-> Vianocne akcie operatorov <-
-> Vianocne akcie operatorov <-
Nazdar, co si myslite o kazdym rokom opakujucich sa akciach v ktorych je vzdy hacik a maju upadajucu tendenciu? Moj nazor je tu => http://komunikuj.sk/blog/zwaro/preco-vy ... case-krizy
nie ja som si toho vedomy ze neda. Ale vela ludi si mysli, ze to ma zadarmo...a pritom to kruto preplatilo, nevyuzije to a dostane viazanost na 2 roky. Co nie je spravne. A opearatori potom vyskakuju, ze vela volani ostava vo vlastnej sieti...co by nie ked na tom ryzuju a ludia to kupuju... proste tato politika mobilneho rozvoja na svk je bullshit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je to kazdeho vec, ci sa rozhodne a vezme si telefon s tym, ze sa zaviaze na dva roky a este bude mat nejaky hacik v akcii. Ja som pred rokom predlzoval pausal v T-Mobile, mal som kupon na zlavu 50 percent z mesacneho pausalu, navyse kedze som si nekupoval akciovy telefon, tak som dostal viazanost len rok a okrem toho dvojnasobny pocet minut.
Tento rok si mozem opat predlzit akciu a zaviazat sa na dalsie obdobie, ci to bude rok alebo dva, no asi si radsej vezmem dvojnasobok minut a viazanost na rok, pretoze telefon uz mam. Mohol by som si sice teraz vziat telefon a zaviazat sa na dva roky, telefon predat, ale myslim, ze je to dnes dost nevyhodne, najma po trende s moznostou skladania sa vlastneho pausalu, roznych akcii a tak podobne. Preto ten rok este prezijem a mozno o rok na Vianoce bude lepsia akcia, ktora ma prinuti si ju vziat, pripadne zmenit operatora.
Tento rok si mozem opat predlzit akciu a zaviazat sa na dalsie obdobie, ci to bude rok alebo dva, no asi si radsej vezmem dvojnasobok minut a viazanost na rok, pretoze telefon uz mam. Mohol by som si sice teraz vziat telefon a zaviazat sa na dva roky, telefon predat, ale myslim, ze je to dnes dost nevyhodne, najma po trende s moznostou skladania sa vlastneho pausalu, roznych akcii a tak podobne. Preto ten rok este prezijem a mozno o rok na Vianoce bude lepsia akcia, ktora ma prinuti si ju vziat, pripadne zmenit operatora.
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som v O2... Kedze som student a netelefonujem zase tak vela tak sa mi to urcite oplati... Ceny hovoro vyhodne aj bez pravidelnych mesacnych poplatkov...
O2 mam hned od jeho zaciatkov... Som spokojny
A telefon mam.
Moja Orange karta straca platnost na konci roka a zrejme si uz kredit nedobijem... neláka ma to
O2 mam hned od jeho zaciatkov... Som spokojny
Moja Orange karta straca platnost na konci roka a zrejme si uz kredit nedobijem... neláka ma to