Vesmirni lide
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
to som myslel ako priklad - je jednoducho vedecka teoria, ku ktorej nasli vedci nejake dokazy - tak tomu verim - ale ked niekto povie hentaku blbost o vesmirnych ludoch, tak si pomyslim ze take silne drogy musel benda velmi dlho zhanat - alebo to mozno boli huby.
o tom ako vznikal vesmir je teoria velkeho tresku, podporena viacerymi dokazmi - ale tiez som cital taku vec ze boh stvoril zem pred 6 000 rokmi, a ked ju stvoril, tak ju stvoril niekolkomiliard rokov staru - ale hentie haluze ze okolo zeme je 200 000 vesmirnych lodi? je to cista ryza na peniaze pre Bendu
vsak o to ide - ja som NEVIDEL ako zomreli zidia v koncentrakoch - tak tom u neverim a je to vymysel - tvoja logika je naozaj cudna
//dalej nepokracujem, lebo by som sa musel zmienit o pravdepodobnej vyske tvojho iq
o tom ako vznikal vesmir je teoria velkeho tresku, podporena viacerymi dokazmi - ale tiez som cital taku vec ze boh stvoril zem pred 6 000 rokmi, a ked ju stvoril, tak ju stvoril niekolkomiliard rokov staru - ale hentie haluze ze okolo zeme je 200 000 vesmirnych lodi? je to cista ryza na peniaze pre Bendu
vsak o to ide - ja som NEVIDEL ako zomreli zidia v koncentrakoch - tak tom u neverim a je to vymysel - tvoja logika je naozaj cudna
//dalej nepokracujem, lebo by som sa musel zmienit o pravdepodobnej vyske tvojho iq
ano JE TO TEORIA. a to nestaci... chlapce,,, to ze zidia zomreli v koncentrakoch uz niekto videl a su o tom materiali a pod ale vznik vesmiru nevidel nikto, nenakrutil a podobne, nie je o tom NIČ... chapes ? ide o to ze vedci neveria bendovi lebo nic nevidia o com trepe benda a pod. a vedci maju tiez len teorie, tak jak ma teoriu len benda... jeden trepe vacsiu blbost nez druhyartabanes napísal:to som myslel ako priklad - je jednoducho vedecka teoria, ku ktorej nasli vedci nejake dokazy - tak tomu verim - ale ked niekto povie hentaku blbost o vesmirnych ludoch, tak si pomyslim ze take silne drogy musel benda velmi dlho zhanat - alebo to mozno boli huby.
vidis aky si ? ty mna urazas za moj nazor a ja za tvoj ne... potom kto sa tu ma spamätaťartabanes napísal: //dalej nepokracujem, lebo by som sa musel zmienit o pravdepodobnej vyske tvojho iq
-
Kosh
King
"bytosti s temnych svetov ovladaju 90% ludi pomocu vln" - to je ukazka inteligencie toho cloveka
existuju infracervene senzory, ktore zachytavaju teplo - tieto senzory nezachytili na obeznej drahe ziadnych 200 000 vesmirnych lodi, ani ziadnych mimozemstanov - CIZE BENDA DOKAZATELNE KLAME - alebo kazde rano ranajkuje kvalitne huby
a jedna vec - ak niekto vobec uvazuje o tom ze ten clovek by mohol mat pravdu, svedci to o jeho inteligencii (nevravim nizkej, aby som ta neurazil, ale myslim si to)
benda nema teoriu, ale vymysel - lebo teoria o vzniku vesmiru je podlozena DOKAZMI, ktore hovoria o veku hviezd a planet - ale slovo DOKAZ tebe asi nic nehovori - MESIAC je plne preskumany a ziadne anteny tam niesu, cize BENDA KLAME - ak odmietas aj vysledky realneho vyskumu mesiaca, tak si naozaj zaslepeny
existuju infracervene senzory, ktore zachytavaju teplo - tieto senzory nezachytili na obeznej drahe ziadnych 200 000 vesmirnych lodi, ani ziadnych mimozemstanov - CIZE BENDA DOKAZATELNE KLAME - alebo kazde rano ranajkuje kvalitne huby
a jedna vec - ak niekto vobec uvazuje o tom ze ten clovek by mohol mat pravdu, svedci to o jeho inteligencii (nevravim nizkej, aby som ta neurazil, ale myslim si to)
benda nema teoriu, ale vymysel - lebo teoria o vzniku vesmiru je podlozena DOKAZMI, ktore hovoria o veku hviezd a planet - ale slovo DOKAZ tebe asi nic nehovori - MESIAC je plne preskumany a ziadne anteny tam niesu, cize BENDA KLAME - ak odmietas aj vysledky realneho vyskumu mesiaca, tak si naozaj zaslepeny
myslis ze infracervene senzory su ta najdokonalejsia vec co nieco dokaze zachytyt ? asi nie a budu aj dokonalejsie veci... tie lode tam nejsu podla mojho chapania ale nemozem si dovolit tvrdit ze tam nie su na 100%. iba na 99,9999999999999% a to nestaci... vsetko je teoria...artabanes napísal:"bytosti s temnych svetov ovladaju 90% ludi pomocu vln" - to je ukazka inteligencie toho cloveka
a tato sprosta tema nemala ani vznikat... su aj horsi ludia nez vesmirni... preco si tam nepozvali nejakeho nacka a nezacali donho p******. myslim ze tyto vesmirni ludia nie su to najhorsie co moze byt, a su aj dolezitejsie problemy. takze tak... neverim vesmirnym ludom ze su nejake lode a neverim ani 100%-ne vedcom ked trepu jak vznikol vesmir a co bude za 200 rokov.vek hviezd ? oni im odmerali vek ?
NIKDY NEHOVOR NIKDY
vies ako... ved povedz nejakemu svojmu rodinnemu prislusnikovi (mamka, otec, dedko, babka... hockdo) co chodi do kostola ci mu nehrabe ? on tam hore
to ti uz smiesne nepripada ? aj inym... to uz neni smiesne ?
jediny boh, ktoreho som aj videl je JAN LAŠÁK
-
sombon1987
In memory
Teda HOJKO... si ma dostal... Dobrý výber témy.
Treba sa hlavne zamyslieť, aká kategória ľudí inklinuje k organizovanému šialenstvu (jehovisti, vesmírní lidé, fašisti, zberatelia trpaslíkov...). Keď zistíme, že sú to ľahko ovládateľní jedinci s potrebou niekam patriť, začne každému súdnemu človeku byť jasné, že nie je dôležité "čo povedal pán Benda", ale to že tu existujú ľudia ochotní pridať sa k čomukoľvek, ak ich to udrží aspoň chvíľu nad realitou bežného života.
Treba ich poľutovať a ide sa ďalej.
A čo na to pán Däniken ?
Inak si myslím, že teória prirodzeného výberu platí vševesmírne. Ako prví opustia našu planétu práve tí zlatokopi čo pôjdu drancovať najbližší planetárny systém. A platí to aj opačne. Takže ak sem naozaj prídu, tak dôkazom toho budú naše upečené ostatky roztrúsené po orbite.
Treba sa hlavne zamyslieť, aká kategória ľudí inklinuje k organizovanému šialenstvu (jehovisti, vesmírní lidé, fašisti, zberatelia trpaslíkov...). Keď zistíme, že sú to ľahko ovládateľní jedinci s potrebou niekam patriť, začne každému súdnemu človeku byť jasné, že nie je dôležité "čo povedal pán Benda", ale to že tu existujú ľudia ochotní pridať sa k čomukoľvek, ak ich to udrží aspoň chvíľu nad realitou bežného života.
Treba ich poľutovať a ide sa ďalej.
A čo na to pán Däniken ?
Inak si myslím, že teória prirodzeného výberu platí vševesmírne. Ako prví opustia našu planétu práve tí zlatokopi čo pôjdu drancovať najbližší planetárny systém. A platí to aj opačne. Takže ak sem naozaj prídu, tak dôkazom toho budú naše upečené ostatky roztrúsené po orbite.
-
jjhacker
Medium Star
ludia, to sa neda brat vazne co henten clovek hlasa. Ved tj este viac chore ako fasizmus, jehovizmus a pod. Ja vravim, ze kazda z tychto nezmyslov je vyplod choreho mozgu, ale VL... To je talentovany chory mozog. O to horsie je dalsie chore osoby za nim idu, ale tj vedlajsie. Kazdopadne sa na tom brutalne zabavam a chcem ist na nejaku prednasku