Hojte . Zablúdil som tu po rokoch nakolko sa snazim vyhybať mudrlantom na FB
Vec sa ma takto . 3 roky som na s23u pouzivam ju bezne najviac na fotky pripadne nenarocne hry . Moja žena si zmyslela ze chce moj telefón a ja si mam kupit novy
Cena nehra rolu len by som zažil wow efekt no po ohlasoch z novej s26u nemyslim že to s ním zažijem . Možno ma laka aj ten procesor ktorý ma aj xiaomi 17 ultra ktora ma aj lepsi display no zase stabilnejsi system ma samsung ... dalsia varianta je pixel 10 pro XL ktory nikde na predajni nemaju aby som sa s nim vedel pohrať a ošahať .. niekto ma prehovaral na nejaký oppo 9x pro ... uprimne som zmetený .. dalsia varianta ist len do s25u ... mate nejake realne skusenosti najlepsi byvali majitelia s23u ?
Wow efekt by mohol mat napríklad Fold 7. Mám ho už pol roka a je fascinujúce ako tenký môže byť fold telefón. Ak chceš ale čo najlepšie fotky, jednoznačne Xiaomi Ultra. Mal som tuším Xiaomi 14 Ultra a na ten foťák sa ne chytajú ani najnovši Samsung či iPhone.
Neviem čo znamená u teba stabilnejší system, mal som Xiaomi aj Samsung a ani na jednom som si nevšimol závažnejšie bugy a už vôbec žiadne pády systému či aplikácií.
wow efekt zazijes asi fakt len so skladackou, ono tie telefony sa v podstate celkom zastavili co sa inovacii tyka, nic extra nove v tom telefone nebude oproti s23jke