-> Vianocne akcie operatorov <-

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
zwARO
Light Star
Light Star

-> Vianocne akcie operatorov <-

Príspevok od používateľa zwARO »

Nazdar, co si myslite o kazdym rokom opakujucich sa akciach v ktorych je vzdy hacik a maju upadajucu tendenciu? Moj nazor je tu => http://komunikuj.sk/blog/zwaro/preco-vy ... case-krizy
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Každá akcia má nejaký háčik.. neplatí to len pri vianočných akciách u mobilných operátorov. Snáď nie si taký naivný, aby si si myslel, že v dnešnej dobe Ti dá niekto niečo zadarmo.
zwARO
Light Star
Light Star

nie ja som si toho vedomy ze neda. Ale vela ludi si mysli, ze to ma zadarmo...a pritom to kruto preplatilo, nevyuzije to a dostane viazanost na 2 roky. Co nie je spravne. A opearatori potom vyskakuju, ze vela volani ostava vo vlastnej sieti...co by nie ked na tom ryzuju a ludia to kupuju... proste tato politika mobilneho rozvoja na svk je bullshit.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Veľa šťastia v boji proti mobilným operátorom.. a hlavne proti blbosti celého národa.. ;)
zwARO
Light Star
Light Star

dakujem :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je to kazdeho vec, ci sa rozhodne a vezme si telefon s tym, ze sa zaviaze na dva roky a este bude mat nejaky hacik v akcii. Ja som pred rokom predlzoval pausal v T-Mobile, mal som kupon na zlavu 50 percent z mesacneho pausalu, navyse kedze som si nekupoval akciovy telefon, tak som dostal viazanost len rok a okrem toho dvojnasobny pocet minut.

Tento rok si mozem opat predlzit akciu a zaviazat sa na dalsie obdobie, ci to bude rok alebo dva, no asi si radsej vezmem dvojnasobok minut a viazanost na rok, pretoze telefon uz mam. Mohol by som si sice teraz vziat telefon a zaviazat sa na dva roky, telefon predat, ale myslim, ze je to dnes dost nevyhodne, najma po trende s moznostou skladania sa vlastneho pausalu, roznych akcii a tak podobne. Preto ten rok este prezijem a mozno o rok na Vianoce bude lepsia akcia, ktora ma prinuti si ju vziat, pripadne zmenit operatora.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Ja som v O2... Kedze som student a netelefonujem zase tak vela tak sa mi to urcite oplati... Ceny hovoro vyhodne aj bez pravidelnych mesacnych poplatkov...
O2 mam hned od jeho zaciatkov... Som spokojny :) A telefon mam.
Moja Orange karta straca platnost na konci roka a zrejme si uz kredit nedobijem... neláka ma to
Napísať odpoveď