Vibracie pri nizsich otackach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Vibracie pri nizsich otackach

Príspevok od používateľa M4rek »

Mam taky problem, ze ked sa napr. rozbieham tak okolo tych 1500-1800 otackach mi tak divne huci motor, taky hruby zvuk vydava a vibruje auto. Pri vyssich otackach to uz nerobi, nevybruje a zvuk je normalny. Ale ked mam okolo tych 1500 otacok tak to riadne vibruje a cudne huci ... ale nie vzdy. Isiel som na nakup a vtedy to zacalo robit, potom som skusal, ci to robi aj pri vyssich otackach, nerobilo, iba okolo tych 1500 .. a potom som skusal ist na nizkych v dvojke pomaly ked som prisiel domov a uz to nerobilo.

Co to moze sposobovat ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vibracie pri nizsich otackach

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nerobi to iba pri plnom plyne v nizkych otackach? dopis si typ auta a motorizaciu...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

nie, nerobi to iba pri plnom plyne, normalne napriklad ked sa pohynam tak to robi. Take vibracie, ze riadne to citit v aute. Akoby nejak tazko aj islo auto vtedy alebo neviem ako to opisat.

Ide o VW Golf 4, 1.4
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

taka vec ... vzduchovy filter bol od oleja, tiez ta klapka pri filtri od oleja ... co moze sposobit, ze sa tam dostal olej ? A moze to nejak s tym mojim problemom suvisiet ?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

Tak napr to ze valec nema tlak to moze sposobit, unika niekde tlak a tym tlaci olej naspat do sania. Cize mechanicka vada motora rozneho druhu
Napísať odpoveď