Sheep napísal:Les tie vase vianoce su snad viac nez dobre ze za par stovak dolarov na osobu hmm ine kafe no napr. v nasej rodine si nikto nedovoli kupit darcek za par stovak dolarov co je niekolko desat tisic korun a zajazdy...etc si tiez vela ludi nedovoli.Koniec koncov kto si to dovoli je taka ista vynimka ako v USA s tymi autami a pod .
No ale musis brat aj v uvahu, ze zakladna zlozka- potraviny a vacsina inych veci je tam mnohonasobne drahsie ako na Slovensku. Je tam tiez vyssia zivotna uroven, takze tebe sa to moze zdat ako vela penazi, ked si to prepocitas na sk. No neviem, ze by ste boli na tom az tak zle s tymi darcekmi vela ludi uz teraz nakupuje na splatky, takze nejake tie elektoricke spotrebice, saty etc., a uz je par tisic prec.
ja sa teším fakt asi na tú atmosféru. (nemyslím tym nejake keci o súdržnosti a dobrej nalade), ale sneh, ked je vsetko vysvietene a docela rad mam aj hudbu vianoc, ked som bol maly, dost intenzivne som to prezival. osobne si myslim ze tieto sviatky sa teraz dost zmenili oproti vianociam dajme tomu v roku 1990... zdaju sa mi teraz tie vianoce take chudobnejsie na atmosferu... ale aj tak mam radsej zimu ako leto...
hezo napísal:ja sa teším fakt asi na tú atmosféru. (nemyslím tym nejake keci o súdržnosti a dobrej nalade), ale sneh, ked je vsetko vysvietene a docela rad mam aj hudbu vianoc, ked som bol maly, dost intenzivne som to prezival. osobne si myslim ze tieto sviatky sa teraz dost zmenili oproti vianociam dajme tomu v roku 1990... zdaju sa mi teraz tie vianoce take chudobnejsie na atmosferu... ale aj tak mam radsej zimu ako leto...
ja sa na vianoce nemam preco tesit... zas dostanem 300Sk kredit do tehly a vsetci sa budu tvarit ze sa maju radi a vsetci su priatelia... no hnus... nechutne velka pretvarka
Catlover napísal:ja sa na vianoce nemam preco tesit... zas dostanem 300Sk kredit do tehly a vsetci sa budu tvarit ze sa maju radi a vsetci su priatelia... no hnus... nechutne velka pretvarka
Mas velmi zaujimave nazory, suhlasim s tebou. Takuto pretvarku asi nema kazdy z nas rad, preto sa radsej zdrzim, ako keby som mal ist tam, kde su taky ludia...
ja sa velmi tesim na vianoce, vobec nie z hladiska darcekova asviatkov ale kvoli tomu ze bude rodian konecne pokope, ja som v BA na intraku, po vikendoch pracujem,, segrav ZA a mamka doma s tatom. Konecne spolu...
haliegro napísal:jo a ja budem musiet spravit generalku celeho bytu, pustit cely majetok na darceky, navarit, napiect a ostatni len pridu, napchaju sa a odidu.
Joj ty... Vidis len tmavu stranku veci... Ved o tom to je, ze pohostis ostatnych...
...tmavu stranku veci... keby to pohostenie brali hostia ako nieco dobre, co pre nich chcem spravit, bolo by to fayn. ale oni to beru ako samozrejmost. necenia si to.