Vedeli by ste vypočítať cenu dovolenky???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
peceman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vedeli by ste vypočítať cenu dovolenky???

Príspevok od používateľa peceman »

Ahojte, vedeli by ste vypočítať cenu dovolenky do Ameriky, konkrétne do New Yorku?? Nie že by som si nevedel nájsť cestovku a jej cenu, ale to sú samé poznávacie zájazdy- čiže sprievodca, ubytovanie, jedlo je všetko v cene a to by mi nevyhovovalo. Ja by som prijal niečo také, (sme piati a chceme ísť cez leto), že 5 leteniek- tam a späť-, primo do New Yorku, nejaký hotel, vlastne iba aby tam bolo 5 postelí, záchod a kúpelňa- čiže vlastne úplná diera- nemyslím to tak že niečo v bronxe, ale aj na slovenksu sú také jednoduché hotely, ale pritom slušné :D a to je z tejto stránky všetko. Jedlo ala AMERICAN DREAM STYLE, v bufetoch a fastfoodoch, možno raz-dva krát aj do nejakej normálnej reštaurácie, a vyskúšať nejaké americké kino, divadlo- ak by bolo šťastie na lístky samozrejme. Asi na 7 až 10 dní... viem, zasa sa to nedá nijak vypočítať presne, ale iba tak- letenky a hotely si môžem nájsť sám, ale prijal by som skôr nejakú skúsenosť, typy, alebo znalosti či o niečom neviete. :) vďaka.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Vedeli by ste vypočítať cenu dovolenky???

Príspevok od používateľa Arkaz »

/no pozri si samotne letenky , samotne ubytko na booking.com alebo hostelworld.com a mas tak 70% ceny. 30% su jedlo a ine
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Vypocitaj si cenu na letisko a z letiska odkial mate letiet. Potom si pozri cenu poplatku za turisticke vizum, pozri si cenu leteniek, cenu ubytovania (hotel, hostel, motel, prenajom jednej izby), vyhrad si peniaze na cestovne a jedlo. A samozrejme treba mat aj nieco v rezerve.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

turisticke vizum ESTA si vybavis za nejakech 15 $ alebo tak, cez net za chvilku (to mas na mesiac) a letenky polsky LOT lieta najlacnejsie, mimo sezonu podla mna za najakych cca 700 $ spiatocna (cim viac prestupov a cakania tym lacnejsia :D), ale to si musis konkretne cez net. ubytko neviem kolko ta vyjde, NY je NY. Strava vo fastfoodoch je lacna...ale ako dlho na nej vydrzis, to ti nik nezaruci.

anyway vezmite si viac penazi, nespoliehaj sa na vsetko najlacnejsie...niekedy sa ti plany zmenia v sekunde a budes potrebovat cash a co potom ?

my sme do chicaga leteli cez krakow, odporucam :)

http://www.priceline.com/l/home.htm?&rd ... =Y#flights
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aktualna cena do NY z Prahy za 11800 CZK
Tarifní podmínky omezují odlety od 1. října do 13. prosince, max. pobyt 3 měsíce.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aj cez pelikan.sk sa daju najst akciove letenky.
Napísať odpoveď