Zdravim
Moj problem je taky ze na mojom NB hp 6735b slape v kuse ventilator,teda aby som bol presny , pokial je na adapteri -
Akonahle vytiahnem adapter , ventilator prestane ist resp.ide potichy ako ma, na nizkych otackach
V biose mam nastaveny nieco take " Fun while .... AC+ skusal som aj Enable aj disable , stale rovnako
Este jednu vec som zsitil , pokial je NB na adapteri tak pri spustani naskoci len cierna obrazovka a blikaju diodky , akonahle adapter vytiahnem , NB sa rozbehne v pohode a nabotuje WIN , potom zase zapnem na adapter a ide v pohode ,akurat huci ventilator
Stretol sa uz niekto s takym niecim ??
Dakujem
Ventilator v kuse na max
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ventilator v kuse na max
takže je to HP, tam je prehrievanie úplne normálny jav, daj teploty CPU kým je adaptér zapojený, takisto hoď screen zo správcu procesov, nezabudni dole v ľavom rohu zaškrtnúť, ''ukázať procesy všetkých užívateľov'', a zoradiť to podľa vyťaženia CPU (najviac navrchu a a to potrebujem vidieť)
čo sa týka toho divného štartovania, vidím to na vadu napájania (vadný adaptér) ak máš iný čo bude pasovať skús na ňom poprípade si požičaj od niekoho kto má HP, hlavne si pozri aká je voltáž (musí byť rovnaká) a MAX ampáre (rovnaká alebo viac, nesmie byť menej)
ak to nepomôže tak môže byť chyba ešte vovnútri notebooku, jeden káblik čo ide od dierky pre nabíjačku do dosky, ten nemusí prepustiť dosť šťavi
čo sa týka toho divného štartovania, vidím to na vadu napájania (vadný adaptér) ak máš iný čo bude pasovať skús na ňom poprípade si požičaj od niekoho kto má HP, hlavne si pozri aká je voltáž (musí byť rovnaká) a MAX ampáre (rovnaká alebo viac, nesmie byť menej)
ak to nepomôže tak môže byť chyba ešte vovnútri notebooku, jeden káblik čo ide od dierky pre nabíjačku do dosky, ten nemusí prepustiť dosť šťavi
-
pablo64
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ventilator v kuse na max
OK dik za radu , ale zistil som ze chyba bude pravdepodobne v napajaniu bud v koncovke adaptera , alebo niekde v koncovke v NB , lebo ked trocha pritlacim , tak prestane fučat ventilator a zacne dobijat bateriu