Pls nepoznáte program kt. by rozložil video vo formate avi na fotky
A následne by sa dali vytiahnuť
video
Zmen si nazov temy.
Napr. pomocou VirtualDub vyextrahujes kazdy frame videa do obrazka.
Navod v prilohe.
Napr. pomocou VirtualDub vyextrahujes kazdy frame videa do obrazka.
Navod v prilohe.
- Prílohy
-
- vdub_extract_frames_to_images.wmv
- (4.54 MiB) 494 stiahnutí
-
18VLKODLAK45
Amateur
No ved som ti napisal a dokonca aj nahral navod ako urobit obrazok(obrazky) pomocou VDub. Pokial nechces aby sa ti vytvorilo, velmi vela obrazkov, odstrihni z videa nepotrebne casti, tak aby ti zostal len kusok videa, kde je ten obrazok co si chces ulozit. (Strih videa pomocou VDubu). Potom postupuj podla vyssie uvedeneho navodu.
Vytvoria sa ti obrazky kazdeho jedneho framu vo videu, potom si uz len vyberies ktory chces.
Vytvoria sa ti obrazky kazdeho jedneho framu vo videu, potom si uz len vyberies ktory chces.
avi2jpg
http://www.hojko.com/program-na-na-video-t111350.html
//autoeditácia 13 Dec 2009, 13:50
V prílohe je program FLV Extract ktorý prevedie video .flv z Youtube do formátu .avi ,alebo z neho vytvorí MP3.
Stači myšou pretiahnuť to .flv video nad program a pustiť.
http://www.hojko.com/program-na-na-video-t111350.html
//autoeditácia 13 Dec 2009, 13:50
V prílohe je program FLV Extract ktorý prevedie video .flv z Youtube do formátu .avi ,alebo z neho vytvorí MP3.
Stači myšou pretiahnuť to .flv video nad program a pustiť.
- Prílohy
-
- FLV Extract.rar
- (79.25 KiB) 92 stiahnutí
-
18VLKODLAK45
Amateur
Dikes už to mám, to tvoje video som prehliadol. prepáč a dakujemGoten napísal:No ved som ti napisal a dokonca aj nahral navod ako urobit obrazok(obrazky) pomocou VDub. Pokial nechces aby sa ti vytvorilo, velmi vela obrazkov, odstrihni z videa nepotrebne casti, tak aby ti zostal len kusok videa, kde je ten obrazok co si chces ulozit. (Strih videa pomocou VDubu). Potom postupuj podla vyssie uvedeneho navodu.