Veríte v telekinézu? (hýbanie vecí silou vôle)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Myslíte si že je možné pohybovať vecami na diaľku?

Áno
17
33%
Nie
35
67%

Celkom hlasov: 52

r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Veríte v telekinézu? (hýbanie vecí silou vôle)

Príspevok od používateľa r3mus »

No tak prave som narazil na par videi na youtube napr http://www.youtube.com/watch?v=eNTxjxRu9eo
kde sa ti borci pokusaju premiestnovat predmety a ohybat lyzicky silou vole. Myslite si ze je to vobec mozne? Alebo nieco take ako telepatia? Osobne som presvedceny na 100% ze je to klam no zastancovia tejto "teorie" sa ohradzuju na to ze clovek vyuziva len +/- 12% mozgu a keby vyuzival 100% tak je to realne :D

no som zvedavy na vas nazor :)
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

ako si napisal... "keby" 8)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

somarina pokial neuvidim neuverim :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neverim .. a neverim ani na telerano, teletubbies, telepatiu a podobne televyfikundace :-) ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nordkapp_pb napísal:neverim .. a neverim ani na telerano, teletubbies, telepatiu a podobne televyfikundace :-) ...
ale teletubbies a telerano naozaj existuju :smt104
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

podla urcitych teorii vytvorenych za vydatnej pomoci psychotropnych latok je "vraj mozne" ze nic neexistuje a vsetko sa nam iba zda :-D :-D :-D :-D tak si nebud taky isty tym teleranom :-) :-) ...

( a cakam kedy sa objavi niekto kto s tym na toto forum prisiel :-) )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nordkapp_pb napísal:podla urcitych teorii vytvorenych za vydatnej pomoci psychotropnych latok je "vraj mozne" ze nic neexistuje a vsetko sa nam iba zda :-D :-D :-D :-D tak si nebud taky isty tym teleranom :-) :-) ...

( a cakam kedy sa objavi niekto kto s tym na toto forum prisiel :-) )
si to zle pocul...lebo teoria hovori ze zivot ktory zijeme uz sme vlastne prezili niekedy davno a toto je uz iba nieco ako jeho echo...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To konkretne video je tocene velmi podozrivo (ked tam uklada tu gulicku, tak sa "nahodou" dostane mimo zaber, kedy gulicka prejde z drzania medzi ukazovakom a palcom do drzania medzi prostrednikom a palcom). Keby som nevidel co vsetko dokaze David Copperfield vdaka iluzii, tak by som mozno niecomu ako toto aj veril, ale v tejto situacii nie a uz vobec nie na zaklade poskytnuteho videa.
Ako na to pozeram, tak v tom useku mimo zaber si mohol vymenit gulicku z folie za gulicku z folie s kovovym prvkom uprostred s ktorou uz nie je problem pohnut ked je nablizku magnet.
//Este k ohybaniu vidliciek: ("Magic doesn't exist, only tricks do.")
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja som videl v telke taku tetu ktora levitovala, neviem si to vysvetlit. A ani sa mi tomu nechce verit. Drzala sa o zem palickou. Nemoze mat predsa taku silnu ruku aby sa udrzala. Nechcem preto zakladat novu temu, lebo myslim ze tu by to mohlo mat uplatnenie. Mozno ze v tom bude nejaky ten druh telekinezie. a asi takto nejak to vyzera.
Gothar
Moderátor
Moderátor

PsychoS: alebo alebo :)
Vsetko sa da naraficit... (Sice to cislo od Copperfielda uz vysvetlili, ale aj tak je to pri prvom pozreti uzasne)
PsychoS
Professional
Professional

no hej to je jasne ze sa to da. ALe pozri ako ludia okolo toho nechapavo chodia. Raz som dokonca vo vecernych spravach videl spravu ze prekonala rekord v levitacii. A prekonat rekord v niecom co je fake mi pride dost divne. Neviem co si mam o tom mysliet. Tato tema mi je taka neobjasnena a neprezkumana. Takze k nicomu sa nepriklanam.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No bolo by fajn, keby si k tomu nasiel nejaky clanok. Ja by som nad tym zacal uvazovat iba keby to bolo otestovane v laboratornych podmienkach pod dohladom skutocne nezavislych vedcov, dovtedy budem vsetko pokladat za iluziu.
//jj v pohode, casu dost :)
PsychoS
Professional
Professional

GothaR napísal:No bolo by fajn, keby si k tomu nasiel nejaky clanok. Ja by som nad tym zacal uvazovat iba keby to bolo otestovane v laboratornych podmienkach pod dohladom skutocne nezavislych vedcov, dovtedy budem vsetko pokladat za iluziu.
tak ja skusim nieco o tom najst. a co je natom pravda... daj mi nejaky ten cas.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

cele to je trik ziadne kuzla,magia,duchovia neexistuju http://www.hojko.com/levitoval-pred-bie ... 81618.html
PsychoS
Professional
Professional

mulatt napísal:cele to je trik ziadne kuzla,magia,duchovia neexistuju http://www.hojko.com/levitoval-pred-bie ... 81618.html
Chces tym povedat ze som sa cele dectvo bal uplne zbytocne? :D
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

PsychoS napísal:Ja som videl v telke taku tetu ktora levitovala, neviem si to vysvetlit. A ani sa mi tomu nechce verit. Drzala sa o zem palickou. Nemoze mat predsa taku silnu ruku aby sa udrzala. Nechcem preto zakladat novu temu, lebo myslim ze tu by to mohlo mat uplatnenie. Mozno ze v tom bude nejaky ten druh telekinezie. a asi takto nejak to vyzera.
ja som videl ze cez rukav mu isla ocelova tyc a on vlastne sedel na plechovej platni
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

veci ako levitacia, telekineza a pod. urcite existuju, vid vseliakych indickych fakirov, tibetskych mnichov a spol, kto nevidi na vlastne oci neuveri, ja som tibetanov videl na vlastne oci co stvaraju, podotykam nebol to fake, typci boli v tranze a stvarali kadeco...
skratka ket typek dokaze vydrzat zakopany 36hodin 3 metre pod zemou bez vsetkeho iba s handrou okolo bedier, alebo stat na jednej nohe 2 tyzdne s 4kilovou knihou v ruke tak ohnutie vidlicky silou vole je oproti tomu malina..
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Jak bylo psano. Dokud neuvidim na vlastni oci neuverim. To co je na youtube a pod. .. muzou rikat co chcou v dnesnim svete se to da sestrihat pouzit ruzne triky atd.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

brainwirm napísal:veci ako levitacia, telekineza a pod. urcite existuju, vid vseliakych indickych fakirov, tibetskych mnichov a spol, kto nevidi na vlastne oci neuveri, ja som tibetanov videl na vlastne oci co stvaraju, podotykam nebol to fake, typci boli v tranze a stvarali kadeco...
skratka ket typek dokaze vydrzat zakopany 36hodin 3 metre pod zemou bez vsetkeho iba s handrou okolo bedier, alebo stat na jednej nohe 2 tyzdne s 4kilovou knihou v ruke tak ohnutie vidlicky silou vole je oproti tomu malina..
nehnevaj sa ale to co pises znie ako riadna koko*ina - "ohnutie vidlicky silou vole je oproti tomu malina"...ak to moze byt malina ked to nie je fyzikalne popisatelne?
Gothar
Moderátor
Moderátor

jankyi napísal:nehnevaj sa ale to co pises znie ako riadna koko*ina - "ohnutie vidlicky silou vole je oproti tomu malina"...ak to moze byt malina ked to nie je fyzikalne popisatelne?
Presne tak, to co opisoval su len veci tykajuce sa psychickej a fyzickej odolnosti, telekineza a levitacia s tym nic nema.
Napísať odpoveď