Velka kniha PHP a MySQL 5
Velka kniha PHP a MySQL 5
Cau, zhanam tuto knihu, len zatial co som pozrel nejake SK stranky, tak je vypredana
...prosim vas neviete vy o nejakej kde by som ju este zohnal? Moze byt aj CZ, alebo ak ju mate niekto doma a chcete ju predat, tak by sme sa mohli dohodnut
...A ak nič z toho, tak keby ste mi skusili doporucit nejaku inu variantu?? dik 
- Prílohy
-
- imagesCARGMQSN.jpg (8.64 KiB) 1401 zobrazení
Re: Velka kniha PHP a MySQL 5
preco chces takto staru knihu? je to vidanie z roku 2007 tak by som sa porozhliadol po niecom novsom
cital som na nu velmi dobre ohlasy, je tam php 5 - nie starsie verzie, tak som myslel, ze to bude dobra volba...ak vies prosim ta o niecom lepsom a novsom, tak porad mi 
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 10:24)
este som rozmyslal nad touto knihou, ale to je este starsia (2005): PHP a MySQL rozvoj webových aplikací (3.aktualizované vydanie)
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 10:24)
este som rozmyslal nad touto knihou, ale to je este starsia (2005): PHP a MySQL rozvoj webových aplikací (3.aktualizované vydanie)
no ja mam Mistrovstvi v PHP5 co je len o trochu novsia kniha ale mam ju uz nejaky ten rok, novsie som zatial nic nekupoval lebo o PHPku mam 2 knihy a kupoval som teraz ine odborne knihy
ale moja rada je skor taka ze chod do obchodu a prelistuj si co tam maju a podla toho ako sa ti bude kniha pozdavat tak si ju kup, referencie mozu byt dobre ale kniha ti nemusi sediet vykladom, kazdy z nas je iny a potrebuje iny vyklad
ale moja rada je skor taka ze chod do obchodu a prelistuj si co tam maju a podla toho ako sa ti bude kniha pozdavat tak si ju kup, referencie mozu byt dobre ale kniha ti nemusi sediet vykladom, kazdy z nas je iny a potrebuje iny vyklad