Video 220x174
Video 220x174
Prosim, poradte my ako si mam skonvertovat film na rozlisenie 220x174, aby my to prehralo na celom displeji na mojej w810. Skusal som cez viacere programy, ale vsade to ide len do rozlisenia 174x144, a potom uz len 320x240. Da sa to vobec. Budem vdacny za kazdu radu.
tam si nastavis vlastne rozlisenie, ake chces, nema tam preddefinovane ... btw v tom virtualdube si nie som isty, ci sa da upravovat aj format 3gp (predpokladam, ze nie), ale najprv si upravis divx (teda to rozlisenie), potom si to ulozis a dalej konvertujes ten upraveny divx do 3gp (na to je tiez dost softov) ..
3gp je vlastne mov (QuickTime), ale neviem či sa v bežných programoch bude dať upravovať (audio kodek je amr/samr a video je s263/mp4v [teda aspoň pri tých, čo som pozeral).
Možno by sa dalo "dohovoriť" programom, čo sa používajú na konverziu videa pre mobily, aby zobrali aj 220x176 (ale niektoré kodeky berú iba rozlíšenia, ktorých veľkosť je násobkom 16).
Možno by sa dalo "dohovoriť" programom, čo sa používajú na konverziu videa pre mobily, aby zobrali aj 220x176 (ale niektoré kodeky berú iba rozlíšenia, ktorých veľkosť je násobkom 16).
Hej, ked to chcem skonvertovat, cez total video converter, a zadam tam pozadovane rozlisenie 176x220, a skusal som aj 208x176, tak my tam stale vipisovalo o niejakom codecu asi ze ho nemam, alebo nieco take. A mohli by ste prosim vas niekto, ak mate upnut ten virtualdub, lebo nikde som nenasiel ziadny link. Diky
VirtualDub ale väčšina radšej používa VirtualDubMod (ale nenašiel som žiaden linka na novú verziu). Ale aj tento program bude potrebovať kodeky. Dá sa ti prehrať ten súbor napr. v Media Playeri? Ak nie chýbajú kodeky. Akým kodekom je ten súbor zbalený?
Neviem ci my chybaju niejake codeky, ale subory ako 3gp, mp4, a vela podobnych co sa daju prehrat na mobiloch tak tak tieto my prehraje vo platform player, ale vo media playeri my to neprehraje. Takze ked budem mat codec co mi to prehraje vo media playeri, tak potom by my to malo ist?chrono napísal:VirtualDub ale väčšina radšej používa VirtualDubMod (ale nenašiel som žiaden linka na novú verziu). Ale aj tento program bude potrebovať kodeky. Dá sa ti prehrať ten súbor napr. v Media Playeri? Ak nie chýbajú kodeky. Akým kodekom je ten súbor zbalený?
Ten mpegable, som si stiahol ale len niejaky prehravac co my prehraje 3gp, a mp4 subory ale nenasiel som ziadny convertor. Mohol by si my napisat cely nazov tohto programu, alebo najlepsie upnut na niejaky server a link dat na niejake z warez for napr. lamky.netSchyl2o napísal:ja pouzivam program mpegable ,mozes nastavit rozlisenie ake len chces + vela dalsich moznosti pri konvertovani
-
qwerty-xyz
Re: Video 220x174
pouzi total video converter--jednoduchy a dobry programpystek napísal:Prosim, poradte my ako si mam skonvertovat film na rozlisenie 220x174, aby my to prehralo na celom displeji na mojej w810. Skusal som cez viacere programy, ale vsade to ide len do rozlisenia 174x144, a potom uz len 320x240. Da sa to vobec. Budem vdacny za kazdu radu.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa: