chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s tymto vibracnym pasom z topshopu a ci funguje aspon trochu....viem ze do reklamy sa toho vela zmesti a neni 100% pravda co tam vravia...ale ci je tam nejaka sanca....
dakujem
Vibra tone
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
"mal" by som mat na to zarukuSheep napísal:Top shop je firma predavajuca vyrobky velmi nezvycajneho druhu a v malych mnozstvach preto sa jej neda velmi verit...ale podla mna by si nato mal mat zaruku tak jak na vsetko ine...
vibra tone
ahoj,
vibra tone ti mozem odporucit. ja ho mam kupeny z topshopu, a som s nim spokojna. na zaciatku som mala aj ja pochybnosti ale aj tak som si ho kupila. nosim ho popri relaxacii, teda ked pozeram tv alebo napr. umyvam riad, ale najlepsie ucinky ma ked ho skombinujes s nejakym cvikom. ja ho nosim aj popri upratovani, a to je niekedy dost namahave
a naozaj mi pomaha, mam pevnejsie brusne svaly a dokonca som aj schudla v pase. rozhodnut sa musi kazdy sam ale ja ho mozem naozaj len odporucit.
vibra tone ti mozem odporucit. ja ho mam kupeny z topshopu, a som s nim spokojna. na zaciatku som mala aj ja pochybnosti ale aj tak som si ho kupila. nosim ho popri relaxacii, teda ked pozeram tv alebo napr. umyvam riad, ale najlepsie ucinky ma ked ho skombinujes s nejakym cvikom. ja ho nosim aj popri upratovani, a to je niekedy dost namahave
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja tomu tiez neverim, trosku ale fakt len trosku to moze daco spravit a ako oni vedia v reklame tak"a k skvelemu vybra tonu vam pribalime este stravovaci plan
"potom to mozno aj trochu pomoze. Alebo ty co predvadzaju v reklame, da si to na brucho, a cele telo ma zrazu jak keby bol kazdy den niekolko hodin v posilke
alebo ked ukazuju tie fotky predtym/potom ked sa dobre pozries tak vidno ze to niesu ty isty ludia