Vhodná vysoká škola pre mňa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Rob1k
Novice
Novice

Vhodná vysoká škola pre mňa

Príspevok od používateľa Rob1k »

Zdravím, chcel by som poradiť od ľudí, ktorý majú skúsenosti s vysokou školou.

V poslednej dobe som veľa uvažoval a dospel som k tomu že nakoniec by som to štúdium, ktorému som sa celé roky vyhýbal, predsa len skúsil. Chodil som na Obchodnú akadémiu a vychodil som ju s nie moc dobrými výsledkami, nebol som až taký študentský tip a nebavilo ma učiť sa tie omáčky a určite mala na mňa vplyv aj športová trieda a učitelia športovcov na škole nemali v láske. Bavia ma veci okolo informatiky, tvorby webových stránok, grafika. Potreboval by som poradiť školu, ktorá by nebola extra náročná a najviac sa priblížila týmto 3 oblastiam(tvorba www,grafika,IT). Viem že keď ma niečo baví tak sa dokážem zakusnúť a podať aj nejaké tie výsledky v šúdiu a PRÁVE PRETO sem teraz píšem, lebo výber školy je pre mňa veľmi dôležitý. Ďakujem vopred za každú jednu radu, keďže si s tým sám neviem dať rady;)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vhodná vysoká škola pre mňa

Príspevok od používateľa audiotrack »

http://www.hojko.com/aka-vysoka-skola-t8353.html

tvorba www, grafika, IT je všetko v rozpore s tým, že nemá byť náročná. Informatika je náročná sama o sebe. A aj keď si vyberieš špecializáciu grafika, tak tam budú všeobecné predmety z informatiky a matematiky. K tomu náročná matika (grafika nie je iba photoshop, ale hlavne interpolácie, rôzne výpočty s krivkami, trigonometria...). Potom asi jedine nejakú umeleckú školu, ale to už je trošku iná grafika
Zamknuté