Nevadi, mal som krasny trojrocny vztah s kockou starsou o 7 rokov. Mozno to nebolo pre mna az take markantne vzhladom na fakt ze to bola japonka, a tie dozrievaju o nieco neskor v porovnani k inym narodom.
Momentalne mam holku taku istu staru ako ja, rozdiel je len v tom ze ona uz ma 6 rocneho syna
Prečo block?.. čo by sa stalo, keby si to skúsil?.. veď by sa nič nestalo.. ako ja som si povedal, že mladšie nikdy viac.. potom sme sa našli, je o rok staršia, a som šťastný, ako blcha.. (dnes je tomu 13 mesiacov.. Milujem Ťa.. )
Podla mna vek nie je rozhodujuci, ide o to ako si rozumiete...ja mam partnera starsieho o 9 rokov, mame podobne nazory,rozumieme si, proste sme si sadli a o to ide...Niekedy sa dokonca vieme pobavit na tom, ze ked mal 18 a zacal chodit po diskach, ja som este pozeravala vecernicky...Zo zaciatku moje okolie na to reagovalo negativne, ze ci to nesibe mne alebo jemu, ale uz si vsetci na to zvykli a aj keby nie, mam ich na haku, chodim s nim ja nie oni...
Tempus7 napísal:Vek by nemal byť prekážkou, ked sa maju radi tak niet čo riešiť. Samozrejme kým ťa neobvinia z graeofílie alebo nekrofilie.... Zdroj: http://damnedprincess.blog.cz/0703/sexualne-uchylky (fakt pikošky...)
No, tak to teda hej.. oplatí sa to prečítať.. hlavne to posledné..
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.
No proste tato spolocnost ako taka je zvyknuta na nieco, a ked vidi nejake extremy ktore vybocuju z priemeru tak je to divne. Proste ja si neviem predstavit ako by som mohol chodit s babou ktora je o tolko rokov starsia. Je to take neprirodzene. Ale zas na druhej strane ak by som sa do takej zeny zalubil, asi by sa moj nazor zmenil.
triple napísal:neprirodzené a hlavne čudné je to pri veku 13-18 napr.. ale pri 25-30 je to úplne jedno
no a hlavne pri 25-30 to nie je vidno na prvý pohľad na rozdiel od 13-18 .... a naozaj si neviem predstaviť, že chodil nejaký 13-ročný chalan s osemnástkou...