Velmi divny problem
Velmi divny problem
vopred vdaka za predosle vymazanie prispevku . Problem je v tom, ze brat ma nootebok(windows 7) a ja pc (xp), cez cross kabel sa ich snazim prepojit. Neviem ako, pretoze Ip adresy menit nesmiem, kedze brat ma cez wifi internet a zmena ip mu nedovoli brat internet. . Net mam od kamarata. Je to mozne bez zmeny ip,alebo aj s nou aby fakal na wifine internet a dalej cez cross ho ku mne zdielal ked ma win 7 a ja xpcko? Prosim poradte, uz vazne neviem. Vyhladavat nemozem , kedze som na mobile a na note som to tu nevidel dakujem. Surne. No a , rady tipu zapoj cross kabel, nastav IP mozu ist.. Kedze zapojim cross kable spravne, a mozem nastavit ako chcem IP tak sa mi proste neprepoja, nezobrazuju sa mi ze nic nic nic!!! ak toto niekto vyriesi a poradi mi uspesny navood 5 eur poslem fkat lebo toto si uz neviem vobec rady
(
Re: Velmi divny problem
temu ti vymazali pretoze nesplna pravidla fora(pravidlo 19), konkretne si zmen nazov temy na nieco urcite pretoze ti to zmazu znova......
no a k tomu sietovaniu.....to ze je on na wifine nehra ziadnu rolu, postup je taky ze oba PC by mali mat rovnaku homegroup, potom uz len zapoj kabel do pc, ukaze ti novu siet na kt. musis nastavit tie ipcky(neprestavuj ip adresy na tej wifi sieti)....ip adresy musia ist "po sebe", napriklad na jednom das 192.168.1.1 a na druhom 192.168.1.2..........skus to este takto, ked ti to nepojde tak kludne napis, nejako to vyriesime.
no a k tomu sietovaniu.....to ze je on na wifine nehra ziadnu rolu, postup je taky ze oba PC by mali mat rovnaku homegroup, potom uz len zapoj kabel do pc, ukaze ti novu siet na kt. musis nastavit tie ipcky(neprestavuj ip adresy na tej wifi sieti)....ip adresy musia ist "po sebe", napriklad na jednom das 192.168.1.1 a na druhom 192.168.1.2..........skus to este takto, ked ti to nepojde tak kludne napis, nejako to vyriesime.