viacero JPG do PDF

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
poi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

viacero JPG do PDF

Príspevok od používateľa poi »

Ahojte:) Skenoval som si jeden starší časopis z roku 1997 nakoľko sa na ňom podpísal zub času a chcel by som si ho uchovať v elektronickej forme. No a všetko som nascenoval do jpg :) Nejako ma nenapadlo, že bude problém vytvoriť z toho pdfko :) Ale je :) Sú nejaké freeware programy na toto? Stiahol som si nejaký PDF Creator no nejde to :nono:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: viacero JPG do PDF

Príspevok od používateľa Grim »

...existujú stránky ktoré by to mali dokázať...kedysi som to skúšal, ale veľký úspech som nemal a tak som bol nútený siahnúť po programe Adobe Acrobat...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj s PDF creatorom sa to dá.. len to bude trochu prácnejšie.. každý jeden obrázok dáš tlačiť cez PDF Creator, ale nedáš ho hneď uložiť, ale zvolíš možnosť Odložiť a spojiť (alebo niečo také). A až budeš mať takto odložené všetky jpg obrázky, dáš "vytlačiť" finálne PDF.

Ale určite bude existovať aj jednoduchší program, ktorý z viacerých súborov rovno spraví PDF...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Preveď tie .jpg na .tif a potom ich už do PDF prevedieš programom TIF2PDF. Mám ho odskúšaný.
http://www.hojko.com/ako-nastavit-pdf-l ... 20019.html

Je to síce shareware , ale funguje bez akýchkoľvek obmedzení. Dá sa spustiť 100-krát :D , potom ho treba zaregistrovať.

// Edit
Všetky obrázky v zložke spojí do jedného veľkého PDF súboru. Ak chceš mať každý obrázok samostatne , tak ich musíš prevádzať po jednom.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

Napísať odpoveď