Mam taky problem, ze ked sa napr. rozbieham tak okolo tych 1500-1800 otackach mi tak divne huci motor, taky hruby zvuk vydava a vibruje auto. Pri vyssich otackach to uz nerobi, nevybruje a zvuk je normalny. Ale ked mam okolo tych 1500 otacok tak to riadne vibruje a cudne huci ... ale nie vzdy. Isiel som na nakup a vtedy to zacalo robit, potom som skusal, ci to robi aj pri vyssich otackach, nerobilo, iba okolo tych 1500 .. a potom som skusal ist na nizkych v dvojke pomaly ked som prisiel domov a uz to nerobilo.
Co to moze sposobovat ?
Vibracie pri nizsich otackach
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vibracie pri nizsich otackach
nerobi to iba pri plnom plyne v nizkych otackach? dopis si typ auta a motorizaciu...
nie, nerobi to iba pri plnom plyne, normalne napriklad ked sa pohynam tak to robi. Take vibracie, ze riadne to citit v aute. Akoby nejak tazko aj islo auto vtedy alebo neviem ako to opisat.
Ide o VW Golf 4, 1.4
Ide o VW Golf 4, 1.4
taka vec ... vzduchovy filter bol od oleja, tiez ta klapka pri filtri od oleja ... co moze sposobit, ze sa tam dostal olej ? A moze to nejak s tym mojim problemom suvisiet ?
Tak napr to ze valec nema tlak to moze sposobit, unika niekde tlak a tym tlaci olej naspat do sania. Cize mechanicka vada motora rozneho druhu