večer vysoký ping

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

večer vysoký ping

Príspevok od používateľa saj »

Všetko je v poriadku s mojim internet vyše 2 rokov... ale posledne 3-4 dni sledujem, že večer, už aj od tej piatej-šiestej mám ping tak 2-3x vyšší než cez deň ( vtedy, cez deň, je všetko v poriadku )
PC mám prečistený, chcem sa spýtať, môže to byť ešte niečím iným ? alebo už sa len obrátiť na tcom ?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Obrat sa na Tcom, aj ked sa asi nikam nedostanes. Skus updatnut ten firmware, ale skor to maju len troska viac pretazene. Skus aj iny PC.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

no, tak si píšem maily z tcom techgroup..

Cez deň keď opingujem sme.sk su pingy kľudné a sú 17,17,19,19,21,19,19,17,17,17,17,15 ms a večer to vyzerá takto ( viď príloha ) Skúsil som vykonať tracert na sme.sk a vyzerá to takto (viď.príloha). Je to fakt bieda.

A oni mi napíslai toto :
Tracert aj ping, ktory ste nam zaslali je v poriadku. Ms oneskorenie je v hraniciach a moznostiach nasej siete v poriadku.
Problem bude pravdepodobne na niektorom zo serverov na ktory pristupujete. Skuste si vykonat tracert na server, ktory sa Vam vracia s velkym pingom a odozvou. Nasledne mate moznost sa uistit na ktorom zo serverov je problem.
Z prilozenych screenov sa zatial da potvrdit, ze ping odozva na nasej sieti je v poriadku.

Vážne to je z ich strany v poriadku ? neviem, ale mne sa nezdá + k tomu ešte toľkoto: robí to posledných 5 dní od cca 17.00 do cca 22.00, mám ten internet pár rokov a stáva sa to až teraz. Vysoký ping nemám len na jednom zo serverov.... je to na všetkých... ale až od tej piatej do tej desiatej
Prílohy
tracertsmeskvecero515.jpg
opingovanesme.jpg
Napísať odpoveď