video soft na druhy PC
video soft na druhy PC
Ahojte. Chcel by som sa spýtať na takú vec. Kúpim si v obchode nejaký soft na úpravu videa- Napríklad Adobe after effects za 1000€ ,nainštalujem ho na PC a počítač sa mi za týždeň pokazí tak že nejde opraviť. A teraz ten video soft má licenciu na jeden PC ,tak to si musím kupovať drahý soft za 1000€ znova alebo je nejaké iné riešenie? Prosím poraďte, za každú pomoc predom ďakujem.
Re: video soft na druhy PC
Nemal by byť problém nainštalovať na nový PC s rovnakou licenciou.
A to treba kontaktovať predajcu alebo ako?? Ďakujem.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak má predajca uvedené že je to s PCK licenciou tak to je iba na jeden PC (viazané priamo na HW) a na nový PC to už nenainštaluješ.
Máme doma MK Soft a otcovi odišiel notebook na ktorý ho mal registrovaný. Na nový book už nainštalovať nešiel, musel kontaktovať výrobcu ktorý deaktivoval prvú licenciu a dal mu druhú (tzn že to tak ako tak použiješ len na jednom PC). Preto by som to ja nekupoval tuto od niekoho keď nevieš ako to oni riešia (ak to vôbec riešia).
Máme doma MK Soft a otcovi odišiel notebook na ktorý ho mal registrovaný. Na nový book už nainštalovať nešiel, musel kontaktovať výrobcu ktorý deaktivoval prvú licenciu a dal mu druhú (tzn že to tak ako tak použiješ len na jednom PC). Preto by som to ja nekupoval tuto od niekoho keď nevieš ako to oni riešia (ak to vôbec riešia).