tak o tom viem, len nikde nemajú napísaný script popr. návodPhYs0c napísal:Cesar ja tam vidim aj chat
Yoggy maju tam nejaky zdarma disk tusim ktory mozes vyuzit napr. na zalohovanie
Veci potrebné pre založenie Webu
-
yoggy
Re: Veci potrebné pre založenie Webu
Re: Veci potrebné pre založenie Webu
Tak to sú neférové praktiky.yoggy napísal:a čo si čakal od Slovákov/Čechov? každý chce čo najlacnejšie a jeho to nezaujíma aké to je dobré, že keď ti hacknú web tak si v pi*i a musíš zaplatiť 600kč/25?€, len preto aby ti nahodili naspäť web
ďalej doteraz som si nevšimol kde by na wedose (na ich stránke) dali niečo ako vyriešiť zálohovanie, pretože kto chce zálohovať tak si kúpi No Limit Extra![]()
a hlavne že sa všadiaľ chvália aké majú technológie a podobné p*čoviny , ďalej objednané DDoS útoky na websupport, kde mali na to jeden čas aj reklamu citujem "Nefunguje Vám web na WS? Tak prejdite k nám. Wedos" alebo niečo v takom podobnom zmysle
Treba k tomu ale dodať, že sú aj takí, čo si niečo predplatia za 1-2 eur, príp. si kúpia najlacnejšie, čo existuje potom chcú podporu ako by platili nejakú VIP službu.
Treba si vybrať, či ti stačí ten základ a si robíš všetko sám ako sa ti podarí alebo si zaplatíš nejakú extra službu, zacvakáš ťažké peniaze a potom môžeš mať nadštandardné super extra služby.
Najviacej nenávidím to, keď nejaký žobrák s pár drobnými si myslí, že je majstrom sveta a za pár drobných chce zázraky. Aj ja keby som mal niekoho, kto by mi platil 1 euro mesačne ani sa s ním nebudem baviť, nie, že mu robiť podporu, za toľko je akurát google a do it yourself.