pls pomozte mi...nevim preco ale z nicoho nic sa mi prestane tocit ventilator na graf karte, potm sa prehreje a restaruje sa mi PC...ale potom sa ten ventilator zas toci a potom zas zastavi...???....moja graf karta SAPPHIRE ATI HD3580 512MB GDDR3
hm:D napdla ma jedna taka smiesna vec co asi samozrejme je blobst:D.. jedine ze by mal ten chladic termosta a akonahle sa zohreje na tych cca 50stupnov tak sa chladic vypne:D.. ale nie teraz fakt vazne najlepsie co mozes spravit je vymenit chladic tam nic ine nepomoze..
a nemooze to byt tym ze som preinstalovaval teraz win, lebo som kupil novy HDD...ale ten win je totalne pribrzdeny...moze to byt tym ze mam jeden ATA a jeden SATA2 HDD??
dobi235 napísal:a nemooze to byt tym ze som preinstalovaval teraz win, lebo som kupil novy HDD...ale ten win je totalne pribrzdeny...moze to byt tym ze mam jeden ATA a jeden SATA2 HDD??
hm HDD nema nic s ventilatorom na grafike jedine co moze byt potom napajanie na ten ventilator lenze ked raz ide a raz nie tak to je nieco ine..
dobi235 napísal:a ani windows nemoze byt kvoli roznym typom hdd pribrzdeny???
ked ti raz ide PC a idu ti oba hardisky tak nemoze byt pribrzdeny..
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 18:55 )
a ako to mas riesene s tymy HDD? mas jeden a nanom mas windows a druhy mas ako disk? alebo ako??a na ktorom mas windows na ATA alebo SATA2? a ktory si mal orginal v pc?
dobi235 napísal:anoo...normalne cez ntfs..a ani som nedal rychle...
hm a ako myslis ze ti ide pomali?? teda cim sa to prejavuje?? a inak ako mas vytazeny procesor na kolko percent?? zistis to ked si das ctrl+alt+delete a das si performance (vykon)
noo ze ho raz tak dlho startuje ako pred tym...a aj ked neco robim alebo ked otvaram okna tak mu to trva dost dlho....a procesor mam vytazeny tak do 4%..
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 19:07 )
uz som skusal aj cccleaner aj advanced systemcare3 ale stale rovnako..