karajo napísal:za tie peniaze je to dobra vga...podla toho akych hier
no napr. NFS MW a Carbon, GTA SA, fifa nhl...
neviem či nie je problém že je len 128 bit, či by nebolo lepšie kúpiť radšej nejakú 256bit, lenže v zhruba rovnakej cene...
Nooo, ked chces na tom drvit hlavne novsie diely NFS pomrkaj radsej po ATi grafike, napr. taky 1650PRO s DDR3 pamatami, bo ATi grafiky maju DOST navrch v hrach NFS, pritom grafiky su zaradene do toho isteho segmentu (+/- taky isty vykon, cena...) a ATi da viac FPS nez nV grafika v tychto hrach. A zas X1650PRO nie je tak slaba karta + slusny OC potencial
ja mam takuto istu len od Gigabyte DDR2 256/128 a hram vsetky tie hry co si uviedol na plne detaily a este aj cod2...samozrejme musis mat aj dobry procak a RAM aby ti to slapalo normalne
7600GS je sikovna karta... ale radsej by som zobral skor GT verziu
so 7600GS si dnes teda nove hry na full detaili nezahras.. napriklad taky RS VEGAS... CARBON .... Gothic 3
Smoake napísal:GS v seobecnosti su slabe grafiky radsej by som nba tvojom mieste bral GT ked uz chces tu 7600
hej? no podla mna su niektore kusky dost kvalitne taktovatelne a za nizsiu cenu sa dokazu velmi priblizit GT seriam... co viem, tak hlavne znacka GAINWARD. Sam mam od nich 6800GS pre AGP. Povodne som cakal na 7600GS, ale tam ma troska zarazili tie DDR2 pamate.
Grosay napísal:hej? no podla mna su niektore kusky dost kvalitne taktovatelne a za nizsiu cenu sa dokazu velmi priblizit GT seriam... co viem, tak hlavne znacka GAINWARD. Sam mam od nich 6800GS pre AGP. Povodne som cakal na 7600GS, ale tam ma troska zarazili tie DDR2 pamate.
90% ak nie viac ludi sa do OC nepusta...A to iste si zas mozes povedat..ked pretaktujem 7600GT bude sa priblizovat k vykonu...blabla..