Video 220x174

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pystek
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Video 220x174

Príspevok od používateľa pystek »

Prosim, poradte my ako si mam skonvertovat film na rozlisenie 220x174, aby my to prehralo na celom displeji na mojej w810. Skusal som cez viacere programy, ale vsade to ide len do rozlisenia 174x144, a potom uz len 320x240. Da sa to vobec. Budem vdacny za kazdu radu.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som si rozlisenie videa menil cez virtualdub
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Len malé upresnenie, veľkosť má byť 220*176 (pokiaľ viem).
pystek
Amateur
Amateur

smejo napísal:ja som si rozlisenie videa menil cez virtualdub
A skonvertovalo ti ho aj do tohto rozlisenie 220x176?
smejo
Addict
Addict

tam si nastavis vlastne rozlisenie, ake chces, nema tam preddefinovane ... btw v tom virtualdube si nie som isty, ci sa da upravovat aj format 3gp (predpokladam, ze nie), ale najprv si upravis divx (teda to rozlisenie), potom si to ulozis a dalej konvertujes ten upraveny divx do 3gp (na to je tiez dost softov) ..
chrono
VIP
VIP

3gp je vlastne mov (QuickTime), ale neviem či sa v bežných programoch bude dať upravovať (audio kodek je amr/samr a video je s263/mp4v [teda aspoň pri tých, čo som pozeral).
Možno by sa dalo "dohovoriť" programom, čo sa používajú na konverziu videa pre mobily, aby zobrali aj 220x176 (ale niektoré kodeky berú iba rozlíšenia, ktorých veľkosť je násobkom 16).
smejo
Addict
Addict

najlepsi sposob je ten co som pisal uz skor (teda aspon mne to najviac vyhovuje :) ) ... najprv si prisposobis svoj divx na rozlisenie displeja mobilu , potom si ho skonvertujes do 3gp a uz len nakopisrujes na kartu ...
chrono
VIP
VIP

smejo: Môže mať 3gp aj veľkosť, ktorá nie je násobkom 16? Teda napr. to 220*176 (možno preto majú niektoré telefóny 208*176).
smejo
Addict
Addict

hmmm, tak to neviem, naposledy som si takto robil videa na k700i (176x144) ... najblizsie budem robit aj videa na 6630 (176x208), tak potom dam vediet :D
pystek
Amateur
Amateur

Hej, ked to chcem skonvertovat, cez total video converter, a zadam tam pozadovane rozlisenie 176x220, a skusal som aj 208x176, tak my tam stale vipisovalo o niejakom codecu asi ze ho nemam, alebo nieco take. A mohli by ste prosim vas niekto, ak mate upnut ten virtualdub, lebo nikde som nenasiel ziadny link. Diky
chrono
VIP
VIP

VirtualDub ale väčšina radšej používa VirtualDubMod (ale nenašiel som žiaden linka na novú verziu). Ale aj tento program bude potrebovať kodeky. Dá sa ti prehrať ten súbor napr. v Media Playeri? Ak nie chýbajú kodeky. Akým kodekom je ten súbor zbalený?
pystek
Amateur
Amateur

chrono napísal:VirtualDub ale väčšina radšej používa VirtualDubMod (ale nenašiel som žiaden linka na novú verziu). Ale aj tento program bude potrebovať kodeky. Dá sa ti prehrať ten súbor napr. v Media Playeri? Ak nie chýbajú kodeky. Akým kodekom je ten súbor zbalený?
Neviem ci my chybaju niejake codeky, ale subory ako 3gp, mp4, a vela podobnych co sa daju prehrat na mobiloch tak tak tieto my prehraje vo platform player, ale vo media playeri my to neprehraje. Takze ked budem mat codec co mi to prehraje vo media playeri, tak potom by my to malo ist?
chrono
VIP
VIP

Pravdepodobne áno, lebo väčšina programov používa kodeky z Windowsu (napríklad aj ten VirtualDub).
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

ja pouzivam program mpegable ,mozes nastavit rozlisenie ake len chces + vela dalsich moznosti pri konvertovani
pystek
Amateur
Amateur

Schyl2o napísal:ja pouzivam program mpegable ,mozes nastavit rozlisenie ake len chces + vela dalsich moznosti pri konvertovani
Ten mpegable, som si stiahol ale len niejaky prehravac co my prehraje 3gp, a mp4 subory ale nenasiel som ziadny convertor. Mohol by si my napisat cely nazov tohto programu, alebo najlepsie upnut na niejaky server a link dat na niejake z warez for napr. lamky.net
chrono
VIP
VIP

Potrebuješ "mpegable DS (MPEG-4/3GPP)" (to sú tie kodeky, aby si mohol 3gp pozerať a aj 3gp súbory vytvárať).
pystek
Amateur
Amateur

uz sa my to niejako podarilo, ale najprv to musim skonvertovat do avi a za potom na 3gp, ale predtym my to neslo, dakujem vsetkym za ich rady, pomohlo my to. :D
qwerty-xyz

Re: Video 220x174

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pystek napísal:Prosim, poradte my ako si mam skonvertovat film na rozlisenie 220x174, aby my to prehralo na celom displeji na mojej w810. Skusal som cez viacere programy, ale vsade to ide len do rozlisenia 174x144, a potom uz len 320x240. Da sa to vobec. Budem vdacny za kazdu radu.
pouzi total video converter--jednoduchy a dobry program :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

... a aj ked sa ti to podari skonvertovat tak ti to video nepojde.. som si isty ze w810i a dokonca ani niektore SE s displejom 320x240 (napr M600i) nedokazu zobrazit video vacsie ako 176x144 ...
Napísať odpoveď