Mam radeon 9600, pekne stara cize samozrjme po zaruke. Ked zapnem komp tak ventilator cudne bzuci, dost nahlas, musim ho dak minutku nejak regulovat palcom a potom sa nejak ustali a ide normalne. Je to vzdy len ked zapinam komp, pocas behu nie su ziadne problemy. On sa aj kruti, neviem co je vlastne vo veci, ale mam on obavy, a do toho vsetkeho sa zapojilo aj obcasne resetovanie, ale neviem ci to ma suvis, moze to byt overclocknutym procakom...
Kazdoapdne nechce sa mi vzdy 1 minutu stat vedla kompu s prstom na krutiacom sa fane, a kto vie ako dlho este vobec vdrzi, tak som sa chcel opytat ci sa da miesto neho zapojit novy fan, alebo ako vyriesit nejake nove chladenie...
Ventrilator na grarfike nebezpecne huci !
okej, dam na tvoju radu a skusim pockat do OSShano napísal:mne tak bzuci cca rok. naco palec mam odskusane kym sa mi zapne OS tak prestaneked sa pokazi alebo ti to bzucanie bude list na nerw proste kup novy da sa to lahko vymenit
A tie fany... je ich viac typov uchytenia alebo ako to s nimi je, su kompatibilne ze by som nemal problem tam nejaky dat alebo budem musie zhanat nejaky co bude sediet... ?
tento by ti sedel v pohode http://www.alza.sk/vga-chladic-evercool ... d77590.htm a myslim ze za 7 eur sa oplati