Vase prejavy lasky
Vase prejavy lasky
Tema s podobnym nazvom tu je,ale je o inom.
Rada by som sa spytala dam a panov ako prejavuju lasku svojmu milemu alebo milej. Myslim v sukromi,na verejnosti,aj v spolocnosti alebo medzi rodinou.
Dotyky, objatia,bozky, drzanie za ruky, pohlady z oci do oci alebo nieco ine,kedy ano a kedy nie,kedy je co nevhodne alebo comu sa kedy vyhnut?
Ja nemam rada bozkavanie v spolocnosti kamaratov a pri rodine,nepaci sa mi v restauracii alebo v bare ak je za stolom 8 ludi a zalubenci sa tam zacnu na 3 minuty bozkavat.
A co vy? Co naopak mate aj radi?
Rada by som sa spytala dam a panov ako prejavuju lasku svojmu milemu alebo milej. Myslim v sukromi,na verejnosti,aj v spolocnosti alebo medzi rodinou.
Dotyky, objatia,bozky, drzanie za ruky, pohlady z oci do oci alebo nieco ine,kedy ano a kedy nie,kedy je co nevhodne alebo comu sa kedy vyhnut?
Ja nemam rada bozkavanie v spolocnosti kamaratov a pri rodine,nepaci sa mi v restauracii alebo v bare ak je za stolom 8 ludi a zalubenci sa tam zacnu na 3 minuty bozkavat.
A co vy? Co naopak mate aj radi?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vase prejavy lasky
Pekná téma
Tak klasické prejavy ako držanie za ruky, pohľady, dotyky, držanie okolo pása, bozk mám rada. Pred rodinou alebo na nejakej väčšej spoločnosti mi však laškovanie, dlhé objímanie sa alebo bozkávanie vadí. Ľudia vedia, že spolu chodíme, tak to nemusíme sebe ani im predsa dokazovať.
Tiež som si kedysi na FB hneď vycapila, s kým som vo vzťahu a dávali sme si tam fotky. Je to síce pekné, že sa dvaja majú radi, ale teraz som už v takýchto veciach asi opatrnejšia a konzervatívnejšia. To, že patríme k sebe a ľúbime sa dá predsa vyjadriť inak
Btw: mysela si túto tému: http://www.hojko.com/dokazy-lasky-t1654 ... l%C3%A1sky ?
Tak klasické prejavy ako držanie za ruky, pohľady, dotyky, držanie okolo pása, bozk mám rada. Pred rodinou alebo na nejakej väčšej spoločnosti mi však laškovanie, dlhé objímanie sa alebo bozkávanie vadí. Ľudia vedia, že spolu chodíme, tak to nemusíme sebe ani im predsa dokazovať.
Tiež som si kedysi na FB hneď vycapila, s kým som vo vzťahu a dávali sme si tam fotky. Je to síce pekné, že sa dvaja majú radi, ale teraz som už v takýchto veciach asi opatrnejšia a konzervatívnejšia. To, že patríme k sebe a ľúbime sa dá predsa vyjadriť inak
Btw: mysela si túto tému: http://www.hojko.com/dokazy-lasky-t1654 ... l%C3%A1sky ?
V súkromy nám to je jedno, tam robíme všetko. Medze sa nekladú 
No v meste a tak, držanie za ruku, niekedy sa držíme okolo bokov, pusu sem tam. Neake francuzáky veľmi v spoločnosti neriešime, skôr take milé pusy
na fcb a podobne si to dokazovať nemusíme, fotky máme spoločné atď, ale aby sme si museli vypisovať na nástenky ako sa strašne ľubíme tak to nie
No v meste a tak, držanie za ruku, niekedy sa držíme okolo bokov, pusu sem tam. Neake francuzáky veľmi v spoločnosti neriešime, skôr take milé pusy
na fcb a podobne si to dokazovať nemusíme, fotky máme spoločné atď, ale aby sme si museli vypisovať na nástenky ako sa strašne ľubíme tak to nie
Držanie sa za ruky, okolo bokov, objatie, jemná pusa na verejnosti mi nevadí. Dlhšie bozky atd len v súkromí.
A k tomu fb, nejaké vypisovanie zaľúbených vecí na nástenku nejak nemusím. Veď ak mi chce niečo niekto povedať, tak minimálne aspoň do telefónu, ak už nemôžeme byť v daný moment spolu. Je predsa lepšie počuť hlas toho druhého
Celkovo som vzťahy na fb nikdy neriešila, ale ak si niekto posiela srdiečka, no budiš. Mne by to prišlo asi detinské, keby mi to robí chlap. Iné by to bolo, keby mi vypisuje nejaké zaľúbené veci do správy, a iné to je, ak by to bolo takto verejne.
Možno som v tom konzervatívnejšia, ale súkromie je súkromie
A k tomu fb, nejaké vypisovanie zaľúbených vecí na nástenku nejak nemusím. Veď ak mi chce niečo niekto povedať, tak minimálne aspoň do telefónu, ak už nemôžeme byť v daný moment spolu. Je predsa lepšie počuť hlas toho druhého
Možno som v tom konzervatívnejšia, ale súkromie je súkromie
-
javatar
Hardcore addict
do bodky zdielam nazor zuzanusky
a o danej teme odporucam knihu
ja osobne sice voci nej vyhrady mam ale principialne s nou suhlasim
a o danej teme odporucam knihu
ja osobne sice voci nej vyhrady mam ale principialne s nou suhlasim
-
maciatko99
Medium Star
Asi tak ako tu bolo vyššie spomenuté, niektoré veci na verejnosti v pohode, iné si radšej nechávam na súkromie.
Cakala som viac reakcii ale dakujem aj za tieto.Mohlo by sa k tomu vyjadrit aj muzske osadenstvo lebo sa mi zda,ze oni su v tomto menej konzervativnejsi a ze maju menej problemov s prejavmi na verejnosti ako su bozky na ulici a pod.
-
javatar
Hardcore addict
tak klad konkretnejsie otazky
povodne boli totiz zodpovedane
su prejavy lasky ktore su mi blizke a z ktorymi nemam problem ... su ktore by aj zena chcela a s nimi mam problem....
-
jin
VIP
Na verejnosti sa držíme za ruky, objímame sa, letmá pusa, či aj dlhší bozk 
V súkromí nemáme hranice a robíme si čo chceme, dokonca je zaujímavé sledovať ako nás niekedy dokáže povzbudiť to, keď vieme, že suseda je nenápadne nalepená na okne
Na FB, vlastne na internete vôbec sme si tuším ani nikdy nenapísali. Načo aj...
Pokiaľ by som ešte mal písať o prejavoch lásky ako takej, tak by som tam zaradil drobnosti, ako navarenie večere, masáž nôh, hladkanie ako prebúdzanie, SMS, MMS, zohrievanie studených chodidiel, a mnoho iného...
V súkromí nemáme hranice a robíme si čo chceme, dokonca je zaujímavé sledovať ako nás niekedy dokáže povzbudiť to, keď vieme, že suseda je nenápadne nalepená na okne
Na FB, vlastne na internete vôbec sme si tuším ani nikdy nenapísali. Načo aj...
Pokiaľ by som ešte mal písať o prejavoch lásky ako takej, tak by som tam zaradil drobnosti, ako navarenie večere, masáž nôh, hladkanie ako prebúdzanie, SMS, MMS, zohrievanie studených chodidiel, a mnoho iného...
SMS,vecera alebo masaz je tiez zaujimava vec ale veceru mi este nikto nenavaril,pozvani som par zazila.
Pri pokuse o balenie pouzivate napriklad obcasny bozk na ruku pri luceni alebo zacnete s bozkom a v ten pravy cas to stopnete a date len bozk na celo? Mne to pride take zahravanie sa ked cakam nieco ine a dopadne to takto.
Pri pokuse o balenie pouzivate napriklad obcasny bozk na ruku pri luceni alebo zacnete s bozkom a v ten pravy cas to stopnete a date len bozk na celo? Mne to pride take zahravanie sa ked cakam nieco ine a dopadne to takto.
-
Grim
Darca
...no...možno môžeš byť rada...pri kuchárskom umení niektorých obdivovateľov...petka89 napísal:veceru mi este nikto nenavaril
-
audiotrack
VIP
prečo si zrazu skočila na "pokusy o balenie"? Veď téma je prejavy lásky, a neviem či v tom štádiu kedy ešte len chalan chce zbaliť babu už môžme hovoriť o láskepetka89 napísal:SMS,vecera alebo masaz je tiez zaujimava vec ale veceru mi este nikto nenavaril,pozvani som par zazila.
Ja Vám len ticho závidím 
My sa tiež už po vyše 2 rokoch s priateľkou nepotrebujeme na ulici príliš prejavovať, to hlavné sa udeje doma "bez kamier".
Ale tak vonku samozrejme držanie za ruku, objatie, ak čakáme na stanici, príp. autobusovej zastávke, pusa tiež. Ale zas 15 minútové bozkávanie a podobne, to už teraz ani nie, to tak doma. 
Aj pokus o balenie povazujem za nieco ako zaciatol sympatii a lasky /zamilovanosti/.Dufam ze ma nikto teraz nezacne tahat za slovicka v pripade pojmu laska a zamilovanost.Spomenula som tie pokusy preto,lebo to tu stalo a nikto sem uz nepisal.
mam jednoduchy prejav "lasky" ked sa postavi
tomu sa hovori laaska na jednu-dve noci
-
sumsumienka
Light Expert
Ja som s priatelom vyse troch rokov a nejak je tych prejavov stale menej a menej, mrzi ma to dost.
Na verejnosti sa len drzime za ruky, niekedy ani to nie, napriklad v skole ho za ruku nechytam, nepotrebujem, aby na nas ludia cumeli. Sem-tam letma pusa... a to je asi tak vsetko. Doslova. Vo fb sme vo vztahu, no nepridavame si na nastenky infantilne odkazy plne srdiecok a smajlikov. Piseme si casto, ale mna to pisanie nebavi, pretoze ovela radsej pocuvam jeho hlas.
No kedysi to bolo ine, to sme nemali problem sa na ulici "oblizovat" hoci aj 15 minut, ale take su tie zaciatky vztahu
A este k tomu sme boli nevybureni pubertaci...
Na verejnosti sa len drzime za ruky, niekedy ani to nie, napriklad v skole ho za ruku nechytam, nepotrebujem, aby na nas ludia cumeli. Sem-tam letma pusa... a to je asi tak vsetko. Doslova. Vo fb sme vo vztahu, no nepridavame si na nastenky infantilne odkazy plne srdiecok a smajlikov. Piseme si casto, ale mna to pisanie nebavi, pretoze ovela radsej pocuvam jeho hlas.
No kedysi to bolo ine, to sme nemali problem sa na ulici "oblizovat" hoci aj 15 minut, ale take su tie zaciatky vztahu
Aj u mna to bolo po dvoch rokoch uz viacmenej bez prejavov,obcas drzanie za ruku a dost, aj ma to vsetko mrzi, pretoze som mal radsej ruky vo vreckach. Podobne to po dvoch, troch alebo aj po styroch rokoch bude asi u vacsiny, uz to nebude zamilovanost ako na zaciatku vztahu a neustale prejavy v podobe dotykov, bozkov, drzania ruk a i. su len sporadicke.