsie ked pride pravy vychodniar do Blavy.. Vtedy zacina poriadna sranda
Si pametam, resp. z rozpravania mamy, ze ked prisiel film Pasla kone na betone, tak museli zrobit slovernske titulky, lebo Blavaci tomu nerozumeli, kedze tam rozpravali vychodniarsky![]()
Pre mna za mna nech si rozprava kto chce, ako chce len nech necaka ze zrovna tej jeho hatlanine maju vsetci rozumiet...
ja zemremWishmaster napísal:Najlepsie ked pride pravy vychodniar do Blavy.. Vtedy zacina poriadna sranda
Si pametam, resp. z rozpravania mamy, ze ked prisiel film Pasla kone na betone, tak museli zrobit slovernske titulky, lebo Blavaci tomu nerozumeli, kedze tam rozpravali vychodniarsky![]()
-
tomasito13
Star
tu sa nikto do nikoho nenavaza len konstatovalStenky napísal:Co sa zasa navazas do "Blavakov" myslis ze ini slovaci vam rozumeju?
Pre mna za mna nech si rozprava kto chce, ako chce len nech necaka ze zrovna tej jeho hatlanine maju vsetci rozumiet...
-
Stenky
Professional
konstatoval a dobre sa na tom zabava/zabaval.tomasito13 napísal:tu sa nikto do nikoho nenavaza len konstatovala inac ten film bol toceny tu na dedine 2 km odomna .-P
proste len nechapem co je na tom vtipne ze museli titulkovat vychodniarsky film. pre zvysok slovenska je to jak keby to po mongolsky natocili, basta!
-
Menojenanič
Expert
-
Martin44
Professional
Wishmaster napísal:Najlepsie ked pride pravy vychodniar do Blavy.. Vtedy zacina poriadna sranda