Vazny problem (uzke ramena)
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
Vazny problem (uzke ramena)
Zdravim ludia. Mam vaznejsi problem, pre ktory mam aj dost velke komplexy. Jedna sa tu o to, ze som dost uzky v ramenach, k mojej hlave by to chcelo nieco sirsie. Problem je v tom, ze som dost vysportovany, ruky, chrbat, najma hrud, no fakt neviem, kde moze byt problem. Nie je to v tom, ze som zanedbal nejaku partiu alebo tak? Dost ma to trapi, inak aby dopredu nedoslo k nedorozumeniam, mam 72kg a 181cm, cize vahou to sto percent nebude.
// Do buducnosti sa pokus vyvarovat neurcitych nazvov tem... Upravil Tomasito
// Do buducnosti sa pokus vyvarovat neurcitych nazvov tem... Upravil Tomasito
ForEverHiDe, problem moze byt v genetike... jednoducho pokial mas od prirody taku stavbu kostry aku mas, vela s tym uz asi neurobis- svaly sformujes, kostru tazko. Akokolvek, co v tomto pripade mozes pre seba urobit je cvicit ramena minimalne tak, ako ostatne partie, t.j. rovnako precizne- nezanedbavat ich. Ci si nieco zanedbaval sa tu nepytaj... to mozes vediet len ty sam.
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vlastne ti uz odpovedal Tomasito, je to dane dlzkou klucnych kosti, teda vlastne sirkou "kostry". Tiez mam ten problem, akurat ze za problem to uz nepovazujem, pretoze na malej kostre lepsie vyniknu svaly a dost dobre to vyzera. A k tvojej vyske/vahe: mas 10 kil podvahu, takze o nejak super vymakanej postave tu asi nerozpravame
chce to proste dalej makat a nezamyslat sa nad tymito detailami
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
Byvaly majster svk v kulturistike mal 82 kg, minule s nim bola na jojke reportaz, keby si ho videl, povedal by si, ze ten typek ma minimalne 110 kg. V kulturistike ani tak nejde o vahu.. mam kamosa, ktory ma 75kg, a biceps vyse 41cm.Holubar napísal:Vlastne ti uz odpovedal Tomasito, je to dane dlzkou klucnych kosti, teda vlastne sirkou "kostry". Tiez mam ten problem, akurat ze za problem to uz nepovazujem, pretoze na malej kostre lepsie vyniknu svaly a dost dobre to vyzera. A k tvojej vyske/vahe: mas 10 kil podvahu, takze o nejak super vymakanej postave tu asi nerozpravamechce to proste dalej makat a nezamyslat sa nad tymito detailami
Postavu v celku vypracovanu mam, k svojej vahe mam obvod bicaku 39cm, cvicim 4-5 rokov pravidelne.
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tak problem je potom inde ako v uzkych ramenach, skus psychiatraForEverHiDe napísal:Nie, moj jediny problem je, ze som taky ciastocny metrosexual, prilis sa pozorujem, hladam chyby a podobne. Okolie reaguje zvacsa na moju postavu pozitivne, nie jeden clovek mi povedal, ze som na tom dobre. Ale, vlastne, aj keby- postava nie je vsetko
rada : uzske ramena su dane geneticky no da sa to zmenit...najdi si arnoldove treningy na rozsirovanie ramien... musis cvicit najma cviky ako tlaky za hlavu v sede, stahovanie kladky za hlavu, zhyby, pritahy velkej cinkym, aj bench...vsetko musi byt so sirokym uchopom!!!!!
a potom sa snaz poriadne cvicit bocne deltove svaly...ale pozor a techniku napr. pri upazovani s jednoruckami...
a potom sa snaz poriadne cvicit bocne deltove svaly...ale pozor a techniku napr. pri upazovani s jednoruckami...
asi sa ti to len zda, napr velke trapezy opticky zmensuju sirku ramienTalian napísal:Mám podobný problém , vždy som bol plecnatý , ale odkedy som začal cvičiť ,plecá a ramená mi dosť ochabli , pri tom na ne cvičím .